Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobrý den, nedávno jsem dostal své "první" hodinky a začal jsem pročítat tohle fórum.

V návaznosti na to jsem pohledal doma hodinky po dědovi. Má tam pár zajímavých, většinou nefunkčních.

Jedny se mi líbí, rád bych je nechal někde opravit, ale nevím, jestli to má smysl.(nejsou nejspíš nikterak raritní, ale je to památka a líbí se mi)

Můžu v první řadě požádat o pomoc s identifikací?

Předem děkuji.

Tak kolegové už ti o hodinkách napsali po technické stránce vše...

Jen doplním, že dle mého se jedná o jedny z nejpovedenějších společenských hodinek v histrorii PRIMu.

Tento typ cifeníku, ale ve "světlém" a malinko upraveném provedení, vrcholil v dalších letech modelem Prim Diplomat (cal. 68).

Vlož zde foto i těch tvých dalších kousků.  :photo:

Upraveno uživatelem Jan_Jan_2006
Odesláno

Vlož zde foto i těch tvých dalších kousků.  :photo:

Primky tam mám ještě tyhle. Vím jen, že byli dědovi věnované v roce 1976, tedy v roce kdy jsem se narodil.

Ty fungují úplně v pohodě, už jsem je kdysi nosil.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

No vidíš! Další pěkný kousek!

Už jsi vlastně sběratel...   :clap:

a za rok, až bude první kýbl hodinek...

Odesláno

Ja myslim ze Dokusan je dobrej kandidat na chronomagora a oboje primky po dedovi jsou moc hezky.

Musim se ale zastat jeho nazoru - Neco mit a nic o tom nevedet je o nicem. 

To bych nekam vytesal, mam to uplne stejne. At uz je to flaska piti, auto nebo hodinky, je dobry o tom neco vedet a vedet spravny nazev/oznaceni/historii je uplny zaklad.

Takze v jeho situaci bych jednal uplne stejne - snazil bych se vypatrat spravne oznaceni, uz jen z toho duvodu, abych je nazyval spravne, kdyz na ne prijde rec...

• po 2 týdnech...
  • po 5 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...