New Milis Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Asi jsem se dlouhodobě zamiloval. Tahle re-edice s kalibrem 11 je teda maso, barva ciferníku je vyloženě epesní, hodinky se strašlivým charisma, historií, budoucností, prostě vším... Nemůžu najít cenu, ta bude asi taky strašlivá... Jak je to ale s tím kalibrem - to je úplně novej stroj, nebo to z něčeho vybrakovávaj?? Porovnejte "obyčejná" Monaka s touhle nádherou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 No jo, je to paráda. Doufám, že barva ciferníku bude ve skutečnosti shodná s fotem. A nakonec se mi líbí i vodorovně položené indexy. Jo a pozor, hoďky mají SAFÍR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 26. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Plus teda ještě dělaj re-edici s kalibrem 12, to mě už tak nebere.. Podrobné info zde: http://www.lacotedesmontres.com/actu/La-mo...969-No_6923.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Je to limitka 1000 ks, RRP ma byt 10.000,- USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 (upraveno) Líbí se mi tím, že se drží původního vzoru a zároveň je tam znát i citlivý posun k současnosti. edit: špatně jsem se zorientoval na stránkách "žabožroutů" a tak jsem přepsal původní text na jiný... Upraveno 26. března 2009 uživatelem Quasar007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Zive fotky Zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 26. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Takhle na druhej pohled mě tam trošku štvou ty červeně zakončený ručičky. Ale to není nic, co by nešlo vodrbat leštícíma ubrouskama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Na třetí pohled mi přijdou divný ty ležatý stříbrný čárky na celých hodinách, proč ty indexy nenechali v původní podobě? A proč použili to menší 38 mm pouzdro, když ostatní chrona Monaco jsou 39 mm - akorát se jim tam ten ciferník hůř vešel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Na třetí pohled mi přijdou divný ty ležatý stříbrný čárky na celých hodinách, proč ty indexy nenechali v původní podobě? Tak to puvodni model mel. Korunka vlevo a lezate indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 Plus teda ještě dělaj re-edici s kalibrem 12, to mě už tak nebere.. Podrobné info zde: http://www.lacotedesmontres.com/actu/La-mo...969-No_6923.htm Tak mně se líbí zrovna tyhle. Především tvar vteřinovky na původních hodinkách byl podle mě zajímavější než ta tenčí verze. Vteřinovka je "surovější" a hlavně koresponduje se skutečnejma ručkama na otáčkoměrech. A moc se mně líbí i ty kulatý tlačítka chronografu... source/zdroj: lacotedesmontres.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se