cody Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 Tak nevim, asi blbnu. Chtel jsem se podivat jak dopadlo tohle vlakno, ale nevidim konec. Vim ze melo dve stranky, ale ja vidim jen jednu. Protoze se mi obcas nezobrazi obrazky u cizich prispevku zacinam byt nervozni, ze mam neco spatne. Kontaktoval jsem moderatora, ten vidi vlakno pry do konce. Tak nevim co se stalo. Ani v seznamu mych prisvevku ty z toho vlakna nevidim. Zkousel jsem pristup z jine IP z komunikatoru, vysledek stejny. http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...ga+versus+omega
Gilius Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 taky vidím dvě......hele,Cody,jaké máš zapnuté zobrazení????
Filini Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 vidim 2 skus vpravo hore MOZNOSTI - mody zobrazeni - standard
cody Odesláno 30. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 Standart, mam. Kouknete, ze je to jen jedna strana. Amoje dva nebo tri prispevky teke zadnym zpusobem nedohledam. Matrix Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
utrejch Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 (upraveno) Standart, mam. Kouknete, ze je to jen jedna strana. Amoje dva nebo tri prispevky teke zadnym zpusobem nedohledam. Matrix Jake cislo ma posledni prispevek? 33 u me. A koukni do nastaveni, kolik tam mas nastaveno zobrazeni prispevku na stranku ... Upraveno 30. dubna 2009 uživatelem utrejch
cody Odesláno 30. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 Ja mam taky posledni 33. To jsem blazen. Vim, ze tam jeden clen chtel vytunit Mrazikovi heliak na Bondovkach, ale ja to tam proste nevidim
utrejch Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 Ja mam taky posledni 33. To jsem blazen. Vim, ze tam jeden clen chtel vytunit Mrazikovi heliak na Bondovkach, ale ja to tam proste nevidim To vidim na chybu v tvem pametovem subsytemu. Nepomotal jsi si temata?
cody Odesláno 30. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 I takove veci muzou se stat... Ramku bych rozsirit potreboval, to je fakt. Kde to vlakno teda je??? Hledal jsem podle prispevku svych, Mrazika, istvanfyho a nic.
cody Odesláno 5. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Jelikoz se ani me ani oslovenym kolegum nepodarilo najit ani konec vlakna ani prispevky, priklanim se k nazoru, ze konec nekdo smaznul. Nemam s tim problem, bylo to stejne spis do vlakna humor:-) Jen bych poprosil moderatory, kdyz smaznou OT at tam jen hodi poznamku ze je to smazane. Jsem vdecny tem kdoz nam tu delaji poradek, urcite je to casove narocne prace a obcas na palici. Jenom kdyz pak clovek neco hleda, stravi tim pulden a vysledek je nula. A to jsem hledal po par dnech, hledat to po mesici asi bych tim stravil vikend. Neni urcite nutne to delat pri mazani jednoho prispevku nejakeho hulvata, ale kdyz zmizi pulka vlakna urcite by to neskodilo. Tohle neni vytka ale prosba.
grakij Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Zneuziji toto vlakno, abych zbytecne neotviral nove. Chci se zeptat co se stalo s vlaknem "Hrací bicí lunárni UNION HORLOGENE BIENNE GENEVE"? Google na nej sice ma jeste index, ale po kliku se nic nezobrazi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dekuji za odpoved
Baker Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Dekuji za odpoved Hledal jsem jej i v kosi, neni nikde, takze ti neodpovim.
grakij Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Hledal jsem jej i v kosi, neni nikde, takze ti neodpovim. Dobre, dekuji za snahu a odpoved
Začátečníček Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Zneuziji toto vlakno, abych zbytecne neotviral nove. Chci se zeptat co se stalo s vlaknem "Hrací bicí lunárni UNION HORLOGENE BIENNE GENEVE"? Google na nej sice ma jeste index, ale po kliku se nic nezobrazi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dekuji za odpoved Včera o půlnoci se mi TO objevilo na první stránce v sekci 'Zobraz nové příspěvky' a po kliknutí jsem se dozvěděl něco v tom smyslu, že litujeme téma je příliš staré.... taky MATRIX
spiderer Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Včera o půlnoci se mi TO objevilo na první stránce v sekci 'Zobraz nové příspěvky' a po kliknutí jsem se dozvěděl něco v tom smyslu, že litujeme téma je příliš staré.... taky MATRIX Je to v kosi, ja to nemazal, ale cetl jsem ted o co tam slo a diskuze o hodinkach moc nebyla, takze smazani celkem chapu.. puvodni pisatel se k tomu nevyjadril vubec a hodinky dal do hyperinzerce a pak se tam povidalo o tom jestli to je koser nebo neni a tak.. o nic nikdo neprisel..
Baker Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Je to v kosi Jsem fakt slepej, je to hned druhy vlakno v kosi. grakij omlouvam se za mystifikaci.
grakij Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Je to v kosi, ja to nemazal, ale cetl jsem ted o co tam slo a diskuze o hodinkach moc nebyla, takze smazani celkem chapu.. puvodni pisatel se k tomu nevyjadril vubec a hodinky dal do hyperinzerce a pak se tam povidalo o tom jestli to je koser nebo neni a tak.. o nic nikdo neprisel.. Jsem fakt slepej, je to hned druhy vlakno v kosi. grakij omlouvam se za mystifikaci. ok, diky kluci. Asi jsem to taky trochu nastartoval Jen me zajimalo jestli to od nej nekdo fakt koupil napr. odtud
spiderer Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 grakij - vubec ne, v tom vlakne krome 2 fotek beztak nic nebylo, pouze si klasicky nekdo prisel zjistit za kolik ma co prodat na aukru nebo kdekoliv jinde aniz by mel o hodinky zajem, ja jsem se alespon dozvedel, ze ty hodinky nekde prodva za stovku a na aukru mu nekdo pise ze je proda za 100-150 tisic
bandicoot Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 ...nekde prodva za stovku... a mu nekdo pise ze je proda za 100-150 tisic to je v poradku a je to spolu konzistentni: rekli mu sto az stopadesattisic, nebyl si jistej, tak je radsi dal na ty spodni hranici rozpeti, tedy za sto :-D
spiderer Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 to je v poradku a je to spolu konzistentni: rekli mu sto az stopadesattisic, nebyl si jistej, tak je radsi dal na ty spodni hranici rozpeti, tedy za sto :-D Slusny to clovek Ale fakt je ten ze za stovku bych jich mozna vzal celej kamion
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se