Woodie Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 mám takový zvláštní dotaz Udává casio , na kolik ztlačení jsou dimenzována tlačítka ? nikde se mi nepodařilo tuto hodnotu najít - jestli se s ní někdy někdo zabýval , všude je spousty testů ,ale na tlačítka žádný Proč se na to ptám ? - vlastním model Prx 2000 ,jelikož ho využívám po všech stránkách ať se jedná o stopky ,odpočet ,barometr apod . . . nejčastěji dle mého trpí hlavní tlačítko MODE - když porovnám jeho odpor stlačení o proti tomu když byly nové nyní je daleko měkčí možná došlo k únavě vratné pružinky dá se s tím něco dělat ? Jen věřím ,že se nestane ,že tlačítko nebude časem regovat vůbec Ja to u svych digitalek resim opatrnym zachazenim, mam na vsech zapnuty zvuk tlacitek kvuli zpetne odezvy, snazim se pri mackani cudliku vyvijet jen nezbytne nutnou silu aby se pruzinky moc neopotrebovaly. Zatim jsem problem s "vadnutim" nezaznamenal.
metallek Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 Ja to u svych digitalek resim opatrnym zachazenim, mam na vsech zapnuty zvuk tlacitek kvuli zpetne odezvy, snazim se pri mackani cudliku vyvijet jen nezbytne nutnou silu aby se pruzinky moc neopotrebovaly. Zatim jsem problem s "vadnutim" nezaznamenal. díky za názor , myslím,že se k hodinkám a tlačítkám chovám dost opatrně napadlo mě jestli pružinka se nedá napružit ,zkusím se zeptat v hodinářství co mi na to řeknou, pokud vím tak pružinky jsou součástí modulu takže výměna možná asi nebude , zatím to není tak strašný tak uvidíme ...
t2 Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 díky za názor , myslím,že se k hodinkám a tlačítkám chovám dost opatrně napadlo mě jestli pružinka se nedá napružit ,zkusím se zeptat v hodinářství co mi na to řeknou, pokud vím tak pružinky jsou součástí modulu takže výměna možná asi nebude , zatím to není tak strašný tak uvidíme ... já mám digitálek poměrně dost a všechny rozhodně neunosím a u těch starších se mi zdá jako by tlačítka zatuhávala. Jdou trochu víc ztuha a taky se hůř vracejí. Nevyjíždějí už do krajní polohy. Hlavně mode.
metallek Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 já mám digitálek poměrně dost a všechny rozhodně neunosím a u těch starších se mi zdá jako by tlačítka zatuhávala. Jdou trochu víc ztuha a taky se hůř vracejí. Nevyjíždějí už do krajní polohy. Hlavně mode. Právě mám opačný problém , když jsou starší tak se zlehčuje odezva jako by byly už vymačkaný trřeba je máš jen zatuhlý ,myslím ,že kdyby jsi je nějakou chvilku používal tak by se mohli rozchodit
pavel23 Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Nemáte někdo k prw 2000T český manuál, nebo kde ho stáhnout. Díky za pomoc.
Návštěvník quartzik Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Sorry za plevel, ale přijde mi humorný, jak tady někdo řeší 4 šroubky nebo závit, jako kdyby se chystal na expedici na dno Mariánskýho příkopu a přitom maximálně bude s těma hodinkama machrovat v kanclíku. Já dělám skialp a vždy jsem měl na ruke maximálně hodinky za 20 babek. To jenom, kdyby si chtěl do mě někdo kopnout. A teď do mě. :DDD A jestli mě pamět neklame, tak protreky jsou do hor, ne? Jestli mohu říci z mích zkušeností, tak kdysi před lety na dovolené jsem se potápěl a normálně plaval se starými Casio, které měly pouze nápis - Water Resistant bez udání hloubky a měly dýnko na zaklapnutí, byly tam pouze takové háčky a uvnitř normálně gumička. Hodinky pak ještě v pohodě fungovaly několik let.
t2 Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 To je kvalita Casio. Ale k těm dýnkům, je to o penězích. Šroubky jsou levnější než šroubovací dýnko. To se dělá do kovu takže další věc která hodinky prodražuje. A porovnávat plast a kov už nejsou jen řeči. Kov prostě vydrží víc. Jasně že 99 % stačí plast, ale když už se hraje na něco víc - třeba G shock, tak podle mě by měly bejt prostě v kovu. Kor když si to nechají zaplatit. Ale je to OT tady není nářek nad úpadkem současného Casia.
