mrazik Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Po roce bych si zase chtel udelat radost nejakou malickosti a do oka mi padly Omegy. Vic se mi libi Chrona, protoze maji subcifernicky, ale GMT maji zase lepsi strojek. Cena je vicmene stejna. Koukal jsem i po Nemecku, ale asi se to uplne nevyplati. Chtel bych se tudiz dotazat, ktere byste volili vy? A popr. kde jde v CR usmlouvat cenu. Maji je za docela slusny peniz na ihodinarstvi.cz Mate nekdo nejakou zkusenost s nakupem u nich. Dekuju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Osobne mi chronografy nevadi, ale tady bych zcela urcite volil GMT, ty Seamaster Chrono jsou takovy nemastny, neslany. Mozna je na nich moc cervenych prvku.
mrazik Odesláno 15. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Obecne taky zastavam nazor, ze v jednoduchosti je krasa. Nicmene jednoduchy uz mam steelfishe. Je fakt, ze stopky bych 100pro stejne nepouzival. Nene, cernou nechci. Cerne mam Trasery.
luboš72 Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Jednoznačne GMT, vyzerajú super, alebo bolo by lepšie ich vidieť oboje naživo, vyskúšat na ruke a potom sa rozhodnúť. Teda pokiaľ si ich naživo už nevidel.
kubson Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 chrona si asi budou lépe držet cenu, ohledně nákupu bych asi raději oslovil oficiální "kamenné" prodejce
vlabar Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Pakliže by nemusely být nové, právě jsem je zahlédl tady na Aukru ...
kubson Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Pakliže by nemusely být nové, právě jsem je zahlédl tady na Aukru ... co všechno se to u nás v havířově nenajde
Hajek Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 S Omegama mám dobrou zkušenost ze Zlína. Loni jsem tam kupoval kamarádovi PO a naprostá spokojenost.
Jay Doll Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Kdysi jsem zkoušel oba dva modely a u Chrono-Divera mne naprosto šokovala jejich tloušťka. Pokud to chceš pod rukáv košile, ber GMT. Pokud je ti to jedno, chrono jsou asi praktičtější a i se mi více líbí
Messiah Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 S Omegama mám dobrou zkušenost ze Zlína. Loni jsem tam kupoval kamarádovi PO a naprostá spokojenost. ve zline daj bez problemu 10% a ty GMT tam maj taky.
lib Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 ............. ohledně nákupu bych asi raději oslovil oficiální "kamenné" prodejce Proč? Kvůli nadměrné produkci fejků?
gougy Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 (upraveno) Přestože hodně hovoří pro GMT (coax, obecně novější model, aplikované indexy, průhledné dýnko), naživo se mi prostě nelíbí tak moc jako klasické bondchrona. Ještě tady již bylo napsáno - tloušťka, Chrona jsou vyloženě sportovní hodinky GMT si hrají na "universal". (nejsem si jist přesnými čísly, nehledal jsem, ale myslím že 13,5 a 11mm), takže vyzkoušet na zápěstí Upraveno 16. dubna 2009 uživatelem gougy
mrazik Odesláno 16. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Pakliže by nemusely být nové, právě jsem je zahlédl tady na Aukru ... Koukal jsem na ne, ale prijdou mi docela drahy. Mam nabidku ze Zlina o chlup a z ihodinarstvi o dva lepsi. Jeste jsem obeslal prodejce ve svem okoli, uvidim co nabidnou oni. Pristi tyden jedu do Lyonu, muzu to vzit pres Swiss. To by asi byla jistota. Osobne uprednostnuji absolutne jasny puvod, coz na Aukru nemusi byt vzdy pravidlem.
mrazik Odesláno 16. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Kdysi jsem zkoušel oba dva modely a u Chrono-Divera mne naprosto šokovala jejich tloušťka. Pokud to chceš pod rukáv košile, ber GMT. Pokud je ti to jedno, chrono jsou asi praktičtější a i se mi více líbí Vyska je mi jedno. Nosim kratky rukavy a Steelfishe jsou taky docela kus zeleza. S Omegama mám dobrou zkušenost ze Zlína. Loni jsem tam kupoval kamarádovi PO a naprostá spokojenost. Mluvime o GOLD ELIGIUS?
mrazik Odesláno 16. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Tak cenovy zavod zatim vede Gold Eligius Zlin v tesnem zavesu je Kurz Bern a par tisicovek za nima Deal Ostrava a Dusak Praha. Jeste jsem psal do Zenevy a Plzne. Ma nekdo zkusenost s Eligiem Zlin?
Seamaster Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Tak cenovy zavod zatim vede Gold Eligius Zlin v tesnem zavesu je Kurz Bern a par tisicovek za nima Deal Ostrava a Dusak Praha. Jeste jsem psal do Zenevy a Plzne. Ma nekdo zkusenost s Eligiem Zlin? Zkusenost nemam, ale nevidim ho na seznamu AD na webu Omegy, coz by trosku mohlo kazit dojem z kristalove cisteho puvodu...To Deal Ostrava, Dusak Praha i Altman Plzen jsou...
mrazik Odesláno 16. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Zkusenost nemam, ale nevidim ho na seznamu AD na webu Omegy, coz by trosku mohlo kazit dojem z kristalove cisteho puvodu...To Deal Ostrava, Dusak Praha i Altman Plzen jsou... Ano toho jsem si vedom. Proto asi vyhraje nakup venku.
Návštěvník Rainbow Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Osobně bych se prodejny ze Zlína tak nebál. Byl jsem tam a vypadá hodně důvěrohodně, bohatý výběr a hlavně slušná a ochotná obsluha, což se jinde až tak moc nevidí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se