ricous Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Tak dneska se posílá prvních deset obálek s čapkama, zítra bude další várka. Konečně budu mít čas řešit dodání do zahraničí - výše poštovného je uvedena od fila-boxera v tomhle vlákně, horší je t o s poplatkama za převod peněz... Dle info z ČSOB je platba ze zahraničí zpoplatněna 150,- Kč, z ČSOB ze Slovenska pouze 6,- Kč. Paypal bohužel nemám. Možnost je i hotovost zaslaná v obálce na mou adresu.
pavča Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 (upraveno) Druhá možnost odběru čepic Chronomag v Praze je zítra, v úterý 7.4. dopoledne, místo je McDonald's na Florenci, trasa metra B a C. Čas 10:00 až 10:30. Díky pavča. P.S. Nejsem agent ani spolumajitel McDonald's, jen se mi to zdá snadné k nalezení a mohu tam chvíli jen tak sedět. Čao. Upraveno 6. dubna 2009 uživatelem pavča
Frantik Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Druhá možnost odběru čepic Chronomag v Praze je zítra, v úterý 7.4. dopoledne, místo je McDonald's na Florenci, trasa metra B a C. Čas 10:00 až 10:30. Díky pavča. P.S. Nejsem agent ani spolumajitel McDonald's, jen se mi to zdá snadné k nalezení a mohu tam chvíli jen tak sedět. Čao. Ahoj, mohl bych si jednu zitra koupit? Neobjednal jsem si ji, jsem ted trochu mimo pracovni email i mimo domov - ze zdravotnich duvodu, ale zitra bych tam mohl byt a jednu sedivou bych bral. Zaplatim expres priplatek.
pavča Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Ahoj, mohl bych si jednu zitra koupit? Neobjednal jsem si ji, jsem ted trochu mimo pracovni email i mimo domov - ze zdravotnich duvodu, ale zitra bych tam mohl byt a jednu sedivou bych bral. Zaplatim expres priplatek. Je mi líto, já mám přesný počet kusů pro ty, kdo si čepice u ricouse objednali, jen pomáhám s distribucí v Praze. Zkus se obrá*** na ricouse, třeba má nějakou rezervu.
Frantik Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Je mi líto, já mám přesný počet kusů pro ty, kdo si čepice u ricouse objednali, jen pomáhám s distribucí v Praze. Zkus se obrá*** na ricouse, třeba má nějakou rezervu. OK. To mi ale bude chvili trvat. Ale prece jen, pokud by treba nekdo dnes odrekl, napis mi prosim sem na forum info a ja prijedu. Diky moc.
pavča Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 OK. To mi ale bude chvili trvat. Ale prece jen, pokud by treba nekdo dnes odrekl, napis mi prosim sem na forum info a ja prijedu. Diky moc. Jasně, budu s tím počítat i pro případ, že by si čepici někdo, přes původní objednání, nakonec nechtěl vzít. Dal bych Ti zprávu. Ahoj pavča.
Frantik Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Jasně, budu s tím počítat i pro případ, že by si čepici někdo, přes původní objednání, nakonec nechtěl vzít. Dal bych Ti zprávu. Ahoj pavča. Super, tak ja prijedu a dame si alespon kafe. Budes mit cepici na hlave jako poznavaci znameni?!?!?
pavča Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Super, tak ja prijedu a dame si alespon kafe. Budes mit cepici na hlave jako poznavaci znameni?!?!? Aby to bylo správně pochopeno - zítra ještě nebudu schopen říci, zda je nějaká čepice volná, protože přijde jen část lidí a další se je odeberou na další schůzce, která bude pravděpodobně ve čtvrtek. Zatím vyčkej, zbude-li nakonec nějaká čepice volná, tak bude Tvoje, ale to bych Ti poslal zprávu.
Frantik Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Aby to bylo správně pochopeno - zítra ještě nebudu schopen říci, zda je nějaká čepice volná, protože přijde jen část lidí a další se je odeberou na další schůzce, která bude pravděpodobně ve čtvrtek. Zatím vyčkej, zbude-li nakonec nějaká čepice volná, tak bude Tvoje, ale to bych Ti poslal zprávu. Aha. Rozumim, ok! Diky.
ricous Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Nechal jsem udělat od každé něco navíc - jedna šedá tam určitě bude...
Frantik Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Nechal jsem udělat od každé něco navíc - jedna šedá tam určitě bude... No tak to je parada. Jsem ted bohuzel bez emailu, to znamena, ze nemohu doladit detaily po sz. Rad bych si ji prevzal nekde v Praze. Dejte mi prosim vedet, jestli bude nejaka dalsi predavka. Diky.
ricous Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 No tak to je parada. Jsem ted bohuzel bez emailu, to znamena, ze nemohu doladit detaily po sz. Rad bych si ji prevzal nekde v Praze. Dejte mi prosim vedet, jestli bude nejaka dalsi predavka. Diky. Já se teď do Prahy nedostanu - můžu poslat poštou. Ozvi se až budeš na mailu, doladíme to
Frantik Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Já se teď do Prahy nedostanu - můžu poslat poštou. Ozvi se až budeš na mailu, doladíme to OK
pavča Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Já se teď do Prahy nedostanu - můžu poslat poštou. Ozvi se až budeš na mailu, doladíme to To jsem rád, že to takto dobře dopadlo.
pavča Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 Druhý odběr - pouze Adam99, jinak ticho po pěšině. Aby se pro objednavší si z Prahy a okolí usnadnil odběr, uděláme to tak, že prosím objednatele: Jerryl jorix Kalifx Alessio dawe009 spiderer aby mi poslali asi nejlépe SZ se svými časovými možnostmi a já se pokusím o průnik množin a o vytvoření vhodného časového okna pro všechny. Děkuji, pavča.
vikhra Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 Velké díky RICOUSOVI, na ostravsko kšiltovka už dorazila.
Adam99 Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 Velké díky Ricousovi a Pavčovi za úspěšnou akci!!!
Peta-Biker Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 Na Ostravsko dorazila? , do Krmelína ještě ne
ricous Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 Na Ostravsko dorazila? , do Krmelína ještě ne Klucí vyděržať... Posílám denně 10 kousků, všechny najednou nezvládám. Slibuji, že do konce týdne vyexpeduji vše.
Peta-Biker Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 ricous: Já vím, nic se neděje , děkuji za super akci a těším se na ně, Ríšo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se