Ghill Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 Hmm... naozaj len ciastocne System errorerror: Can't call method "getGem" on an undefined value at /ebay/row/releases/row/cgi-bin/lib/ROW/Request/Session.pm line 183. context: ... 179: 180: sub row_signed_out { 181: my( $self ) = ( shift ); 182: 183: return $self->row->ebay_gems->getGem( 184: 'ROW.' . $self->row->current_app . '.session' 185: )->getROWSignedOut(); 186: } 187: ... code stack: /ebay/row/releases/row/cgi-bin/lib/ROW/Request/Session.pm:183 g /ebay/row/releases/row/cgi-bin/lib/ROW/Request/Session.pm:80 g /ebay/row/releases/row/cgi-bin/lib/ROW/Request.pm:825 g /ebay/row/releases/row/cgi-bin/lib/ROW/Request/Auth.pm:387 g /ebay/row/releases/row/cgi-bin/lib/ROW/Request/Auth.pm:115 g /ebay/row/releases/row/cgi-bin/lib/ROW/Request.pm:808 g /ebay/row/releases/row/cgi-bin/lib/ROW/Request.pm:75 g /ebay/row/releases/row/apps/autohandler.mpl:1269 g raw error
pavča Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 Právě jsem to aktivoval, vše funguje, zkusil jsem vydražit zkracovač na kovový tah, ale propásl jsem, díky neznalosti jak se to dělá, čas. Ale jinak vše, zdá se, funguje.
pavča Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 Zkoušel jsem to teď znovu, asi tonějak funguje, jen je mi divné, že u všech položek, které zkouším (konkrétně v sekci hodinky), je doprava do České republiky ZDARMA. To se mi nějak nezdá. Něco je přeci jen asi blbě.
Baker Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Funguje to nejak divne. Hlavne ty ceny v korunach jsou divny, kdyz uz je clovek zvykly na dolar ci euro.
Jakubisko Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Funguje to nejak divne. Hlavne ty ceny v korunach jsou divny, kdyz uz je clovek zvykly na dolar ci euro. Taky Ti tam najednou vsecho prijde tak nejak na oko levny?
little_w Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 Nejak jsem z toho clanku nepochopil, jak se prepocitavaji ceny? Kdo urcuje kurz, je to nastavene podle kurzu banky, se kterou mam sparovany PayPal, nebo snad s nejakym "obecnym" kurzem, nebo s nejakym "strednim kurzem", nebo...? Jak to je? Radsi se pridrzim sice cizojazycneho, ale osvedceneho "dot com".
pavča Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 Nejak jsem z toho clanku nepochopil, jak se prepocitavaji ceny? Kdo urcuje kurz, je to nastavene podle kurzu banky, se kterou mam sparovany PayPal, nebo snad s nejakym "obecnym" kurzem, nebo s nejakym "strednim kurzem", nebo...? Jak to je? Radsi se pridrzim sice cizojazycneho, ale osvedceneho "dot com". Já jsem zatím koupil přes počeštěný eBay tři položky (a dvě mi nevyšly) a částka, která mi odešla z účtu byla vždy přesně taková, jaká je v aukci uvedena. Platil jsem vše přes PayPal, tak se domnívám, že kurs udává PayPal, jinak, kdyby ho určovala následně banka, by se asi cena lišila.
little_w Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 Já jsem zatím koupil přes počeštěný eBay tři položky (a dvě mi nevyšly) a částka, která mi odešla z účtu byla vždy přesně taková, jaká je v aukci uvedena. Platil jsem vše přes PayPal, tak se domnívám, že kurs udává PayPal, jinak, kdyby ho určovala následně banka, by se asi cena lišila. Ah sooo... danke. :-) To dava docela smysl. Nenapadlo me, ze se PayPal dokaze navrtat do eBaye uz v takhle rannem stadiu... ale zrejme muze byt.
Viktor Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 .... Nenapadlo me, ze se PayPal dokaze navrtat do eBaye uz v takhle rannem stadiu... ale zrejme muze byt. PayPal je dceřiná společnost eBay. Rané stadium je jedno n
little_w Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 PayPal je dceřiná společnost eBay. Rané stadium je jedno n No jo... a kolik 'n' je ve slove hnidopich? Ale jinak je to chyba teda docela... trapna... Diky za echo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se