Borra Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Ja si nemyslím, ze to musí nutně vyhrát třeba Rolex. Kdyby to byl mač o nejrenomovanější značku, tak tam by bylo vcelku jasný jaký značky musí být nahoře a kdyby nebyly, tak by to nebylo objektivní. Ale tohle je o nejoblíbenějších hodinkách a to už tak jasný nebude. Každý zde máme svoje oblíbené značky a ano, když se zmínil Rolex, tak asi dojde v pavouku daleko a může to i vyhrát, ale jasný to není a to se mi právě líbí a znovu chválím ten nápad, jako dobrou zábavu a oživení. 1
Salamaster Odesláno 17. května Autor Nahlásit Odesláno 17. května (upraveno) Přemýšlím, že bychom mohli v neděli začít. Takže se rychle zeptám. 1) Nechal bych hlasování u každé dvojce 2 týdny at je čas a 2) jako nejlepší možnost hlasování mi přijde zkrze reakce na příspěvku (srdícko/hlas nahoru). Jelikož si myslím že nejde zde vytvářet nové ankety, aniž bych musel zakládat nová vlákna. Co si o tom myslíte ? A děkuji za projevený zájem, vážím si toho přátelé Upraveno 17. května uživatelem Salamaster 3 3
Salamaster Odesláno 18. května Autor Nahlásit Odesláno 18. května (upraveno) Tak jsem to pomocí ai rozlosoval . Jen to sem musím hodit rozdělené, jinak to není čitelné kvůli velikosti a rozlišení špatnému když to sem dám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. května uživatelem Salamaster 3 1
Kluk jako buk Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května No, bude to bratrovražedné. Těším se. Souboj Casio x PP bude předčasné finále.
Salamaster Odesláno 24. května Autor Nahlásit Odesláno 24. května Tak jak jsem předem avizoval, tak to tedy zkusíme a začínáme . Hlasovaní je možné 2 týdny kdy to potom až tu budu uzavřu. Audemars Piguet vs zodiac Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 23 10
Salamaster Odesláno 7. června Autor Nahlásit Odesláno 7. června Audemars Piguet vítězí (18:9) a postupuje dále. btw: zjistil jsem, že já nemůžu hlasovat, takže jsem se rozhodl, že svůj tip napíši vždy sem do závorky a kdyby došlo na remízu, tak se k němu přihlédne . Moc také děkuji všem za účast. dnes německá souboj Sinn vs MeisterSinger můj hlas - (Sinn) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 20 5
Salamaster Odesláno 21. června Autor Nahlásit Odesláno 21. června Sinn vítězí (18:4) a postupuje dále. Opět moc také děkuji všem za účast. dnes začneme na druhé straně pavouka Jaeger-LeCoultre vs Steinheart můj hlas - (Jaeger-LeCoultre) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 33 4
Salamaster Odesláno 5. července Autor Nahlásit Odesláno 5. července Jaeger-LeCoultre vítězí (31:3) a postupuje dále. dnes to bude troufám si tvrdit naopak vyrovnaný souboj Doufám, že vás ta anketa baví, může to být velmi zajímavé Certina vs Rado můj hlas - (Certina) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 27 14 1
Garch Odesláno čtvrtek v 01:08 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 01:08 Omega ve druhém, a Rado dokonce ve třetím koši. Holt to musím rozchodit
vejfuk Odesláno čtvrtek v 15:07 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:07 Největší bídu dostal zatím Steinhart. Tátovi B-Uhr pilotky sou ale i tak boží.
Josef01 Odesláno čtvrtek v 15:17 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:17 Já se ani nedivím... ale pořád je na tom lépe než Hublot
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se