Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Apep: Zkus oslovit kluky v objednávce, kdo z nich je z Prahy (zatím má čepici Mathew, funf5 a bohush, ani jedna Praha).

Chlapi ze Slovenska - kolik vás nakonec je? Mám vám to poslat najednou a vy si to rozešlete a nebo každému zvlášť?

Jinak zítra půjdu na poštu s další várkou.

• Odpovědi 622
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Takže většina z původně objednaných je odeslána. Apepovi ji schovám na nějaký pražský sraz, foxík ještě neodpověděl na SZ a nekomunikuje ani little w - ten už déle, nevíte o něm někdo něco?

Nějaké kšiltovky ještě zbyly a budu oslovovat "náhradníky" v pořadí, v jakém psali sem a do SZ (asi vyjde na všechny). Jenom neslibuji, že to stihnu do neděle, kdy jedeme na týden pryč...

Odesláno

Takže většina z původně objednaných je odeslána. Apepovi ji schovám na nějaký pražský sraz, foxík ještě neodpověděl na SZ a nekomunikuje ani little w - ten už déle, nevíte o něm někdo něco?

Nějaké kšiltovky ještě zbyly a budu oslovovat "náhradníky" v pořadí, v jakém psali sem a do SZ (asi vyjde na všechny). Jenom neslibuji, že to stihnu do neděle, kdy jedeme na týden pryč...

vim o nem. ;)
Odesláno

Tímto veřejně děkuji za ochotu a obětavost.

Obálku jsem obdržel a nerozbalenou předal své lepší polovičce. Do svátku se mám na co těšit :smile_anim: ...a ona neutratí za hovadiny :smile_anim:

Ještě jednou díky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dostávám nadále SZ ohledně čepic - bohužel, všechny jsou prodané. Pokud by byl "větší" zájem (alespoň 20ks), mohu zase zadat požadavek do výroby.

Odesláno

ha lidi a tady to máte :P stejnou odpověď jsem dostal i já před půl rokem... tak jsme hrdej na to že mnou nově založený seznam nakonec došel po půl roce do zdárného konce :) tak přeju hodně štěstí mému nástupci...

Odesláno

ha lidi a tady to máte :P stejnou odpověď jsem dostal i já před půl rokem... tak jsme hrdej na to že mnou nově založený seznam nakonec došel po půl roce do zdárného konce :) tak přeju hodně štěstí mému nástupci...

No začínám mít dost vážné cukání se postavit do první řady(tedy pokud Ricous bude moc laskav a čepice zajistí)

• po měsících...
Odesláno

otevírám asi již neaktuální téma ohledně kšiltovek, bude to spíše na Ricouse, je možné tvořit nový seznam žadatelů? Myslím, že bychom 20 kousků dali dohromady. Díky.

Odesláno

Sodik 1ks

Churchill 1 ks- nejlépe modrá

Lukin_ova 2 ks

Kšiltovek není nikdy dost ... Ta první byla super, ale už ji nějak nemůžu najít .. Takže vezmu radši dvě ,,, :D

Odesláno

Sodik 1ks

Churchill 1 ks- nejlépe modrá

Lukin_ova 2 ks

Vladimír P. 1 ks

Mrazík 2 ks

Horhe 1 ks (pouze šedá)

Filipmar 2 ks

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...