Hardslimer Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 tak to zavidim Mno, tak ted nevim co mu zavidis.Jestli tu chvilku s partnerkou nebo tech 200 kusu. :-)
feltharg Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 No toho bazaristu Sent from my iPhone using Tapatalk
Primoš Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Samozřejmě, sex je pro chudý a mi bohatí sbíráme hodinky.
Dokusan Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Dobrý den, nedávno jsem dostal své "první" hodinky a začal jsem pročítat tohle fórum.V návaznosti na to jsem pohledal doma hodinky po dědovi. Má tam pár zajímavých, většinou nefunkčních.Jedny se mi líbí, rád bych je nechal někde opravit, ale nevím, jestli to má smysl.(nejsou nejspíš nikterak raritní, ale je to památka a líbí se mi)Můžu v první řadě požádat o pomoc s identifikací?Předem děkuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Tak jsem googlil a někde jsem našel, že by to měly být tyto:Hodinky PRIM s mimostřednou sekundovou ručkou, typ 50 108 3. Strojek kal.50 s manuálním nátahem
Karlos Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Já bych se jen zeptal, je taková informace člověku nesběrateli k něčemu dobrá?Všichni chtějí "identifikovat" svoje primky, ale já osobně si myslím, že takováhle číselná informace ja obyčejnému člověku naprosto k ničemu. Tak využívám situaci a ptám se.
bohus76 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Asi ta informace není k ničemu dobrá,pokud nemám opravdu raritní kousek v top stavu a nečekám,kdo mi dá za ně víc.Když se daného člověka zeptáš zítra na označení,nebude vědět nic.
Mipa Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 (upraveno) Já si myslím, že číslo typu hodinek a strojku jsou branou ke zjištění kdy se začaly vyrábět a tedy kdy a v cca kolika letech si je mohl děda pořídit, že se mu asi líbily nebo je dostal, a to bych považoval za osobně zajímavou zjištěnou informaci. Edit: Jo a tyhle hodinky se mi také líbí a mohu je klidně nosit, ale mám jenom dvoje :-). Upraveno 2. července 2016 uživatelem Mipa
Dokusan Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 (upraveno) No nevím, prostě bez ohledu na cenu, pokud si je chci nechat opravit a nosit, tak chci vědět co nosím, ne? Upraveno 2. července 2016 uživatelem Dokusan
Dokusan Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Já si myslím, že číslo typu hodinek a strojku jsou branou ke zjištění kdy se začaly vyrábět a tedy kdy a v cca kolika letech si je mohl děda pořídit, že se mu asi líbily, a to bych považoval za osobně zajímavou zjištěnou informaci. Přesně tak....našel sem tam po dědovi víc hodinek, ale ty se mi nelíbí a nechci je nosit, tak po nich ani nepátrám
Karlos Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 No nevím, prostě bez ohledu na cenu, pokud si je chci nechat opravit a nosit, tak chci vědět co nosím, ne? No přece hodinky po dědovi. Tvůj děda to číslo vůbec neznal.
Dokusan Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 No přece hodinky po dědovi. Tvůj děda to číslo vůbec neznal. A jaký je důvod k tomu, abych jej neznal já? Prostě jsem si ho našel, vím v kterých letech se vyráběly a to mi stačí.
Karlos Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 No a to mě právě zajímalo, jestli ti na něco je.
Dokusan Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Takže informace o kalibrech, typu hodinek, stáří a podobně, kterých je zde plno jsou jen pro ty "zasvěcené". Nováčkovi, který má zájem o nějaké informace je sděleno: Na co ti to bude, stejně to zapomeneš, Ani Tvůj děda je neznal, Nechápu k čemu ti to bude, když ty hodinky nemají cenu atp.To, že jsem se o hodinky začal zajímat až nyní, ve svých 40ti letech neznamená, že na to budu se znalostmi za deset let stejně.
Dokusan Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 No a to mě právě zajímalo, jestli ti na něco je. Ano je, například sbírám železniční modely a než si nějaký koupím nastuduji veškeré dostupné informace o dané lokomotivě či vagonu, sbírám staré plány nádražních budov a dle nich stavím modely.Proto mi ta informace o typu hodinek k něčemu je. Mít něco a nic o tom nevědět je o ničem.
Karlos Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Nevím proč se durdíš, jen jsem se normálně zeptal, protože mi to dlouho vrtalo hlavou.
Dokusan Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Nevím proč se durdíš, jen jsem se normálně zeptal, protože mi to dlouho vrtalo hlavou.OK, omlouvám se, měl jsem za to, že to vlákno k těmto dotazům slouží a proto jsem správně nepochopil tvůj dotaz
bohus76 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Takže informace o kalibrech, typu hodinek, stáří a podobně, kterých je zde plno jsou jen pro ty "zasvěcené". Nováčkovi, který má zájem o nějaké informace je sděleno: Na co ti to bude, stejně to zapomeneš, Ani Tvůj děda je neznal, Nechápu k čemu ti to bude, když ty hodinky nemají cenu atp.To, že jsem se o hodinky začal zajímat až nyní, ve svých 40ti letech neznamená, že na to budu se znalostmi za deset let stejně.Většina se snaží zjistit jen informace pro další prodej a zvýšit tím cenu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se