mAra_ Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 (upraveno) Tak zítra jdeme s Míšou do Fóra (pause Cafe) na kafe a navzájem si očumovat rolády. Čas cca půl sedmé. - musí se tam dělat rezervace? Já to netuším. Každopádně se klidně připojte. Upraveno 8. března 2017 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Do kolika kluci tak budete? Jinak na Milgy bych se rad podival, lakaji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Myslim ze rervace se tam delat nemusi, mozna ze je tam ani nedelaji. Dorazim v pul sedme. Maji tam do deviti, takze casu bude dost. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Tak v neděli 7.5. dáme pivo?Já, Mára a Horhe se zdá že můžem...co zbytek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Tak kdyz to vyjde,rad se pridam...ale upresnim...zatim vic veci ktere to muzou zvratit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Za mě to platí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Ahoj, když to vyjde, zazstavím se ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Jsem zjistil že ten náš Pub má v neděli zavřeno...nějakej nápad, kam jít?Se v těch Libereckých restauracích nějak moc neorientuju.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 zdar hoši! já nevím nic..zašel bych se na vás podívat rád, ale nevím v kolik se navrátím..dneska pro vás můžu otestovat Šnyt a napsat jak to tam vypadá, jinak poslední dobou jsem byl párkrát v Plauditu a docela ok..ozvu se zatím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Mě pak ještě napadla pakaz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Šnyt má v neděli od 11-16h,tak to asi neklapne....Plaudit to je kolem samá voda,se vykropíte a kdo poleze do Jizery pro woče?:-)Bych to viděl na tu Tatáž....Maro cinkneš tam a objednáš stůl pro nás(dva)?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 (upraveno) Pardón!:-)Se mi to nějak okotilo! Upraveno 5. května 2017 uživatelem Bembeg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 no tak na pakáž jsem ouplně zapomněl! to je cajk..a jak říkáš, stůl pro dva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Tak kdo všechno by šel? Bembeg, já, možná horhe, hbj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Asi to klapne, takžemAraBembegHorhe ? (ale jooo, Jirka půjde )hbj ?7jerry7PetrLBC ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 nic neslibuji, nicméně se pokusím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 nic neslibuji, nicméně se pokusím..proto tam máš nenápadný otazníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 (upraveno) Kluci, mohli byste tam někdo zavolat a zarezervovat to? Já jsem na chatě kde je WiFi, ale jaksi už tu není signál. Dík. Edit : možná nás bude osm. Moja přemýšlí, že by taky šla a ještě jeden můj kolega z práce. Upraveno 6. května 2017 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Tak jsem to zkusil,ale nedovolal se...a dnes jsou tam až od pěti...nebo to už někdo rezervoval ? Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Tak pisu sms na bar....mam prime cislo od šéfa odeslal jaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se