Horhe Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 K tankům jako k tankům Né k tankům jako k tankům 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 .... PREEESNE ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rydvik Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Ja tam nikdy nebyl, tak nevim.......ale skoda, na WoT ujizdim ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 ...no tak pecka, z Tataze se nikdo neozval, tak pro jistotu tam ted volam... a slecna ze resevace emailem neberou(respektive pres kontakt na strankach) a ze uz je plno... tak kam se vrtneme jinam?Navrhy?.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Tak to je nemilé.Nevím, jak se jmenuje ta hospa, naproti, jak se tam leze po těch venkovních schodech? Staré Město?Ale byl jsem uvnitř jednou, tak jestli je to nějaká špeluňka, tak nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Pak ještě: Svijanská hospoda pod Zlatým lvem, je to tam ještě? M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Svijanska zni dobre, pohledas kontakt a zavolas tam? Po zkusenosti lepe volat asi ;-) ... Nebo pak treba desperado, pak jak se jmenuje ta v prazsky, po schodech dolu, nad jiskrou? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 salamandr ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 maskovka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Maškovka je taky dobrá. Navíc, kouřit se tam může, ale přitom tam nebývá zahuleno, protože je to velký prostor.Když se usnesete, že je to ok, tak tam zavolám, ale asi až zítra, máme dnes doma 15 lidí, malej má narozky, tak jsem sem jen nakoukl.Ale to by mělo stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Za me Maskovka OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Já byl v maskovce dneska na obědě a málem jsem tu pizzu rovnou vyložil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 (upraveno) A co ten PUB, neboli Salamandr. Je tam nějakej větší stůl kam bychom se vešli. Moc si to tam nevybavuju. Akorát vím, že tam maj tankovou plzeň a točíš si rovnou na stole.V podstatě by šla i ta maškovka, ale pizzu už si tam nedám. Ta Svijanka by taky nebyla špatná, kdyby tam nebyl jenom jeden velkej stůl hned vedle záchodů. Každej, kdo by se šel vysypat by nám tam čuměl. Dlouho jsem tam teda nebyl, ale nepředpokládám, že by se něco změnilo. Upraveno 4. října 2014 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 ...Maskovka a Horhe si da testoviny ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Já jsem taky pro. Nekuřáci budou snad trochu radši, protože tam není mlha.Zabral bych nějaký zastrčený stůl.Tak dejte vědět, jestli tam mám zavolat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 ...jooo volat;-)... http://www.maskovka.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 (upraveno) Tak zařízeno, v pátek 17.10. 14 od 18:00 hod, stůl pro deset lidí, Maškovka.Řekl jsem nějaký trochu zašitý stůl , takže předpokládám, že buď ten vlevo vzadu nebo vpravo vzadu.Žárovku tím pádem nepotřebuju :-)A je to pro pána Chronomáka, jak říkala slečna na závěr :-) Upraveno 5. října 2014 uživatelem michalval 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 ...píšu do diářa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Chcete někdo katalog Panerai? Jsem si ho prolistoval a akorát by mi ležel doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Vezmi ho sebou, tam se uvidi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se