Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hmm... naozaj len ciastocne :)

System errorerror: Can't call method "getGem" on an undefined value at /ebay/row/releases/row/cgi-bin/lib/ROW/Request/Session.pm line 183.

context: ...

179:

180: sub row_signed_out {

181: my( $self ) = ( shift );

182:

183: return $self->row->ebay_gems->getGem(

184: 'ROW.' . $self->row->current_app . '.session'

185: )->getROWSignedOut();

186: }

187:

...

code stack: /ebay/row/releases/row/cgi-bin/lib/ROW/Request/Session.pm:183

g /ebay/row/releases/row/cgi-bin/lib/ROW/Request/Session.pm:80

g /ebay/row/releases/row/cgi-bin/lib/ROW/Request.pm:825

g /ebay/row/releases/row/cgi-bin/lib/ROW/Request/Auth.pm:387

g /ebay/row/releases/row/cgi-bin/lib/ROW/Request/Auth.pm:115

g /ebay/row/releases/row/cgi-bin/lib/ROW/Request.pm:808

g /ebay/row/releases/row/cgi-bin/lib/ROW/Request.pm:75

g /ebay/row/releases/row/apps/autohandler.mpl:1269

g

raw error

Odesláno

Právě jsem to aktivoval, vše funguje, zkusil jsem vydražit zkracovač na kovový tah, ale propásl jsem, díky neznalosti jak se to dělá, čas. Ale jinak vše, zdá se, funguje.

Odesláno

Zkoušel jsem to teď znovu, asi tonějak funguje, jen je mi divné, že u všech položek, které zkouším (konkrétně v sekci hodinky), je doprava do České republiky ZDARMA. To se mi nějak nezdá. Něco je přeci jen asi blbě.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Nejak jsem z toho clanku nepochopil, jak se prepocitavaji ceny? Kdo urcuje kurz, je to nastavene podle kurzu banky, se kterou mam sparovany PayPal, nebo snad s nejakym "obecnym" kurzem, nebo s nejakym "strednim kurzem", nebo...? Jak to je?

Radsi se pridrzim sice cizojazycneho, ale osvedceneho "dot com".

Odesláno
Nejak jsem z toho clanku nepochopil, jak se prepocitavaji ceny? Kdo urcuje kurz, je to nastavene podle kurzu banky, se kterou mam sparovany PayPal, nebo snad s nejakym "obecnym" kurzem, nebo s nejakym "strednim kurzem", nebo...? Jak to je?

Radsi se pridrzim sice cizojazycneho, ale osvedceneho "dot com".

Já jsem zatím koupil přes počeštěný eBay tři položky (a dvě mi nevyšly) a částka, která mi odešla z účtu byla vždy přesně taková, jaká je v aukci uvedena. Platil jsem vše přes PayPal, tak se domnívám, že kurs udává PayPal, jinak, kdyby ho určovala následně banka, by se asi cena lišila.

Odesláno
Já jsem zatím koupil přes počeštěný eBay tři položky (a dvě mi nevyšly) a částka, která mi odešla z účtu byla vždy přesně taková, jaká je v aukci uvedena. Platil jsem vše přes PayPal, tak se domnívám, že kurs udává PayPal, jinak, kdyby ho určovala následně banka, by se asi cena lišila.

Ah sooo... danke. :-)

To dava docela smysl. Nenapadlo me, ze se PayPal dokaze navrtat do eBaye uz v takhle rannem stadiu... ale zrejme muze byt.

Odesláno
.... Nenapadlo me, ze se PayPal dokaze navrtat do eBaye uz v takhle rannem stadiu... ale zrejme muze byt.

PayPal je dceřiná společnost eBay.

Rané stadium je jedno n ;)

Odesláno
PayPal je dceřiná společnost eBay.

Rané stadium je jedno n ;)

No jo... a kolik 'n' je ve slove hnidopich? :rolleyes:

Ale jinak je to chyba teda docela... trapna... :suicide_anim: Diky za echo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...