Bonebreakers Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Mam na Spacematic-u od Di Model Carbonio Sport a taky jim slusi
Koza_c Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Zdravim vsechny uzivatele. Jsem novy majitel Fortis Pilot Professional B-42 a na hodinkach se mi nijak zvlast nelibil originalni koz.tah ktery doleha az k pouzdru a proto jsem kontaktoval par lidi kterym timto dekuju za pomoc a rady,protoze nikde jsem postup pri vymene nenasel. Postup pri vymene jsem dokumentoval. -maly sroubovak zhruba 3mm (dole na plochu sroubovaku jsem nalepil isolepu-pruhlednou,aby nedoslo k poskozeni viz.skrabnuti hranou atd.) -lehce povolit sroubek na jedne strane (stejny zpusob i na druhe strane) a kulatym paratkkem jemne vytlacit stezejku na druhou stranu -po vytlaceni stezejky na kazde strane je vse v poradku a muze se nasadit novy jakykoliv tah -sroubky dotahnout velmi lehce,aby nedoslo ke strzeni jemneho zavitu!
pavel23 Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Už jsem to taky vyzkoušel, šlo to v pohodě. Mám na stěžejkách takový zoubek, aby se asi neprotáčely. Nevíte kde se dá sehnat nový kaučuk a za kolik. Sponu mám, ale pásek je krátký tak jsem ho tam neda. Díky za rady a popřípadě i link.
Koza_c Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 pavel23 napsal: Už jsem to taky vyzkoušel, šlo to v pohodě. Mám na stěžejkách takový zoubek, aby se asi neprotáčely. Nevíte kde se dá sehnat nový kaučuk a za kolik. Sponu mám, ale pásek je krátký tak jsem ho tam neda. Díky za rady a popřípadě i link. Ty zoubky na stezejkach mi ani nepripominej trvalo mi hodne dlouho nez jsem se trefil. Sice novy jsem nasadil behem 3min.vcetne zasroubovani,ale nazpet ten originalni mi trval okolo30-40min.i mozna dele ovsem vymenu jsem provadel prvne,takze asi proto. Zajimalo by me,jestli se muze nejak poskodit pouzdro viz.(poskrabat ci otlacit stezejkou okolo vyrezu,kdyz se na nej lehce tlaci)a clovek nemuze trefit zoubkem do vyrezu. .
pavel23 Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Nejsem žádný strojař, ale myslím si pokud je pouzdro z nerezu tak bude tvrdý a takový zoubek by ho poškodit neměl u titanu by to mohlobýt náchylnější.
Koza_c Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 pavel23 napsal: Nejsem žádný strojař, ale myslím si pokud je pouzdro z nerezu tak bude tvrdý a takový zoubek by ho poškodit neměl u titanu by to mohlobýt náchylnější. Taky si rikam,ze to asi nebude mozne i kdyz pod sroubek a pod stezejky neni videt,ale napadlo me to,protoze ja osobne uz byl hodne nervozni a stat se muze cokoliv,kdyz clovek na stezejku trochu zatlaci. . Kazdopadne je to kvalita a neco to asi vydrzet musi.
New Milis Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Nasadit tam koženej tak ještě docela ujde, pořádnej vopruz začíná s kovovým tahem a s gumovým řemenem to je teprv ono. Pruží to proti tomu pouzdru jak blázen a trefit se s tím zoubkem je otázka náhody. Fortis jsou jediný hodinky, kde mě výměna řemenu stresuje. Přitom by stačilo udělat zevnitř stěžejek nějaký vybrání, náběh, nebo ty zasraný trubičky udělat o půl milimetru delší nebo já nevím co. Úplně jsem se rozčílil, jdu na pivo.
