Jan_Jan_2006 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 (upraveno) Dobrý den, nedávno jsem dostal své "první" hodinky a začal jsem pročítat tohle fórum.V návaznosti na to jsem pohledal doma hodinky po dědovi. Má tam pár zajímavých, většinou nefunkčních.Jedny se mi líbí, rád bych je nechal někde opravit, ale nevím, jestli to má smysl.(nejsou nejspíš nikterak raritní, ale je to památka a líbí se mi)Můžu v první řadě požádat o pomoc s identifikací?Předem děkuji.Tak kolegové už ti o hodinkách napsali po technické stránce vše...Jen doplním, že dle mého se jedná o jedny z nejpovedenějších společenských hodinek v histrorii PRIMu.Tento typ cifeníku, ale ve "světlém" a malinko upraveném provedení, vrcholil v dalších letech modelem Prim Diplomat (cal. 68).Vlož zde foto i těch tvých dalších kousků. Upraveno 3. července 2016 uživatelem Jan_Jan_2006
Dokusan Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Vlož zde foto i těch tvých dalších kousků. Primky tam mám ještě tyhle. Vím jen, že byli dědovi věnované v roce 1976, tedy v roce kdy jsem se narodil.Ty fungují úplně v pohodě, už jsem je kdysi nosil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Primky tam mám ještě tyhle. Vím jen, že byli dědovi věnované v roce 1976, tedy v roce kdy jsem se narodil.Ty fungují úplně v pohodě, už jsem je kdysi nosil.IMG_20160703_151002.jpgIMG_20160703_151030.jpgNo vidíš! Další pěkný kousek!Už jsi vlastně sběratel...
p3k Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 No vidíš! Další pěkný kousek!Už jsi vlastně sběratel... a za rok, až bude první kýbl hodinek...
Jan_Jan_2006 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 a za rok, až bude první kýbl hodinek...A pak druhý kýbl, třetí kýbl...
feltharg Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Ja myslim ze Dokusan je dobrej kandidat na chronomagora a oboje primky po dedovi jsou moc hezky.Musim se ale zastat jeho nazoru - Neco mit a nic o tom nevedet je o nicem. To bych nekam vytesal, mam to uplne stejne. At uz je to flaska piti, auto nebo hodinky, je dobry o tom neco vedet a vedet spravny nazev/oznaceni/historii je uplny zaklad.Takze v jeho situaci bych jednal uplne stejne - snazil bych se vypatrat spravne oznaceni, uz jen z toho duvodu, abych je nazyval spravne, kdyz na ne prijde rec...
cedric Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 Dobry den, muzete mi poradit co to je za model? V primkove Bibli jsem je nenasel:( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vaalo Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Ahoj, nevíte někdo, co jsou tyto Primky zač? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ivjan Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 (upraveno) Zdravím všechny, co se to ke mně dostalo za Primky? Na pozici 6 je cs6sr. Ďekuju Upraveno 26. října 2016 uživatelem Ivjan
Ivjan Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 (upraveno) Ďekuju ... jak jsou na tom cenově? Sbirej se vůbec? Upraveno 26. října 2016 uživatelem Ivjan
Honza.manta Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Moc se nesbírají a cenu si nejlépe vyhledej v ukončených aukcích na aukru. Ale nic moc to není.
Skarohlid Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Myslím, že už hledají nového majitele .... https://ostatni.bazos.cz/inzerat/66971490/Prim-sport.php
Hardslimer Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Podle hacku nad D je pisatel na 99% z SK.I cas by tomu odpovidal. :-)Tady se poptal co to vlastne ma a sup s tim hned na net.A tak je to stale do kola. :-(
straspol Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Tak čeká na nabídku. Co je na tom špatně ? Takhle to dělají i někteří tady na fóru, to už je trochu větší překvápko
Ivjan Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 tak na Slovensku jsem už pěknou řádku let mam j raději vyhodit? myslim, že by to byla škoda
Ivjan Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 (upraveno) Podle hacku nad D je pisatel na 99% z SK.spis 50% ze SK Upraveno 27. října 2016 uživatelem Ivjan
Hardslimer Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Tak jo, vzdavam se.Kuci, primkam zdar! ;-)
Looky Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Ahoj, prosím o pomoc s identifikací těchto Primek. Je možné jak autor uvádí, že mají průměr bez korunky 36mm? Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se