ricous Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Apep: Zkus oslovit kluky v objednávce, kdo z nich je z Prahy (zatím má čepici Mathew, funf5 a bohush, ani jedna Praha).Chlapi ze Slovenska - kolik vás nakonec je? Mám vám to poslat najednou a vy si to rozešlete a nebo každému zvlášť? Jinak zítra půjdu na poštu s další várkou.
ricous Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 Takže většina z původně objednaných je odeslána. Apepovi ji schovám na nějaký pražský sraz, foxík ještě neodpověděl na SZ a nekomunikuje ani little w - ten už déle, nevíte o něm někdo něco?Nějaké kšiltovky ještě zbyly a budu oslovovat "náhradníky" v pořadí, v jakém psali sem a do SZ (asi vyjde na všechny). Jenom neslibuji, že to stihnu do neděle, kdy jedeme na týden pryč...
little_w Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Takže většina z původně objednaných je odeslána. Apepovi ji schovám na nějaký pražský sraz, foxík ještě neodpověděl na SZ a nekomunikuje ani little w - ten už déle, nevíte o něm někdo něco? Nějaké kšiltovky ještě zbyly a budu oslovovat "náhradníky" v pořadí, v jakém psali sem a do SZ (asi vyjde na všechny). Jenom neslibuji, že to stihnu do neděle, kdy jedeme na týden pryč... vim o nem.
Henry Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Tímto veřejně děkuji za ochotu a obětavost.Obálku jsem obdržel a nerozbalenou předal své lepší polovičce. Do svátku se mám na co těšit ...a ona neutratí za hovadiny Ještě jednou díky
quequeek Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 zásilka dorazila, díky Richarde
robpol3 Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Zdravím,nebyla by ještě jedna kšiltovka?
ricous Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Dostávám nadále SZ ohledně čepic - bohužel, všechny jsou prodané. Pokud by byl "větší" zájem (alespoň 20ks), mohu zase zadat požadavek do výroby.
Matthew Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 ha lidi a tady to máte stejnou odpověď jsem dostal i já před půl rokem... tak jsme hrdej na to že mnou nově založený seznam nakonec došel po půl roce do zdárného konce tak přeju hodně štěstí mému nástupci...
mondeo2 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 ha lidi a tady to máte stejnou odpověď jsem dostal i já před půl rokem... tak jsme hrdej na to že mnou nově založený seznam nakonec došel po půl roce do zdárného konce tak přeju hodně štěstí mému nástupci... No začínám mít dost vážné cukání se postavit do první řady(tedy pokud Ricous bude moc laskav a čepice zajistí)
sodik Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 otevírám asi již neaktuální téma ohledně kšiltovek, bude to spíše na Ricouse, je možné tvořit nový seznam žadatelů? Myslím, že bychom 20 kousků dali dohromady. Díky.
ricous Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 No udělejte si tady seznam a až ho uzavřete, zadám vám objednávku.
Churchill Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Sodik 1ksChurchill 1 ks- nejlépe modrá
lukin_ova Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Sodik 1ksChurchill 1 ks- nejlépe modráLukin_ova 2 ks Kšiltovek není nikdy dost ... Ta první byla super, ale už ji nějak nemůžu najít .. Takže vezmu radši dvě ,,,
Vladimír P. Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Sodik 1ksChurchill 1 ks- nejlépe modráLukin_ova 2 ksVladimír P. 1 ks
mrazik Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Mrazik - od kazde barvy 2 kusy ( tedy pokud budou ty barvy co minule )
Horhe Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Jak to bude s barvama? Pokud bude jen modrá - nechci. Pokud bude šedá - 1ks
sodik Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Sodik 1ksChurchill 1 ks- nejlépe modráLukin_ova 2 ksVladimír P. 1 ksMrazík 2 ksHorhe 1 ks (pouze šedá) tak zatím jsme na 8 kusech, to je slabé
Filipmar Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Sodik 1ksChurchill 1 ks- nejlépe modráLukin_ova 2 ksVladimír P. 1 ksMrazík 2 ksHorhe 1 ks (pouze šedá)Filipmar 2 ks
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se