grakij Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 a bila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 Za mě bílo-oranžová nebo ta černočerná decentní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 (upraveno) ty sirsi oranzove pruhy vypadaji lepe ad. ten hromadny nakup taky me to napadlo vcera jsem se dival treba tady ne eBay za necelych 50 USD i s postou. Udava ze jich ma vice jak 10. nAscA dej vedet az neco pozjistujes :-) (teda az se rozhodnem pro model) Upraveno 30. května 2009 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 za mna tretie z ciernych... ale s kludom pojdem do hociciho z vyssie uvedenych dvoch prispevkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 inak nebal by som sa to uplne zjednodusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 mám tu vytipnutou jednu firmu,někdy příští týden tam skočím,jestli budou schopni(ochotni) to udělat......napíšu EDIT - ohledně jiného modelu G-ček dám vědět taky. Zkusím se přemlouvat,ale 5600 ...... Takový pěkný hodinky a tobě se nelíbí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 (upraveno) Me se zas nejvic libila bilo-oranzova verze Proste jsem pro, aby byly co nejosobitejsi. Upraveno 30. května 2009 uživatelem afrikab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 oj, tohle bude jeste boj zadny vzor, ktereho bychom se meli drzet zadna osa ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 A já jsem pro ty červenobílý č. 4 - když už digi, tak ať jsou vyjímečný na první pohled... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 Takový pěkný hodinky a tobě se nelíbí? ne-e.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 (upraveno) mně tam porád 2 pruhy přebejvaj - na návrhu 18 X na vzoru 16 edit : tuhle vlajku jsme kdysi chtěli i na Seiko limitku Upraveno 30. května 2009 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 a tak,myslím,že ubrat dva pruhy nebude problém Kua...zkusil jsem si to představit na 6900 a to zase nebude ono......ale 5600.......chjo...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 @Filipes priznavam se bez muceni, vubec jsem to nedelal podle te vlajky (ne ze bych ji neznal) ten cerny flek mela byt vlastovka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 Jsem pro bile...ale co takhle vymenit cervenou za oranzovou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 v oranzove ? Jen tak ... Neomezoval bych se na ty navrhy co se tu zatim objevily. Pokud mate nekdo nejakou vizi tak ji nahodte nebo ji popiste a nekdo to urcite zkusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 v oranzove ? Jen tak ... Neomezoval bych se na ty navrhy co se tu zatim objevily. Pokud mate nekdo nejakou vizi tak ji nahodte nebo ji popiste a nekdo to urcite zkusi. Ja bych ty popisky prelozil do cestiny ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 (upraveno) To je rozhodne zajimavy napad! Osobne v tuto chvili nemam tolik prekladatelskeho duvtipu, abych nalezl spravny cesky ekvivalent. Necham to tedy na schopnejsich a pak doplnim. Upraveno 30. května 2009 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Priatelia, ked uz tak poriadne: http://www.seiyajapan.com/product/G-GW-500...JAPAN_MADE.html chapem to dobre ze su cele kovove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 (upraveno) bílá var. možno, jen bych tu válečnou vlajku trochu odlehčil Upraveno 31. května 2009 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Ja bych ty popisky prelozil do cestiny ;-) No to je nápad, který je posunuje ve vyjímečnosti opět někam dál! To by se mi na těch červenobílých (opakování je matka moudrosti ) moc líbilo. Jen jestli to celé není takový překladatelský oříšek (kolik třešní, tolik višní...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se