dagou Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 dagou: já zas nepobral, jak souvisí zapomenutý nákup SW s fejkama... že si nemyslim, že na takovou věc zapomeneš, pokud jí opravdu koupíš. Zapomenout se dá na něco ve spoustě (a to myslim opravdu spoustě, nikoliv několik málo) používaných nástrojů a každej, kdo s něčím takovým dělá na úrovni, má ten nástro jeden, maximálně tak tři a běžně je používá. Kyby je kupoval, byl by blázen, protože by se musel učit pořád něco novýho a dokonale by ovládal tak maximálně zmatení sama sebe. A používat kradenej soft je podle mě to samý jako nosit fejkový hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 kamil: stejně tak "baků" pokud by to byl odkaz na ruštinu (sto bákov), který je zažitý možná víc Ba ne, američani to používají hodně. Ten ruský výraz neznám. Asi záleží s kým se víc stýkáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 Že já debil vůbec vlákno čet, to jsou zase kecy k zblití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 Aha, takže ne baksů, ale baků - anglický výraz je "buck". No jo, ale to by bylo, pokud by ten dolar byl jeden. Dollar is called buck, dollars are called bucks. Takže asi tak. Příště se vyvaruji češtince a použiju $. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 Že já debil vůbec vlákno čet, to jsou zase kecy k zblití to je fackt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 dagou: už je to tu stejně OT; toť otázka, jestli lze takhle použít zdvojený plurál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 Že já debil vůbec vlákno čet, to jsou zase kecy k zblití Tohle si musím uložit pro příští použití, hodí se to do spousty jiných vláken. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 No jo, ale to by bylo, pokud by ten dolar byl jeden. Dollar is called buck, dollars are called bucks. Takže asi tak. Příště se vyvaruji češtince a použiju $. No jo, ale dvě množný čísla dohromady, proto mi to nesedělo. Buď baků nebo bucks, ale obojí dohromady? Stejně je to jedno, aby nám tady Snow nezačal zvracet. Radši bych to vrátil k pizze. Asi se tam dnes zajedu podívat a ochutnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 P.S. páč sem chytrej kluk, tak sem mrknul na web a je tam furt: http://www.persona-pizza.cz/jidelni-listek Pizza con patate - smetana, mozzarella, plátky brambor, slanina, česnek, rozmarýn. ACHTUNG: dobrá je nejen kuli bramborám, ale i kuli tomu, že tam neni ten tomatovej sajrajt. Necpěte ho všude, bez něj je to špica. Tak jsem se tam dnes stavil. Dal jsem si ji bez slaniny. Docela ušla, ale bylo na ní málo brambor a moc koření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 Tak jsem dnes opět pokusoval... Co myslíte, byl jsem úspěšný? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 ne Grrrrr.... ani trošku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 ne Já mu nechtěl kazit radost, ale když už jsi to načal. Je to dost hrozné, doufám, že pizza bude lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 (upraveno) Já mu nechtěl kazit radost, ale když už jsi to načal. Je to dost hrozné, doufám, že pizza bude lepší. Vy jste hrozně demotivující.... Ohledně pizzy, v pátek nám přiletí Ital Luigi na ruzyni... to jsem zvědav co to bude za kujóna Upraveno 6. května 2009 uživatelem Hammer_Time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 Takhle bych si představoval HDR: Vy jste hrozně demotivující.... A to máš kliku, že nás tu momentálně není moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 Takhle bych si představoval HDR: Což o to, krajinu už jsem zkoušel a to je bomba. Ale malinký hodinky... budu muset najít speciální fígl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 Ohledně pizzy, v pátek nám přiletí Ital Luigi na ruzyni... to jsem zvědav co to bude za kujóna Jdu vařit brambory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 Když už jsme u toho... http://www.pizzaurejnoka.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 Ale malinký hodinky... budu muset najít speciální fígl. Tady máš inspiraci: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 Tady máš inspiraci: Díky, pokusím se.... A až budu veliký, budu jednou umět taky takové fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 a chces povzbudit nebo pravdu...? :D Raději ani jedno Ono pořád jsem fotil veliké věci, auta... a teď takhle naráz přejít k focení hodinek, to dá čas Ale chystám na vás takový projekt, kterej když se povede, tak vás všechny dostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se