Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevim, co s tim lakovanym cifernikem. Provedeni - zapusteni - subdialu taky zajimava zalezitost. A cena samozrejme vysoka..... bo ikonickej model.  

Odesláno

Husté.

• reverse panda dial má dvě vrstvy
  • aplikované indexy
  • každý subdial má svůj "rehaut"
  • luneta je z keramiky
  • safír má konečně tvar Hesalitu jako na posledních FOIS
  • stejná velikost 42 mm

Jinak vlastně klasické Moony

• Like 1
  • Dát hlas 3
Odesláno (upraveno)

Pecka! Tento cifernik je bomba , ALE - pozor na jednu vec - na tool watche mi tie rucicky pripadaju dost slabo citatelne. Preto som verny klasike ;)

Ale ten cifernik v Onyxe objednam a dam vymenit aj na svojom kusku :)

Upraveno uživatelem miguel
Odesláno

Ja som nadseny. aj na strapoch to vyzera paradne. Mozno je to az uponahlany nazor, ale tie zlate by som kludne mohol mat ako exit watch. Jedina dilema je, co teraz s bielymi speedmi? :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 1
Odesláno

Musím říct, že Omega jede poslední dobou bomby. Já rozhodně nepatřil ke kritikům nových PO a toto je imo opět skvělé. Perfektní volba pro ty, kdo si Moony nekupují pouze kvůli příběhu a netrvají na původním vzhledu. Už je to pěkně dlouhé doba co jsem Moony nosil a tento kousek mě donutí přemýšlet, zda se k nim nevrátit. 

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Vypadají skvěle, změny jsou na "papíře" super , obzvlášť pak nový safír, po tom volám několik let 😉 Nemám to slovíčko rád, ale bude to luxusnější varianta proti klasickým Moonům. Na ruce budou určitě výraznější právě díky detailům a pandě. Laťka je sakra vysoko, nevidím v dohledu nic lepšího.. 

Upraveno uživatelem Axel
Odesláno

Pecka decka, no zivo to bude uzasne a na tohle se urco pujdu podivat osobne...... nevite, jestli bude v lunete superluminova? TA keramika by si to zaslouzila... a asi jedina vec, co me taha oci je moc tlusty font cislic na subdialech, sice to asi jen opticky klam a ja to bez bryli stejne neuvidim v reale, ale taha me to na tech makrech oci...

Odesláno

Za mě paráda. 👍 Ty zlatý jsou naprosto geniální. A stejně jako Senseeei bych je mohl mít jako exit watch. S přibývajícím věkem to nadšení pro hodinky nějak upadá, bohužel. Rolády se koupit nedají, Omeg, Breitlingů a Tagů plné vrtiče. Co mám, stejně neunosím. Tak jako poslední kus bych si tyhle dokázal představit, zlatý hřeb chronobundusu. A mají i to, co teď u hodinek preferuji, manuál a žádné datum. :) Ještě jsem zvědavý na letošního Snoopyho, ale ten stejně nebude k dostání. :( 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...