Koza_c Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 To New Milis. Kov.a gum.tah jsem nezkousel i kdyz nad kaucekem premyslim akorat chci original. Samozrejme mas pravdu,protoze ten original koz.tah co jsem vracel nazpet taky dosahuje az k pouzdru a jak jsem jiz psal trapil jsem se maximalne a mel jsem strach,ze uz nejak poskodim pouzdro jak jsem stezejky vracel nazpet. . Jinak mas absolutni pravdu proc neco na tyto super hodinky nevymysli.
lolohh Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Peta-Biker napsal: originál guma -1090Kč Což není tak hrozné. O dost horší je spona, bez který ti je ten gumák na nic.
Peta-Biker Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 lolohh: Však to jsem napsal schválně tak kulantně, ať to s ním hned nešvihne.
lolohh Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Peta-Biker napsal: lolohh: Však to jsem napsal schválně tak kulantně, ať to s ním hned nešvihne. Aha A nejhorší je, že já tu sponu 2x reklamoval.
Peta-Biker Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 lolohh: Za ta prachy, co to stojí, bych ji reklamoval taky, když bych na ni našel sebemenší " vadu " Ale co si budem nalhávat, Fortis stojí za prd , nikdo jej nechce.
lolohh Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Peta-Biker napsal: lolohh: Za ta prachy, co to stojí, bych ji reklamoval taky, když bych na ni našel sebemenší " vadu " Ale co si budem nalhávat, Fortis stojí za prd , nikdo jej nechce. Ty moje měly jedinou vadu - rozepínaly se. Což mi na sponu přijde blbé. Mrzí mě pár hodinek, které jsem za "hodinkovou kariéru" prodal a Fortisy mezi ně patří (narozdíl od toho gumáku se sponou, která už sice držela, ale...).
pavel23 Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Co jsi na tý sponě reklamoval krom toho rozepínání? Mám ji a jde nějak stuha zaklapnout. Jinak gumaobjednána v nestu za 1200,-.
lolohh Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 pavel23 napsal: Co jsi na tý sponě reklamoval krom toho rozepínání? Mám ji a jde nějak stuha zaklapnout. Jinak gumaobjednána v nestu za 1200,-. Rozepínala se mi sama od sebe, takže to opravili (ubrousili kousek něčeho). Jenže jí při tom asi škrábli a místo broušené spony se mi vrátila leštěná (jak se to pokoušeli rozleš***. Sice to rozleštili, ale z matné spony udělali lesklou.). Tu jsem odmítl, takže mi dali jinou, ta se taky rozepínala, ale po opravě už bylo OK. Zaklapávání šlo občas trochu hůř, ale to mi nevadilo.
spiderer Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Peta-Biker napsal: Ale co si budem nalhávat, Fortis stojí za prd.. Konecne taky nekdy napises co si skutecne myslis a co dava smysl, za ty tisice prispevku uz bylo na case
pavel23 Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 spiderer takhle bych to nebral ,ono nakonec stojí za prd všechno, nějak si nevybavuji tvé mašiny? Nestojí tak za prd. Mě se zrovna teď Fortis líbí a moc.
Návštěvník YPO Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 pavel23 napsal: spiderer takhle bych to nebral ,ono nakonec stojí za prd všechno, nějak si nevybavuji tvé mašiny? Nestojí tak za prd. Mě se zrovna teď Fortis líbí a moc. kdysi tady jeden nejmenovaný člen (Ondraj) napsal, že "dívat se do fortisu je jako dívat se do ruský televize" - s odstupem času mu musím dát za pravdu i když jsem na fortisech svého času dost ujížděl = výměn fortis za sinn -- (doufám, že mě nečekuje šílený sněhulák)
pavel23 Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Ypo je to možný, ale já jsem taky Fortisu měl takový odstup než jsem si je vyzkoušel na srazu u Jihlavy. Tam mě nadchly a hlavně ty co jsem posléze koupil. Třeba by mě Sinn taky vzaly, ale z fotek se mi vůbec nelíbí. Co tě na fortiskách přestalo bavit. Ona převážná většina hodinek je s etou a podobný. Aspoň v mé cenové relaci. Jsou vyjímky rusové, prim, stowa, a možná ještě nějaký.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se