Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 622
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...
Odesláno

Vyhrožoval si maturitou v září, to stihneš :D Jinak firma stěhovala sídlo a omluvila se za pozdržení termínu vyšití, což jsem opomenul tady napsat.

Odesláno

Vyhrožoval si maturitou v září, to stihneš :D Jinak firma stěhovala sídlo a omluvila se za pozdržení termínu vyšití, což jsem opomenul tady napsat.

září je záložní plán :D

tak to nevadí... hlavně že bude na léto k vodě :)

Odesláno (upraveno)

Takže čepice jsou hotové, snad je ještě dnes manželka vyzvedne. Přes víkend to vše spočítám a zabalím do obálek s tím, že vás budu informovat o způsobu platby a zaslání. Pár kousků je navíc pro ty, kteří projevili zájem po uzavřerní objednávky zde či do SZ.

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Takže čepice jsou hotové, snad je ještě dnes manželka vyzvedne. Přes víkend to vše spočítám a zabalím do obálek s tím, že vás budu informovat o způsobu platby a zaslání. Pár kousků je navíc pro ty, kteří projevili zájem po uzavřerní objednávky zde či do SZ.

:speak_cool: už se těším :punk:
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Mám už je 14 dní doma a nestíhám. Manželka chodí do práce, já jsem sám s dětma doma a je to fofr... Zítra ale půjde první várka, přes SZ vás začnu obesílat - do týdne bych je mohl rozeslat všem.

Odesláno

Mám už je 14 dní doma a nestíhám. Manželka chodí do práce, já jsem sám s dětma doma a je to fofr... Zítra ale půjde první várka, přes SZ vás začnu obesílat - do týdne bych je mohl rozeslat všem.

kšiltovky mi včera dorazily, jsou super :) mám novou rekvizitu na fotky :)
Odesláno

Strašně nerad platím z účtu, nemohl bys kšiltovku pro mne poslat nějakému pražákovi a já bych se s ním pak vyrovnal v hotovosti? Díky.
Odesláno

A kedy budú na rade vzdialenejšie oblasti, ako Slovensko? Už sa neviem dočkať :whistle:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...