Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

M916

Doporučené příspěvky

...no tak pecka, z Tataze se nikdo neozval, tak pro jistotu tam ted volam... a slecna ze resevace emailem neberou(respektive pres kontakt na strankach) a ze uz je plno... tak kam se vrtneme jinam?

Navrhy?....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Svijanska zni dobre, pohledas kontakt a zavolas tam? Po zkusenosti lepe volat asi ;-) ... Nebo pak treba desperado, pak jak se jmenuje ta v prazsky, po schodech dolu, nad jiskrou? ...

Odkaz ke komentáři

Maškovka je taky dobrá. Navíc, kouřit se tam může, ale přitom tam nebývá zahuleno, protože je to velký prostor.

Když se usnesete, že je to ok, tak tam zavolám, ale asi až zítra, máme dnes doma 15 lidí, malej má narozky, tak jsem sem jen nakoukl.

Ale to by mělo stačit.

Odkaz ke komentáři

A co ten PUB, neboli Salamandr. Je tam nějakej větší stůl kam bychom se vešli. Moc si to tam nevybavuju. Akorát vím, že tam maj tankovou plzeň a točíš si rovnou na stole.

V podstatě by šla i ta maškovka, ale pizzu už si tam nedám.

Ta Svijanka by taky nebyla špatná, kdyby tam nebyl jenom jeden velkej stůl hned vedle záchodů. Každej, kdo by se šel vysypat by nám tam čuměl. Dlouho jsem tam teda nebyl, ale nepředpokládám, že by se něco změnilo.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Tak zařízeno, v pátek 17.10. 14 od 18:00 hod, stůl pro deset lidí, Maškovka.

Řekl jsem nějaký trochu zašitý stůl , takže předpokládám, že buď ten vlevo vzadu nebo vpravo vzadu.

Žárovku tím pádem nepotřebuju :-)

A je to pro pána Chronomáka, jak říkala slečna na závěr :-)

Upraveno uživatelem michalval
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...