Hardslimer Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Daftro: Vazim si te jako clena chronomagu, ale vetsina tvych prispevku u mne vyvolava pocit, ze mas nejaky problem, ktery si tady lecis.Vim, ze nekdy jsou na foru odpovedi k novackum velice strohe, ale je to pouze proto, ze dotycny nema zajem o hledani informaci na foru, ale prskne sem fotku a ocekava, ze nekdo druhy to za nej udela.No, byl bych rad, kdybych se mylil.
Daftra Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Ano,ano,právě ty strohé až žádné odpovědi,typu a nač ti to bude,když tomu nerozumíš,místo,podívej se tam nebo onam.Zrovna ne všichni mají času,prosedět dny a týdny pročítáním Chronomagu.Okruh mojich zájmů je širokej,tady to je,co se týče nějaké pomoci začátečníkům,nejhorší,což u mě trošku vrhá stín na tyto jinak, ,suprový stránky :-(
Hardslimer Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Ted bych rad vsem novackum teda poradil.Pokud nemaji cas procitat forum a ani je hodinky nezajimaji, tak staci zajit k nejblizsimu hodinari v okoli a zeptat se ho.Sice mu nepoda informace o datu vyroby, ale hned mu rekne o jake hodinky se jedna.Nic sloziteho.Proto se neni cemu divit, ze typci kteri se venuji primkam x let na tyto dotazi reaguji bud stroze nebo vubec.Z tvych postu vim, ze hodinky mas rad a rad se zajimas o nove informace k urcitym modelum. Takze si zachovej chladnou hlavu a nadhled nad veci. ;-)Nic neni jen cerne nebo bile.
bohus76 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Daftro: Vazim si te jako clena chronomagu, ale vetsina tvych prispevku u mne vyvolava pocit, ze mas nejaky problem, ktery si tady lecis.Vim, ze nekdy jsou na foru odpovedi k novackum velice strohe, ale je to pouze proto, ze dotycny nema zajem o hledani informaci na foru, ale prskne sem fotku a ocekava, ze nekdo druhy to za nej udela.No, byl bych rad, kdybych se mylil.Ano, tyto informace,které fšichni hledají,se dají na webu dohledat za pár minut.Ale každý by chtěl cenu nad 10 táců a nezabývat se tím,co vlastně mám doma.a proto ty odpovědi jsou,jaké jsou.Zkrátka prodat a pryč.
krži Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Zdravím všechny, dostaly se mi do ruky tyto kousky - googlil jsem, ale bohužel o moc chytrějí nejsem - primkama jsem nepolíbený.. Mohl by mi někdo, kdo je poznává, o nich říci více info? (prodej neplánuji, jsou po dědečkovi) Sent from my iPhone using Tapatalk
Cherokee Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 1. říká se jim pavouk. cal.50. od r. 19592. cal. 52. od r. 1962.3. cal. 66. od r. 1972
Honza.manta Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Jenom přidám, že se jedná o "dámský" neboli malý pavouk.
krži Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 Díky kluci za rychlé reakce, předpokládám, že to není nic EXTRA a cenu to má pár stovek. Jsou to hodiny po dědovi, které bych ale dal rád do trošku do ,,formy" a občas si je vzal na sebe. Nějak nevím, jestli si na to mam troufnout sám, nebo s tím někam dojít - nechci vyhazovat stokoruny a tisice za něco, co má ve finále cenu pár kaček. Předpokládám, že vy už nějaké zkušenosti máte, myslíte, že to dosud nepolíbený člověk nějak ,,rozumně" zvládne? Jde mi spíše o to, nějak je vičistit, vyleštit sklíčko a zbavit ho největších šrámů a tak.
murdoch Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Sorry, je to totálně OT, ale fakt mě to mlátí do očí... Vyčistit, kolego
murdoch Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Jinak sklíčko u primek se mi dobře čistilo nějakou nanopastou na světla od auta, akorát už dávno nevím jak se to jmenovalo... Supr rada, co? Čištšní strojku bych nechal na hodináři, včetně seřízení mě to stálo asi 350,- kaček.
krži Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Vičistit, vyleštit - sám nevím, jak jsem to tam mohl takhle za sebou poskládat, ale stalo se :D Jinak rada fakt super zkusím něco s tou nanopastou vygooglit - koukal jsem i na nějaké návody se ,,šmirglem" a pastou na zuby, tak uvidíme, zda si troufnu, nerad bych je zničil... Sent from my iPhone using Tapatalk
bohus76 Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Ta pasta se jmenuje Tempo a leštit se s tím dá,stejnou službu udělá obyčejná zubní pasta /bez mikrogranulí/.
Mr_Kay Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Zdravím, mám pár hodinek a rád bych o nich něco zjistil. Pomůžete mi? V hodinkách se vůbec nevyznám... Tyhle jsou po dědovi... Tyhle jsem našel v šuplíku u nej taky... Vypadaji jako Diplomat, podle názvu, ale strojek není znaceny a na víčku je vyrito zevnitř 1954 A tyto jsem dostal od známého... Maji nějakou cenu? Vyplatí se je nechat restartovat v Eltonu? Diky za rady. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
Fajkus Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Ten cif na diplomatech je nějaký divný. Jako by to byla nálepka.
straspol Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Každopádně nemají incabloc- je v nich KIF.
Hardslimer Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Maji nějakou cenu? Vyplatí se je nechat restartovat v Eltonu? Diky za rady. Pouzij funkci "hledat" a najdi si tady informace sam.Hesla jsou: DiplomatIncablocTraktor Urcite to zvladnes. ;-)
Mr_Kay Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Každopádně nemají incabloc- je v nich KIF. takze je to nejaka skládačka, nebo se do diplomatek daval i jiny strojek?
Karlos Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Ne, strojek je dobrý, jen teoreticky může mít vyměněný můstek setrvačky za taky dobový, ale novější typ, protože se v té době inovovalo. Ale jistota není v ničem žádná a vliv to taky na nic nemá, takže to netřeba nijak řešit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se