Návštěvník Rainbow Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Dalšími hodinkami z Basel Worldu 2009 jsou TAG Heuer Chronographe Concept Monaco Twenty Four. Klik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Brutální a super zároveň. Nádherný safír splývající s pouzdrem, uložení strojku a vůbec celého vnitřku = ganiální nápad. Pro mě jen škoda pruhů na číselníku. Ale jinak všechna čest. V tomto případě si Heuer opravdu zaslouží označení TAG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Ježíš to je ale nářez, pro mě úchvatný, líbí se mi ještě víc než ta reedice 1969. Je to limitka nebo normální série? Nikde nepíšou cenu, máte někdo odhad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Ježíš to je ale nářez, pro mě úchvatný, líbí se mi ještě víc než ta reedice 1969. Je to limitka nebo normální série? Nikde nepíšou cenu, máte někdo odhad? Je to koncept. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 a jo, teď jsem si toho taky všimnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Je to koncept. Poslední dobou se mi zdá, že jim koncepty jdou nejlíp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Poslední dobou se mi zdá, že jim koncepty jdou nejlíp. taky se mi zda, aspon se mame na co tesit ;-) ale me se libi i spousta stavajich modelu, grand carrery skoro vsechny ... nova monaca jsou taky uzasna ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 osobně bych vynechal nápis na pouzdře, jinak za mě palec nahóru, ale to může být dáno i mou sympatií k Stevovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Mne se libi hodne. A presne jak utrejchovi i stavajici modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Modely na toto téma mi nějak nejdou. Historie nehistorie, ani původní, ani "reedice" a podobné modernosti.. Čímž nechci říct, že nejsou dobré, ale nemůžu jim přijít na chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se