Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 622
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

1.Mathew

2.Mathew

3.Peter2

4.orlando1

5.Tazz

6.Tazz

7.jarolsa-tiezmodra

8.robo

9.Helex (šedou, modrou, hlavně ne khaki:)

10.Apep

11.Foxik

12. little_w

13. Enicar2

14. funf5

15. bohush (modrá)

Upraveno uživatelem bohush
Odesláno

Modrou čepici jsem propil loni na Vltavě...tak jestli ještě můžu, tak se taky přidám.

1.Mathew

2.Mathew

3.Peter2

4.orlando1

5.Tazz

6.Tazz

7.jarolsa-tiezmodra

8.robo

9.Helex (šedou, modrou, hlavně ne khaki:)

10.Apep

11.Foxik

12. little_w

13. Enicar2

14. funf5

15. bohush (modrá)

16. Henry (modrá)

Odesláno

UP, děje se něco???

Manželka je zrovna s dětma ve firmě na návštěvě a zároveň potvrdila naší objednávku - 20 ks modrých. Až budou (cca 14 dní), dám vám všem vědět a domluvíme se na distribuci.
Odesláno

Posted Image

Manželka je zrovna s dětma ve firmě na návštěvě a zároveň potvrdila naší objednávku - 20 ks modrých. Až budou (cca 14 dní), dám vám všem vědět a domluvíme se na distribuci.

Odesláno

Ahoj,jen malý technický dotaz,mám původní,ale přivítal bych kdyby tahle mohla být tak o 1 - 1.5 cm hlubší lépe by mi seděla na hlavě

btw jsem rád,že už jsi jim utekl

Odesláno

Ahoj,jen malý technický dotaz,mám původní,ale přivítal bych kdyby tahle mohla být tak o 1 - 1.5 cm hlubší lépe by mi seděla na hlavě

To bohužel neovlivním - bude stejná, jen jiná barva... Možná kdyby sis dodal svou, tak bych ji tam zkusil dát na vyšití.
Odesláno

Dostal jsem kalkulaci - oproti minulým objednávkám podražily vlastní čepice a je zaveden poplatek za vyšití podlimitního množství kusů (limit 50 ks, poplatek 150,- Kč). Cena za jednu čepici je tak 120,- Kč, při zaslání v CZ a platbě na účet počítejte s částkou 180,- Kč.

Odesláno

Dostal jsem kalkulaci - oproti minulým objednávkám podražily vlastní čepice a je zaveden poplatek za vyšití podlimitního množství kusů (limit 50 ks, poplatek 150,- Kč). Cena za jednu čepici je tak 120,- Kč, při zaslání v CZ a platbě na účet počítejte s částkou 180,- Kč.

U mě taky dobrý, dej vědět, až budeš chtít poslat peníze...
Odesláno

A čo Slovensko, nevieš cenu s poštou?

Mám pocit, že poštovné na Slovensko je 120,- Kč + 10,- Kč obálka + převod (to bychom se domluvili jak)
Odesláno

Ja nemám problém. Pošlem Ti peniaze potom na účet, keď mi povieš konečnú sumu. OK?

Mám pocit, že poštovné na Slovensko je 120,- Kč + 10,- Kč obálka + převod (to bychom se domluvili jak)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...