nAscA Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 (upraveno) Krasne. Mne se nejvice libi... vsechny Fakt tezko vybrat. Ale mozna 1 o chloupek vice nez ostatni. Nejdrive jsem si myslel, ze jsou to nejake nove oficialni kousky Upraveno 29. května 2009 uživatelem nAscA
Gilius Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 bílé ne-e.......chtěl bych ty hodinky případně i nosit.......i když ta jednička má barvy vycházejícího slunce .......
grakij Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 Diky panove, ja bych je taky chtel nosit jinak to pro me nema vyznam
Gilius Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 jo,tak tohle je zatím můj favorit.....
nAscA Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 Jooo, to chci Ja se ted pres leto sice chystam nosit bile, ale limitky stejne nepouzivam, tak je mi barva jedno. Gilius jj to vychazejici slunce me oslovilo, proto mely o kousek prednost.
ricous Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 Já teda žádné digi nemám (kromě Primek z roku 1983), ale pokud by se limitka dotáhla do zdárného konce, tak bych do ní šel!
afrikab Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 Ja jsem zase pro bile. Cernych mam az az a myslim, ze bila je opravdu nositelna. A navic, kazdy nam je bude zavidet.
Návštěvník Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 pokud budete něco rozjíždět, za mě ano...
grakij Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 (upraveno) Nevim jak kdo chcete byt moc striktni, ale ja bych barvu hodinek tolik neresil pokud na tom navrh nebude tolik zavisly. Stejne kdyz to nenechame delat u Casia tak to asi dopadne podobne jak u limitky Igenu. Kazdy si splasi kus od daneho modelu napr. 5600 nebo jiny, kdyz se shodnem a posle se to nekomu kdo bude schopen hodinky modifikovat. Kdyz budou od stejneho typu tak mu bude asi jedno jakou barvu maji ... Obavam se ze tady nebudeme schopni nebo ochotni dat tolik penez aby se to realizovalo jako cista limitka v tom pravem slova smyslu. Navic zajem projevilo predbezne tak 10 lidi coz neni moc... Tohle je ciste muj pohled. edit: jeste bych poprosil treba Gila jestli by mohl vlozit anketu, ktery model. dekuji Upraveno 29. května 2009 uživatelem grakij
Gilius Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 anketa založena,pokud vás napadá ještě jiný model,napište mi a já ho přidám. Osobně hlasuju pro 6900.
nAscA Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Kazdy jiny model by to nejspis jeste podrazil.
Filipes Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 mě to zajímá, jinde jsem poptával hranatý digi - timhle bych to měl vyřešený - když to teda budou 5600 a nějaká stravitelná kreace
New X-Bob Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 ehm...ono by stálo pak i za zvážení "společný nákup" základního modelu pro Vaši další úpravu, pak by třeba bylo možno dostat i zajímavou slevu, ne?
ricous Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Já myslel, že typ už je vyřešen, a že se bude hlasovat o barvě. Za mne jinak bílá, varianta č.1 - jen jestli by nešlo něco vymyslet i mimo "sklíčko", jako na jiných návrzích...? (Omlouvám se za případně kacířské názory neznalce...).
Gilius Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 typ až tak vyřešen nebyl.......sice jsme o tom mluvili,ale..... Stejně to ,pravděpodobně,vypadá na 5600(což budu muset rozdýchat....5600 se mi vůbec nelíbí).
nAscA Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 (upraveno) No mne by stacilo zmenene klidne jen to sklicko, ale.... fakt nevim, kdo to bude schopen udelat. Hromadnou slevu... mozna bych mohl oslovit par overenych prodejcu na ebay a tiktox (to by bylo z Uk). Pockam, az jak dopadne hlasovani a kolik lidi by do toho slo. Mozna ti co budou volit 6900, tak by mohli i psat, jestli by brali i 5600 (protoze 6900 to stejne nevyhraje ) Zatim samozrejme vse predbezne. A taky by to asi chtelo jednoho cloveka, ktery by to tak trochu "organizoval" (GIlius ) Upraveno 30. května 2009 uživatelem nAscA
Gilius Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 mám tu vytipnutou jednu firmu,někdy příští týden tam skočím,jestli budou schopni(ochotni) to udělat......napíšu EDIT - ohledně jiného modelu G-ček dám vědět taky. Zkusím se přemlouvat,ale 5600 ......
Filipes Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 z těch prvních návrhů se mi líbí černá/oranžová, jen navrhuju tlustší pruhy, ta bílá/červená varianta by byla taky lepší s menším počtem širších paprsků...
cali Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 so mnou mozete pocitat pri 5600 navrhujem cierny remen bez napisov a tunning len na skle.... to by sa malo dat zvladnut v rozumnej cene
grakij Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 (upraveno) tak ja to trochu zaspamuji ... Upraveno 30. května 2009 uživatelem grakij
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se