Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Všiml jsem si, že výdrž baterie se u různých modelů Garminu dost liší, ale zajímá mě hlavně běžná praxe při každodenním používání.

Nosíte hodinky nepřetržitě včetně sledování spánku, nebo je na noc odkládáte? Jak často je ve výsledku nabíjíte a změnilo se to po delší době používání?

Nemyslím laboratorní hodnoty od výrobce, spíš reálné zkušenosti při zapnutých notifikacích, měření tepu, GPS nebo dalších funkcích.

Odesláno (upraveno)

Maj to podle velikosti, proto jsem dřív vždy kupoval ty s největším průměrem. Výdrž jsem nikdy neřešil, dva roky vydržej a dýl s jednim modelem to neni nic pro mne. Ale i tak nabíjel jsem 30 - 70, a vydržely dost. Dnes nabíjim denně a i tak jsem spokojenější.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

F8 s MIP a nabijam cca každe dva týždne, ked klesne stav baterie pod 20%. Hodiny okrem nabijania nedam dolu z ruky. Nejake 4hodiny tyzdenne GPS aktivita... V porovnani so staršimi modelmi sa vydrz baterie vyrazne nezlepsila, ale zas treba povedat, ze monitorovacich funkcii , ktore mozu mat vplyv na spotrebu baterie vvyrazne pribudlo 

Odesláno

Hodinky, Fenix 8, 47 mm, Amoled, nosím 24/7, jen do sprchy je odkládám. Nabíjím cca jednou za 10-12 dnů, vždy když je na nich ještě 20-30%. Občas ale nosím i prastaré D2 Charlie (což je letecká verze Fenix 5X), jsou staré 10 let a baterka stále drží minimálně 10 dnů. Díky občasnému nošení je nabíjím jednou za pár měsíců. Teď naposledy před dovolenou, kde jsem vzal oboje a D2 nosil přes den k moři. Večer jsem je zase sundal, vypnul a vzal na ruku zase druhý den dopoledne. Když jsem je vypínal ve čtvrtek večer, tj po týdnu v takovém režimu, měly ještě 56%. 

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

To je zajímavá zkušenost, 20 dní s aktivitami je opravdu hodně. Tady je podle mě dobře vidět, jak velký vliv může mít nepřetržité připojení k telefonu. Původně jsem čekal, že největší rozdíl bude hlavně mezi MIP a AMOLED, ale podle odpovědí hraje způsob používání možná ještě větší roli.

Upraveno uživatelem JasnyZamer
  • Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...