tarmi Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 Zdravím, uvažuji o koupi hodinek pro manželku, které se okoukaly její Timexy. Bádali jsme na internetu, co by šlo a líbí se jí černé hodinky, tento styl (Festina Milano 16303): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak je na tom Festina? Tady asi nepůjde o kvalitu strojku, tam asi nemá smysl nic řešit, ale spíš o kvalitu zpracování atd. Mám kouknout po jiné značce? Limit 5000.- (když na mě bude hodná, tak 6) PS: Natahovat určitě nechce, já ji nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 Hoď za hlavu značku. Zřejmě jí jde jen o design. Hodnotu ve značce nehledej, protože při změně módních trendů jsou tyhle fashion hodinky stejně na pár let. 6 táců za hodinky, ke kterým stejně ze rok nelze sehnat řemen je strašně moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 18. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 takže jí asi vemu tyto za 3k a ušetřený peníze si přidám k těm na mechanickej chronograf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 No asi tak, leda mrkněte ještě na axcent (kterej má v sobě myiotu a slušný zpracování), jestli tam neni něco zajímavýho a za lepší prachy. Navíc ta značka je celkem in a je vnímána jako víc "fashion" než tissot. http://www.axcent.cz/hodinky-axcent/katalog-hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 A nechceš jí vzít do nějakého hodinářství, ať si vybere sama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 18. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 však si vybírá sama, spíš mi šlo jen o tip na značku. Díky bandicootovi teď vedou tyhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. vyměnitelnost řemínku u tohoto už taky vypadá lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 (upraveno) Možná jsem divnej, ale já bych se u takovýchto hodinek na značku asi vykašlal. Vzal bych nějaké, které se jí budou v reálu líbit a budou za rozumnou cenu. Záruku dva roky dostane na všechny a pak si stejně koupí jiné, přesně jak píše bandicoot... Edit: z mého okolí má celkem dost bab dobré zkušenosti se Swatchkama, dělají i kovové (a celkem pěkné) modely. Upraveno 18. dubna 2009 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2009 (upraveno) Vy ty svoje polovičky pěkně odbýváte. Aby Vám to nevrátily, až budete chtít vy. Upraveno 19. dubna 2009 uživatelem klaucz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HROCH Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 co me se tyce ja jsem to vresil takovymto modylkem od longines http://www.prestigetime.com/item/Longines/...ahoo%2BShopping Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 20. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 co me se tyce ja jsem to vresil takovymto modylkem od longines http://www.prestigetime.com/item/Longines/...ahoo%2BShopping no a tyhle jí v tom cenovém limitu můžu koupit vlastně troje a zbude mi ještě na mech. chrono. A to se vyplatí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HROCH Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2009 no a tyhle jí v tom cenovém limitu můžu koupit vlastně troje a zbude mi ještě na mech. chrono. A to se vyplatí no vidis ze to de a jaky mech. chrono sis vybral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 (upraveno) poradte quartz chrono, cez 40mm na bielom kozenom remeni. Je to pre priatelku = ziadne Longiny doteraz mala starsie chrono Tissot...fotku som nevygooglil Upraveno 26. dubna 2009 uživatelem Filini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 Resim stejny problem. Par tipu od lidi z fora je v topicu. Davam to sem jen pro uplnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 dik, pozrel som sa na to...ale nic ma neoslovilo. Hlavne to pre nu musi byt znama proflakla znacka, aby jej mohli kamaratky zavidet. Vidim to na nieco od Certiny/Tissot/Hamilton ...napada vas este nieco? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 ...napada vas este nieco? Dik Rolex, Cartier, Patek Philippe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 Je to pre priatelku = ziadne Longiny wink.gif ani Rolex, Cartier, Patek Philippe... a dodam ze ani UN, B a Omegu jej tiez nekupim . quartz, <10tis, 40mm a viac, vhodne pre zensku, chrono neni podmienka, biely/svetly kozeny remen, proflakla znacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 Já to řešil tímhle, bílý řemínek nebude problém. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 ...napada vas este nieco? Dik Seiko Sportura SNDZ43 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 (upraveno) Co tak Certina DS Lady? Upraveno 26. dubna 2009 uživatelem A@A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 Já jsem domů kupoval Skageny. Moc pěkné, placaté, mají hodně zajímavý kovový tah, takový jemný. Doporučuju shlédnout naživo, v hyper/super marketech mívají krámky. Akorát ženě se líbil model, co se prodává jenom v USA... no tak jsem ho pořídil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se