Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si tento tyden udelal radost. Behem me sluzebni cesty jsem projizdel Zenevou. Udelal jsem si tedy pul den volno a zahajil lov na Omegy. Jak jsem uz psal v jinem vlakne, nejakou dobu jsem vahal mezi Chrony a GMT. Mel jsme oboje v ruce a kazde maji sve kouzlo. Nicmene finalni volba padla na Chrona. Jak uz asi mnozi vedi cca pred rokem jsem si poridil Breitling Superocean Steelfish. Mam tedy ted dvoje potapky. Nejvetsi podobnost techto hodinek je patrna v noci, kdy je videt, ze osveleni indexu je temer totozne. Omegy maji dle meho o tridu vyssi zpracovani tahu. Ackoliv Chrona maji vic komplikaci, Steelfishe pusobi luxusnejsim a solidnejsim dojmem. Mozna to dela komplikovanejsi vzhled lunety.

Nejvetsim dobrodruzstvim je vzdy hned po vybirani vlastni nakup. I v mem pripade tomu tak bylo. Ponejprv jsem obeslal prodejce jak v tady, tak i ve Svycarsku. Tady i tam jsou ceny naprosto v lajne. Tedy CR lajna je mirne vyssi, ale vsechny shopy uvadi vzdy cenu stejnou. U Breitlingu tomu tak nebylo. Potom samozrejme zalezi co clovek usmlouva. Tady jak jsme uz psal mi nabidl velmi slusnou cenu Altman. Bohuzel hodinky byly v rezervaci. Dalsi byl Gold Eligius. Protoze jsem ale byl teno tyden na ceste Nemecko, Francie, Svycarsko finalni volba padla na Zenevu. Prvni jsem jukl primo do Omega Butiku. Servis byl naprosto velkolepy. Ucta, kafe, voda, snaha vyhovet. Trosku jsme jen narazili u ceny, protoze jejich snaha vyhovet byla slabsi. Rozloucil jsem se a vydal se na pruzkum dalsich moznosti. Navstivil jsem jeste dalsi 3 prodejny. Nabizena cena byla s kazdou poptavkou o chlup veselejsi, ale srdce mne tahlo zpet do butiku Omegy. Uchylil jsem se tedy k podlemu kroku a vratil se tam. Pozadal jsem o opetovne zvazeni a presetreni nabizene ceny. Dostal jsem dalsi kafe a povidali jsme si cca 20 minut. Potom se pani odbehla domluvit se sefem a ten cenu temer srovnal s nejnizsi nabidkou jez jsem obdrzel. Podekoval jsem a hodinky u nich zakoupil. Cely ritual prodeje je uzasny. Nekolikrat mi serizovali delku tahu, aby se hodinky nosily konfortne. Po te mi prodejce ukazal navod a otazal se mne, ktera rec je moje rodna. Nasledne mi do navodu vlozili zalozku, tam kde zacina cestina. Uchvatny! Dostal jsem obrovskou tasku, dve cepice, nejake casopisy. Ucet mi vlozili do specialnich desek a ty do obalky. Prvne v zivote jsem realizoval nakup tohoto druhu a musim rict, ze to byla pecka.

Na zaver par doporuceni. Pri platbe casch lze dosahnout vetsich slev, ale chce to smlouvat a nebat se obehnout vice prodejcu.Toto se tyka i platby kartou. I pri ni lze usmlouvat slevu, ktera zajisti vyrazne lepsi cenu. Je take dulezite proverit si ceny modelu. Napriklad jsem zjistil, ze rozdil mezi chrony a GMT je ve Svycarsku 100CHF. Tady je to 6.500KC. Tzn kdo touzi po Seamaster GMT at je koupi venku. Rozdil ceny proti CR bude znacny.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník YPO?
Odesláno

:happybday:

poměrně zvláštní škatule v tuzemsku neznámá :) - dřevo?

Návštěvník YPO?
Odesláno
YPO: Ty Omegy z pod gauče měly stejnou, jakou , my všichni, známe??? Klasika-červená?

Taky jsem tady celkem překvapen z té krabice.

nee - ta je vystrouhaná z pažby PPK

*ebay

Odesláno

Přeju hezké nošení,to jak jsi popsal nákup je fakt paráda.Bude se na to hezky vzpomínat,lépe než když dorazí hodinky poštou.

Odesláno

Mrazik: Docela zajimave nakupovani, ja bych na to smlouvani nemel. Gratuluji ke krasnym hodinkam!

Doufam, ze je vezmes na sraz - Plzen, ktery se doufam co nejdrive uskutecni.

Návštěvník Snow
Odesláno

Jo, to jsou pěkné hodinky, také jsem je měl. Jediný důvod, pro který jsem je prodal spočíval z rozvrstvení sčítačů, pro mě je zásadní pozice 3,6,9.

,

Musí to vypadat takhle.

Odesláno
Jo, to jsou pěkné hodinky, také jsem je měl. Jediný důvod, pro který jsem je prodal spočíval z rozvrstvení sčítačů, pro mě je zásadní pozice 3,6,9.

,

Musí to vypadat takhle.

Nekdo holky, nekdo vdolky. Ja bych zase nemusel datum jinde nez na 3.

Odesláno

Jeste jedna takova zajimavost, ktera ale nesouvisi s Chrony. Minuly rok jsem byl v Zeneve v Breznu. To bylo v dobe, kdy jsem slidil po Beckach. Navstivil jsem asi 2 obchody a vsude byla cedulka, ze mluvi rusky. Taky jsem tehdy zazil, kdy tam skutecne nejake Rusy obsluhovali. Letos je situace vice vychodni. V kazdem obchode Asiat ( obsluhujici ) a hodne klientu tam tvorili prave Asiate. Jestli Cina, Japonsko ci Korea to nevim. Obecne je mi to fuk, hodne cestuju a jsem stale v kontaktu s cizinci. Jen mi ta zmena prisla usmevna. Cedulky o rustine uz letos nebyly.

Odesláno

Velká gratulace k hodinkám.

PS: naprosto stejný box jsem dostal ke svým hodinkám (Hour Vision) loni v září při nákupu v Praze. Takže novinka to určitě není. A v jednom zakulaceném rohu je popraskaný lak, tehdy mě to docela překvapilo, že kvalita nic moc.

Odesláno

Musim se take pridat k podekovani za prijemne cteni. Clovek ma urcite z koupe daleko vetsi radost a pokud se to spoji i s vyhodnou cenou, musi to byt skvely pocit!

Ach, takto by to melo vypadat v kazdem "lepsim" obchode, trochu mi to pripomina, kdyz jsme do firmy kupovali novy Mercedes. Je az neuveritelne, jak neochotne se zdejsi prodejci chovali (rozhodne neslo o zakladni model), tedy oproti nemeckym kolegum. Kafe mi zde nabidli pouze formou vyplneni nejakeho informacniho letacku :axehead:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...