Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Taky se musím pochlubit :rolleyes: . Sice trochu cizím peřím, protože Breitlingy jsou otce (dostal je darem od firemních partnerů), ale aspoň jsem se je snažil důstojně vyfotit... Však posuďte sami...

Netiším jaká mohla být jejich cena... Zkuste někdo poradit, kolik můžou stát, ať mám představu...

Více fotek tady.

P3278072.JPG

P3278100.JPG

P3278101.JPG

P3278083.JPG

Upraveno uživatelem HonzaGajda
Odesláno
  kibi napsal:
neznáš Mlékaře Dana? :)

Mlikar Dan je dobra figura, stejne jako ostatni z meho oblibeneho komiksu. Ale jak to souvisi s tema Beckama? Jo a taky tu zmizel jeden post, jestli se nepletu...

Odesláno

kibi to myslel tak, ze bych se nemel chlubit cizim perim... :crying_anim: "Pockat, to jsou dost silna slova od nekoho, kdo ani nema vlastni kulomet." :rolleyes: Ale uznavam, ze vtip i komiks jsou dobry... A i kdyz ty Breitlingy nejsou moje, tak si je aspon nekdy muzu pujcit a zazit ten pekny pocit mit takove hodinky na ruce, a taky udelat jejich pekne fotky... Jsem sice novacek, ale nejakou dobu uz zdejsi forum studuju a poridil jsem si par peknych hodinek. Sice to nejsou Breitlingy, protoze na ne samozrejme nemam finance, ale myslim ze bych mohl prispet par peknyma fotkama...

P.S.: Do ktereho vlakna muzu hodit vsechny obrazky mych dalsich hodinek (nejsou nove, takze tohle vlakno asi nebude nejvhodnejsi)? Jedna se o Primky, Longines, hodinky Audi, vojenske Waltham a Tritona.

Odesláno (upraveno)

no já to chápu spíš tak, že kibi s cenou neporadí, že je přes ty automatický zbraně, nikoliv přes cenu breitlingu :-)

edit: poslední fotka je super - tohle blejskání ručiček bez odlesku skla brajtle sakra uměj

Upraveno uživatelem bandicoot

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...