Snekofon Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Ahoj vespolek, poprvé za své působení na fóru si jdu pro radu, protože se nemůžu rozhodnout a zajímá mě různý pohled na věc. Poslal jsem své EPOS Big Pilot Chronograph do lázní v Jihlavě se zadáním - kontrola a seřízení / servis strojku + přetěsnění, uvedení pouzdra které neneslo téměř žádné šrámy do 100% stavu, výměna plochého AR safíru za oboustranně klenutý AR safír (nemám ty ploché skla rád) a případně dobarvení lumi na vteřinové ručce. Poslední bod nemám ještě ale dotažený a nedal jsem zatím mistrům jasné zadání. Originál je monochromatický. ale když už hodinky dávám na tak kompletní revizi, tak jsem si pohrával s tím trochu je oživit, akorát nevím jak a jdu si pro radu - červená - velmi slušivá, ale už do tak velmi inspirovaného designu (byť univerzálně používaného napříč značkami) vnáší až provokativně jasný odkaz na IWC. Asi nejvíc líbivé, ale nevím jestli bych se za to trošku nestyděl mezi fajnšmekry - žlutá (okrová) - tady jsem byl inspirovaný sesterským modele EPOS - viz odkaz ZDE (článek na chronomagu z roku 2009) - bojím se aby to v reálu vypadalo tak jak si to představuji - ale nebráním se tomu - modrá - tady to byl spíš pokus zkusit něco jiného, ale moc jsem se s tím zatím nepotkal - tudy se asi nepustím - bílá = nechat jak to je - aneb v jednoduchosti je krása Případně napadne Vás něco jiného - barvit ostatní ručky se mne nechce - to už jsem si taky simuloval. Díky za inspiraci, či názor Originál: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vizualizace variant: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bert Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Za mne pořadí: červená žlutá bílá modrá No, a pokud máš s červenou problém, (já bych neměl) tak jdi do žluté ... 1
gathis Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Modrá určitě ne, nejvíc se mi líbí žlutá. Další volba červená. 1
Snekofon Odesláno 16. března Autor Nahlásit Odesláno 16. března Díky za všechny tipy. Modrou jsem vyřadil. Nechal jsem copilota nasimulovat ještě jednou žlutou a červenou + klenuté sklo. Byt bylo zadání jasné a opakované, bojoval teď s úpravou ruček (minule fakt jen obarvil lumi, teď tvrdošíjně origo ručku mazala dokresloval si úplně novou se špatným tvarem)... jsem teď 50:50 mezi žlutou a červenou. Červená má šmrnc ale i ta žlutá není úplně blbá a k těm Eposům víc patří . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spongebob Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Žlutá lepší a když bys na léto hodil žlutou gumu bude to super! 1
horal Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Žlutá. Černý řemen se žlutým prošitím bude delikatesa.. 1
Snekofon Odesláno 17. března Autor Nahlásit Odesláno 17. března Nakonec jsem se rozhodl jít do střední cesty - oranžová Níže náhled i se simulovaným efektem lehce klenutého skla... Červená mě baví asi nejvíc, ale furt bych měl černé svědomí, že jsme to hodně posunul do IWC. Každopádně díky všem za názor, to "hlasité a veřejné" zapřemýšlení mně pomohlo si to utřídit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Snekofon Odesláno 12. dubna Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna (upraveno) Uzavřu toto vlákno výsledkem úpravy, pouzdro dostalo komplet oživení povrchu, aby i nejmenší vlásečnice zmizely, bylo osazeno lehce klenuté sklo, ručka šla do okrové / oranžové, něco mezi a samozřejmě doladění strojku. Jsem spokojený. Výše jsou AI vizualizace, tady je reálný výsledek... EDIT: reálně působí ten odstín ručky sitěji ...na druhou stranu originál ploché sklo mělo účinnější AR, tady je pouze vnitřní, to ale možná časem ještě doladím.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. dubna uživatelem Snekofon 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se