Biggles Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 Bohužel foceno mobilem............
RomanP Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 Dobrej napad :-) pred par dny jsem podobne nafotil Fortisky, akorat uvnitr Boeingu. Ted to sem ale dat nemuzu, pripadal bych si jako vykradac hrobu :-)
Biggles Odesláno 21. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2009 V Boeingu je jen posledni........celej den,jsem se s nim nepotkal........az navecer a to uz nebylo svetlo a ani moc chut:-)
Baker Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2009 RomanP napsal: Dobrej napad :-) pred par dny jsem podobne nafotil Fortisky, akorat uvnitr Boeingu. Ted to sem ale dat nemuzu, pripadal bych si jako vykradac hrobu :-) Ale muzes to dat do kalendare, pokud to nemas foceny mobilem.
frkin Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Biggles napsal: Bohužel foceno mobilem............ mlha ?
PhoeniX Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 frkin napsal: mlha ? Pára nad hrncem...
skalis Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 frkin napsal: mlha ? No jasne, v pilotni kabine bezna zalezitost. Pouzivej, prosim, hlavu, nez zas neco napises...
B.F.G. Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 skalis napsal: No jasne, v pilotni kabine bezna zalezitost. Pouzivej, prosim, hlavu, nez zas neco napises... Až budeš potřebovat 50 postů, budeš psát i větší kraviny.
PhoeniX Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Jenom to není taková prdel, jak si myslíte...
Maker Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) PhoeniX napsal: Jenom to není taková prdel, jak si myslíte... kua hosi, ja tu zbieram 35 prispevkov 10 mesiacov, lebo ak nemam co povedat, tak pichovinu nenapisem. A ked po "nakaze" potrebujem predat svoje prve hodinky- musim poziadat ineho clena. A volakto da 30 hodnotnych prispevkov za 2 dni... something wrong... ?! Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem Maker
lolohh Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Maker napsal: kua hosi je tu zbieram 35 prispevkov 10 mesiacov, lebo ak nemam co povedat, tak pichovinu nenapisem. A ked po "nakaze" potrebujem predat svoje prve hodinky- musim poziadat ineho clena. A volakto da 30 hodnotnych prispevkov za 2 dni... something wrong... ?! Proboha, tak napiš denně jeden vtip do vlákna Humor, ne?
PhoeniX Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Maker napsal: something wrong... ?! YEAH!!! A jedna perla: horal napsal: Nemáte prosím někdo ponětí co má na ruce pan Havel? Díky za info. stvmax napsal: No přece hodinky nééééééé Tohle mě fakt ukřižovalo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se