Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všichni,

jsem tady nový, ale chronomag už nějaký pátek čtu. Nejsem sice takový nadšenec jako většina z Vás, ale pěkné hodinky bych si rád koupil.

Už skoro rok uvažuji o koupi hodinek, které by splňovaly některé mé požadavky:

Datum, budík, maximální viditelnost ve tmě bez nutnosti něco mačkat, vodotěsnost, na ciferníku čísla místo znaků, maximální odolnost, celokovové (ocel nebo titan), klasický vzhled a maximální přehlednost.

Ať hledám jak hledám, neustále mi jako nejlepší volba vychází Traser. Konkrétně Traser Classic Alarm Big Date Steel.

Nikde se mi nepodařilo najít rozumnou recenzi a celkově se mi zdá, že tyto hodinky nejsou ani moc kupované ani známe.

Předem děkuji za všechny komentáře

Traser Classic Alarm Big Date Steel

Big date window, steel case and bezel, sapphire crystal, scratch resistant, alarm function, illuminated small second hand.

CHF 580 with steel strap (VAT exkl)

Movement: Ronda 4120.B Quartz

Case: Steel

Bezel: Steel

Crystal Sapphire

Water resistant to 330 ft, 145 psi

Size (diameter): 40 mm

Dial (colour): Black

Illumination: 1-11 green, 12 orange, H/M/SE Hand green

Bracelet (standard): Steel strap Classic no 13

http://www.traserh3watches.com/en/watches/...5&watch=28#

post-6847-1239800461.jpg

Odesláno

osobnu skusenost s nimi nemam ale nikdy som na traser nepocul nic zleho...sam som chvilu vlastnil jejich automat

podla mna budu v pohode ... jedine coho by som sa mozno bal bude pocutelnost toho budiku ale to je problem u vsetkych naramkovych budikov.... rozhodne by som nedufal v to ze ta to bude rano budit

inak overeny tuzemsky zdroj traserov je chronoshop.cz

Odesláno
jsou to solidní hodinky, jediná věc - alarm má svůj nezávislý čas, což mi přijde jako poněkud pitomý systém

Ronda to má stejné jako Seiko?:), ale je možné to brát jako výhodu, prostě druhá časová zóna;)

Odesláno
Ronda to má stejné jako Seiko? :) , ale je možné to brát jako výhodu, prostě druhá časová zóna;)

možná to má jenom nějakou logiku, kterou jsem nepochopil..

Odesláno

Požadavky mi připadají skoro jako zpětně ušité pro ty Trasery :P

Když je miluješ, není co řešit. Za kvalitu Traseru dám ruku do ohně (pravou).

Odesláno
nejak mi to neda... videl jsem tenhle tyden na kolegovi zamlzene trasery (200 m?) - pry to nezpusobil nicim mimoradnym, proste si myl ruce, o tom, ze by manipuloval s korunkou dost pochybuju...

a dalsi - kdyz jsem mu uz driv zkracoval tah, prekvapilo me uchyceni tahu v pouzdre - stredni dil byl desne uzky a stezejky (proto) prohle... cumel jsem jak puk... :thumbsdown_anim:

Kibi, nestras... mam policeno na T. Super Sport :-) Nastesti na silikonu...

Odesláno (upraveno)

co to bylo za model? zamlžené trasery jsem viděl jednou, osobně si myslím že to byla nedošroubovaná korunka, ale budiž, vyměnil jsem je za nový kus.. s tahem nevím, podivné je uchycení u gmt, jinak mi to přijde celkem standardní

Upraveno uživatelem kubson
Odesláno
myslim, ze Traser P 6502 Navigator - zitra se podivam... :)

hmm, tam jsou plechové koncové kusy, což je trochu pitomé, ale i tak na ohnutí stěžejky je potřeba vyvinou nemalou sílu.. podívej se na to, moc by mě to zajímalo. sám na traser nedám dopustit, počet reklamací je minimální.. i proto je mám rád :)

Odesláno

Vlastním Trasery Super Sport Black chrono (koupeny u Kubsona) a jsem s nimi maximálně spokojen. Akorát jsem silikonový řemen vyměnil za černého žraloka od Di-Modellu.

Teď netrpělivě čekám na Traser Automatic Pro Blue...

Odesláno
Požadavky mi připadají skoro jako zpětně ušité pro ty Trasery :P

Když je miluješ, není co řešit. Za kvalitu Traseru dám ruku do ohně (pravou).

No, zpočátku jsem si o hodinkách četl a zjišťoval, co je dostupné, pak jsem začal specifikovat, co od nich chci, ale možná jsem byl už pod vlivem Traseru.

Odesláno
Ahoj všichni,

jsem tady nový, ale chronomag už nějaký pátek čtu. Nejsem sice takový nadšenec jako většina z Vás, ale pěkné hodinky bych si rád koupil.

Už skoro rok uvažuji o koupi hodinek, které by splňovaly některé mé požadavky:

Datum, budík, maximální viditelnost ve tmě bez nutnosti něco mačkat, vodotěsnost, na ciferníku čísla místo znaků, maximální odolnost, celokovové (ocel nebo titan), klasický vzhled a maximální přehlednost.

Ať hledám jak hledám, neustále mi jako nejlepší volba vychází Traser. Konkrétně Traser Classic Alarm Big Date Steel.

Nikde se mi nepodařilo najít rozumnou recenzi a celkově se mi zdá, že tyto hodinky nejsou ani moc kupované ani známe.

Předem děkuji za všechny komentáře

Traser Classic Alarm Big Date Steel

Big date window, steel case and bezel, sapphire crystal, scratch resistant, alarm function, illuminated small second hand.

CHF 580 with steel strap (VAT exkl)

Movement: Ronda 4120.B Quartz

Case: Steel

Bezel: Steel

Crystal Sapphire

Water resistant to 330 ft, 145 psi

Size (diameter): 40 mm

Dial (colour): Black

Illumination: 1-11 green, 12 orange, H/M/SE Hand green

Bracelet (standard): Steel strap Classic no 13

http://www.traserh3watches.com/en/watches/...5&watch=28#

Uvažoval jsem ještě o nějakých Citizenech, ale pak jsem podlehl Traseru. Teď jsem zase trochu na vážkách. Jak vidíte Traser vs Citizen?

Odesláno
nejak mi to neda... videl jsem tenhle tyden na kolegovi zamlzene trasery (200 m?) - pry to nezpusobil nicim mimoradnym, proste si myl ruce, o tom, ze by manipuloval s korunkou dost pochybuju...

a dalsi - kdyz jsem mu uz driv zkracoval tah, prekvapilo me uchyceni tahu v pouzdre - stredni dil byl desne uzky a stezejky (proto) prohle... cumel jsem jak puk... :thumbsdown_anim:

Tohle je originální koncovka Traser,takže prohnutí není možný.Buď neoriginální tah,nebo ohnutá stežejka už dřív.

Máš přesně ty samé, nebo jiný typ?

Mám Traser super sport,ale počítám že kvalita zpracování bude stejná.

post-271-1240051138.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...