enicar2 Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2011 U mě dobrý, těším se na instrukce. Tomáš
Matthew Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 tak jak to vypadá? k maturitě si ji už asi nevezmu, ale na pomaturitní večírek by byla stylová
ricous Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Vyhrožoval si maturitou v září, to stihneš Jinak firma stěhovala sídlo a omluvila se za pozdržení termínu vyšití, což jsem opomenul tady napsat.
Matthew Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Vyhrožoval si maturitou v září, to stihneš Jinak firma stěhovala sídlo a omluvila se za pozdržení termínu vyšití, což jsem opomenul tady napsat. září je záložní plán tak to nevadí... hlavně že bude na léto k vodě
eXe Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 Taky bych si jednu vzal.. da se to jeste obednat?
Tazz Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 Mám tam dvě, tak když to nepůjde přiobjednat, jednu ti přenechám
lukin_ova Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Nebyla by ještě jedna ? Moc bych ji uvítal.
ricous Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 (upraveno) Takže čepice jsou hotové, snad je ještě dnes manželka vyzvedne. Přes víkend to vše spočítám a zabalím do obálek s tím, že vás budu informovat o způsobu platby a zaslání. Pár kousků je navíc pro ty, kteří projevili zájem po uzavřerní objednávky zde či do SZ. Upraveno 27. května 2011 uživatelem ricous
funf5 Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 Takže čepice jsou hotové, snad je ještě dnes manželka vyzvedne. Přes víkend to vše spočítám a zabalím do obálek s tím, že vás budu informovat o způsobu platby a zaslání. Pár kousků je navíc pro ty, kteří projevili zájem po uzavřerní objednávky zde či do SZ. už se těším
ricous Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Mám už je 14 dní doma a nestíhám. Manželka chodí do práce, já jsem sám s dětma doma a je to fofr... Zítra ale půjde první várka, přes SZ vás začnu obesílat - do týdne bych je mohl rozeslat všem.
Marhys Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Taky bych bral jednu, kdyby se ještě někde vyšťourala
Matthew Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 Mám už je 14 dní doma a nestíhám. Manželka chodí do práce, já jsem sám s dětma doma a je to fofr... Zítra ale půjde první várka, přes SZ vás začnu obesílat - do týdne bych je mohl rozeslat všem. kšiltovky mi včera dorazily, jsou super mám novou rekvizitu na fotky
Apep Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 Mám už je 14 dní doma a nestíhám. Manželka chodí do práce, já jsem sám s dětma doma a je to fofr... Zítra ale půjde první várka, přes SZ vás začnu obesílat - do týdne bych je mohl rozeslat všem. Strašně nerad platím z účtu, nemohl bys kšiltovku pro mne poslat nějakému pražákovi a já bych se s ním pak vyrovnal v hotovosti? Díky.
robo Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 A kedy budú na rade vzdialenejšie oblasti, ako Slovensko? Už sa neviem dočkať Mám už je 14 dní doma a nestíhám. Manželka chodí do práce, já jsem sám s dětma doma a je to fofr... Zítra ale půjde první várka, přes SZ vás začnu obesílat - do týdne bych je mohl rozeslat všem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se