Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Daftro: Vazim si te jako clena chronomagu, ale vetsina tvych prispevku u mne vyvolava pocit, ze mas nejaky problem, ktery si tady lecis.

Vim, ze nekdy jsou na foru odpovedi k novackum velice strohe, ale je to pouze proto, ze dotycny nema zajem o hledani informaci na foru, ale prskne sem fotku a ocekava, ze nekdo druhy to za nej udela.

No, byl bych rad, kdybych se mylil.

Odesláno

Ano,ano,právě ty strohé až žádné odpovědi,typu a nač ti to bude,když tomu nerozumíš,místo,podívej se tam nebo onam.Zrovna ne všichni mají času,prosedět dny a týdny pročítáním Chronomagu.Okruh mojich zájmů je širokej,tady to je,co se týče nějaké pomoci začátečníkům,nejhorší,což u mě trošku vrhá stín na tyto jinak, ,suprový stránky :-( 

Odesláno

Ted bych rad vsem novackum teda poradil.

Pokud nemaji cas procitat forum a ani je hodinky nezajimaji, tak staci zajit k nejblizsimu hodinari v okoli a zeptat se ho.

Sice mu nepoda informace o datu vyroby, ale hned mu rekne o jake hodinky se jedna.

Nic sloziteho.

Proto se neni cemu divit, ze typci kteri se venuji primkam x let na tyto dotazi reaguji bud stroze nebo vubec.

Z tvych postu vim, ze hodinky mas rad a rad se zajimas o nove informace k urcitym modelum. Takze si zachovej chladnou hlavu a nadhled nad veci. ;-)

Nic neni jen cerne nebo bile.

Odesláno

Daftro: Vazim si te jako clena chronomagu, ale vetsina tvych prispevku u mne vyvolava pocit, ze mas nejaky problem, ktery si tady lecis.

Vim, ze nekdy jsou na foru odpovedi k novackum velice strohe, ale je to pouze proto, ze dotycny nema zajem o hledani informaci na foru, ale prskne sem fotku a ocekava, ze nekdo druhy to za nej udela.

No, byl bych rad, kdybych se mylil.

Ano, tyto informace,které fšichni hledají,se dají na webu dohledat za pár minut.Ale každý by chtěl cenu nad 10 táců a nezabývat se tím,co vlastně mám doma.a proto ty odpovědi jsou,jaké jsou.Zkrátka prodat a pryč.

Odesláno

Zdravím všechny, dostaly se mi do ruky tyto kousky - googlil jsem, ale bohužel o moc chytrějí nejsem - primkama jsem nepolíbený..

Mohl by mi někdo, kdo je poznává, o nich říci více info?

(prodej neplánuji, jsou po dědečkovi)

4470437adc415fc7ba0a0937aa4f391a.jpg

768a7142cc2da0fc88147084b23cfe08.jpg

8d22732d41f855a8c15e8812eb054b51.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Díky kluci za rychlé reakce, předpokládám, že to není nic EXTRA a cenu to má pár stovek. Jsou to hodiny po dědovi, které bych ale dal rád do trošku do ,,formy" a občas si je vzal na sebe. Nějak nevím, jestli si na to mam troufnout sám, nebo s tím někam dojít - nechci vyhazovat stokoruny a tisice za něco, co má ve finále cenu pár kaček. Předpokládám, že vy už nějaké zkušenosti máte, myslíte, že to dosud nepolíbený člověk nějak ,,rozumně" zvládne? Jde mi spíše o to, nějak je vičistit, vyleštit sklíčko a zbavit ho největších šrámů a tak.

Odesláno

Jinak sklíčko u primek se mi dobře čistilo nějakou nanopastou na světla od auta, akorát už dávno nevím jak se to jmenovalo... Supr rada, co?:) Čištšní strojku bych nechal na hodináři, včetně seřízení mě to stálo asi 350,- kaček. 

Odesláno

Vičistit, vyleštit - sám nevím, jak jsem to tam mohl takhle za sebou poskládat, ale stalo se :D :D :D Jinak rada fakt super ;) zkusím něco s tou nanopastou vygooglit - koukal jsem i na nějaké návody se ,,šmirglem" a pastou na zuby, tak uvidíme, zda si troufnu, nerad bych je zničil...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím, mám pár hodinek a rád bych o nich něco zjistil. Pomůžete mi? V hodinkách se vůbec nevyznám...

Tyhle jsou po dědovi...

c9823ad1ea7fe988db401271124f9058.jpg

25f4e4336d8551d1a234fb8aad9b9e95.jpg

Tyhle jsem našel v šuplíku u nej taky... Vypadaji jako Diplomat, podle názvu, ale strojek není znaceny a na víčku je vyrito zevnitř 1954

e3a7a7361b1b1730d344c1d06c80db4f.jpg

db71eeedf0f608abc2eb47903b5f27a3.jpg

0c6e4ec2c205dffed0543e5fee849b5f.jpg

A tyto jsem dostal od známého...

d738aa27c1533662aaf7da5915c4732a.jpg

239ae148ca4583e221f48514fda7f81d.jpg

b4a77a1d78860a3d6ff01227a6cbf61f.jpg

Maji nějakou cenu? Vyplatí se je nechat restartovat v Eltonu?

Diky za rady.

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Odesláno

Ne, strojek je dobrý, jen teoreticky může mít vyměněný můstek setrvačky za taky dobový, ale novější typ, protože se v té době inovovalo. Ale jistota není v ničem žádná a vliv to taky na nic nemá, takže to netřeba nijak řešit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...