Darek73 Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 Tak už mám doma nové Fortis B42 Flieger. Všechno zatím OK, ale ten řemínek k pouzdru je nějakej divnej. Na každé straně hodinek mám teď takový hrb. Nejde mi si na to zvyknout. Zkoušeli jste na hodinky dát nějakej jinej ne-Fortis řemínek? Zkoušel jste někdo ten Di-modell Jumbo, propagovaný chronoshopem? Také si vzpomínám, že si tu někdo dával řemínek šít "na míru", ale přijde mi to jako zbyutečný luxus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 Na B-42kách je řemínek zakulacený a přiléhá k pouzdru. Koukni se, jak vypadá stěžejka, jestli je taky do oblouku - možná bys rovnou ani nenasadil, vadilo by pouzdro. A hlavně by to k B-42kám podle mne neslušelo... K obyčejným Fliegrům ten DiModell celkem padne, navíc je namáčecí, zespoda je na nošení příjemnější než originál řemínek. Vlastní zkušenost. Akorát je v XL velikosti, odhadem na fliegrovém pouzdru tak na obvod 18 cm a větší. Zkracovat na další dírku spíš ne, dírka by už zasahovala do vycpávky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 sery.vlk napsal: Na B-42kách je řemínek zakulacený a přiléhá k pouzdru. Koukni se, jak vypadá stěžejka, jestli je taky do oblouku - možná bys rovnou ani nenasadil, vadilo by pouzdro. A hlavně by to k B-42kám podle mne neslušelo... K obyčejným Fliegrům ten DiModell celkem padne, navíc je namáčecí, zespoda je na nošení příjemnější než originál řemínek. Vlastní zkušenost. Akorát je v XL velikosti, odhadem na fliegrovém pouzdru tak na obvod 18 cm a větší. Zkracovat na další dírku spíš ne, dírka by už zasahovala do vycpávky. stěžejky jsou rovné dej tam jakýkoli podobný řemen - hlavně si nekupuj originál je drahý a ne moc kvalitní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 Juchtový Rios - proč ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darek73 Odesláno 24. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 sery.vlk napsal: Na B-42kách je řemínek zakulacený a přiléhá k pouzdru. Koukni se, jak vypadá stěžejka, jestli je taky do oblouku - možná bys rovnou ani nenasadil, vadilo by pouzdro. A hlavně by to k B-42kám podle mne neslušelo... K obyčejným Fliegrům ten DiModell celkem padne, navíc je namáčecí, zespoda je na nošení příjemnější než originál řemínek. Vlastní zkušenost. Akorát je v XL velikosti, odhadem na fliegrovém pouzdru tak na obvod 18 cm a větší. Zkracovat na další dírku spíš ne, dírka by už zasahovala do vycpávky. Chtěl bych to aspoň zkusit. Proč ne? (Dřív se taky prodávali s normálním řemenem.) Roman I. napsal: Juchtový Rios - proč ne? Ten nevypadá vůbec špatně, akorát já bych ho chtěl v černý. Našel jsem ho na Gnomon Watches. Předpokládám, že je to ten z echt ruské kůže, to se ke švýcarským hodinkám hodí . Kde jsi ho kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darek73 Odesláno 24. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 Nemáte někdo ten kontakt na toho ručního výrobce řemínků? "Simon?" Prosím SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 No jeho stranka sa nachadza tu http://www.sima-prague.com/ ale myslim ze bude lepsie ho kontaktovat priamo cez forum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2009 Darek73 napsal: Chtěl bych to aspoň zkusit. Proč ne? (Dřív se taky prodávali s normálním řemenem.) Ten nevypadá vůbec špatně, akorát já bych ho chtěl v černý. Našel jsem ho na Gnomon Watches. Předpokládám, že je to ten z echt ruské kůže, to se ke švýcarským hodinkám hodí . Kde jsi ho kupoval? Hirsch prodava cerny s bilym prosivanim, takrka identicky jako origos, i co do tloustky. Myslim ze v rade Professional. Staci prehodit sponu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcbrody Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 Moc pěkná alternativa. Co stojí ten Hirsch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2009 Kluci fortisáci chtěl bych se zeptat jak je to s výměnou řemene, mám i kučuk tak bych ho chtěl vyzkoušet? Jsou i origo šroubky zalepený nebo jen utažený a děláte si výměnu sami, nebo hodinář? Něco jsem už tady četl. Všem moc díky za rady a doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darek73 Odesláno 5. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2009 Výměnu řemene si provádím sám. Je to bez problémů. Šroubky zalepené nebyly. Já mám ale novější variantu, kde je na jedné straně stěžejky výstupek, který zapadá do drážky v hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2009 Darek73 a to poznám jak, hodinky byly zakoupeny letos v květnu, nemají ani šroubovací korunku jestli to pomůže v odhadu stáří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darek73 Odesláno 6. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2009 Jak se to pozná bez vyšroubování stěžejky nevim. Ale jestli byly letos v květnu koupený nový, měly by to být ty s drážkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2009 Stěžejky, který bys měl zakápnout, mají na obou koncích výřez peo šroubováček, Ty se systémem pero-drážka, tj, zadní strana plochá (bez výřezu pro šroubováček) / přední strana šroubovací, není třeba fixovat. Co se týče řemenu, našel jsem ten pravý v Di-Model Crocodile Chrono u Kubsona - Správná "macatost", správnej vzor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 lib: díky za radu, mám je s drážkou pro šroubovák jen na jedný straně. Jinak jsem ty tvé měl na srazu na ruce jestli se nepletu a ten řemen byl perfekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2009 Já tam mám Di-Modell. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darek73 Odesláno 11. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Mě originál řemen moc nenadchnul. Zkusil jsem nejdřív di-miodel žraloka a teď tam mám di-model jumbo. Podle fotky bych řekl, že to je stejný jako má vor, akorát já mám černý. Tenhle řeme mi vyhovuje nejvíc, perfektně tlustej. Ještě jsem ho zkombinoval se single folded sponou a jsem úplně spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Darek73 napsal: Mě originál řemen moc nenadchnul. Zkusil jsem nejdřív di-miodel žraloka a teď tam mám di-model jumbo. Podle fotky bych řekl, že to je stejný jako má vor, akorát já mám černý. Tenhle řeme mi vyhovuje nejvíc, perfektně tlustej. Ještě jsem ho zkombinoval se single folded sponou a jsem úplně spokojený. Je to on, taky bych tam dal černej, ale našel jsem doma jenom tady ten hnědej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 vor napsal: Já tam mám Di-Modell. velmi pekna kombinacia. Ukazem foto kamosovi co ma rovnake fortisky pre inspraciu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rinaldino Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Di-modell jim sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se