Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Taky mě nepřijdou úplně nejhnusnější...

hele jak si pokrocil s tim tvym cernym experimentem? chtel si tenkrat nejak potahnout strojek ne?

Odesláno
Skoda ze cenikova cena techto quartz Luminoxu je $750 <_<

To už se dají sehnat levněji originál vojenské hodinky (ne ve vojenském stylu) Marathon GSAR (tritium, ETA 2824) nebo za cca 475 USD TSAR (tritium, quartz). :gunsmilie:

Odesláno
hele jak si pokrocil s tim tvym cernym experimentem? chtel si tenkrat nejak potahnout strojek ne?

No radši jsem si ho už černej koupil. Od Kubsona, v černejch Steinhart Aviation je černeej Unitas. Ale nepokročil jsem nijak, od vlastnoruční úpravy ciferníku jsem upustil, teď vymejšlím, kde si ho nechat udělat jaksi profesionálně. Ale nemůžu na nic přijít.

• po 3 týdnech...
Odesláno
skoro cerne...? ;) treba jako zaklad pro tuning...? :)

Hééézke, už jsem na ně koukal v jiném vlákně..možná by mi vadila ta červená neděle, ale jinak supertruper :).

Odesláno
Ještě jedny - Sinn 6100 Regulateur ..jsou nádherné :)

no s tymto si mi vyrazil dych,regulateur od sinnu su nadherne hodinky, ale toto je podla mna prilis...netusil som, ze robia taketo all black prevednie

Odesláno
no s tymto si mi vyrazil dych,regulateur od sinnu su nadherne hodinky, ale toto je podla mna prilis...netusil som, ze robia taketo all black prevednie

Já jsem vysazený na černý, nebo hodně tmavý ciferník..a tyhle Sinny, to je paráda, ale ta řacha 6 770 ? :crying_anim:

http://www.chrono24.com/cz/sinn/1355672.htm?showpage=4

Odesláno
Hééézke, už jsem na ně koukal v jiném vlákně..možná by mi vadila ta červená neděle, ale jinak supertruper :).

A ještě mají modrou sobotu :thumbsup_anim:

Odesláno
Já jsem vysazený na černý, nebo hodně tmavý ciferník..a tyhle Sinny, to je paráda, ale ta řacha 6 770 ? :crying_anim:

http://www.chrono24.com/cz/sinn/1355672.htm?showpage=4

aha, no zle som to videl na obrazku vtedy mi to doslo ako komplet cierne aj puzdro...v oceli vychadzaju na nejakyc 1600 Eur myslim

ked sa ti paci tmavy cifernik, tak toto je pekna ocelova verzia:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...