Návštěvník quartzik Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Přesně tak. Když džíšok, tak to má bejt udělaný pořádně z kovu a pak na to tu skořápku s uměliny. A né že tady bude někdo kvákat, že to dělají kvúli váze, sportování a podobně. Houby, dělají to pro prachy. Proto Casio už pro mě neznamená to, co za mládí. Tehdy to byla pro mě doslova kultovní záležitost.
pavel23 Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Přátelé potřebuji ten návod, klidně něco za něj dám. Když k hodinkám od českých prodejců je v češtině. Stačí mi ofocený nebo sken. Ten anglický se nedá dát do překladeče. Tak mi pomozte.
metallek Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Přátelé potřebuji ten návod, klidně něco za něj dám. Když k hodinkám od českých prodejců je v češtině. Stačí mi ofocený nebo sken. Ten anglický se nedá dát do překladeče. Tak mi pomozte. Co tě konkrétně trápí , není to tak složitý , já mám jen v angličtině a v podstatě jsem ho ani neotevřel...
metallek Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Chci ho pro bráchu. Podívám se ti , ale nic neslibuji ......
KingMajki Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Pekny den prajem.Tak som sa stal uz aj ja hrdym majitelom PRW2000-1ER. Zial mam ten isti problem s manualom a neviem si podla anglickeho nastavit ani 24hodinovy format casu. Ak bi ste niekto bol taky ochotny a daly daky odkaz na manual v ceskom alebo slovenskom jazyku bol bi som vdacny.Hodinky su to krasne podla mojich predstav.objednaval som si ich odtialto maju tam teraz velmi dobre ceny proti slovenskym e-shopom. http://www.nalevi.it/orologi/al%20quarzo
gejza Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Pekny den prajem.Tak som sa stal uz aj ja hrdym majitelom PRW2000-1ER. Zial mam ten isti problem s manualom a neviem si podla anglickeho nastavit ani 24hodinovy format casu. Ak bi ste niekto bol taky ochotny a daly daky odkaz na manual v ceskom alebo slovenskom jazyku bol bi som vdacny.Hodinky su to krasne podla mojich predstav.objednaval som si ich odtialto maju tam teraz velmi dobre ceny proti slovenskym e-shopom. http://www.nalevi.it...ogi/al%20quarzo Zdravím, Chcem sa prosím ťa spýtať :ako sa ti nakupoval na nalevi.it? Zaujíma ma platba, dodacia doba, záruka, ako v akom stave ti prišli, si spokojný, predávajú tam nové hodinky či sú už používané? Mám záujem o PRX 2000T a nikde ich nemajú len na it. ak nerátam samozrejme japonské stránky, ale japonsky neviem.
metallek Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Zdravím, Chcem sa prosím ťa spýtať :ako sa ti nakupoval na nalevi.it? Zaujíma ma platba, dodacia doba, záruka, ako v akom stave ti prišli, si spokojný, predávajú tam nové hodinky či sú už používané? Mám záujem o PRX 2000T a nikde ich nemajú len na it. ak nerátam samozrejme japonské stránky, ale japonsky neviem. Ahoj , objednával jsem je přez známého v japonsku , platba na účet předem a hodinky jsem měl doma do 10 dnů a ve stavu jako by jsi je koupil v obchodě Zkus ebay tam se objevují .
fazer Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Lze u PRW-2000 vyměnit sklo? U starých typů protreků to problém nebyl (žádnej solar ani duplex display), ale dneska to tak být nemusí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se