VS Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 Třeba se to někomu bude hodit. Letectví + kosmonautika 13/1973. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr_P Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Předmět: Návod na ruské letecké palubní hodiny AČS-1 Komu: VS Komu: všichni Třeba se to někomu bude hodit. Letectví + kosmonautika 13/1973. Velice Ti mým jménem i jménem vlastníků těchto hodin z řad fóra Chronomagu děkuji za uveřejnění návodu na ruské (sovětské) palubní hodiny AČS-1. Návod se hodil nejen novému majiteli hodin z tohoto vlákna, ale dovolil jsem si ho použít i do mého blogového článku o hodinách AČS-1, AČS-1M a AČS-1MN. Ještě jednou díky. Anotace pro fulltextové vyhledávání: Tento příspěvek je věnován sovětským (respektive ruským) leteckým palubním hodinám řady AČS-1, která zahrnuje modely AČS-1, AČS-1M a AČS-1MN (v azbuce АЧС-1, АЧС-1М, АЧС-1МН a v anglické transkripci AChS-1, AChS-1M, AChS-1MN).
Ivan Lelák Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2010 Děkuji, pěkný článek, resp. návod a možnosti použití..
MiroUhr Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Huráááá to jsem právě potřeboval !!!!! Včera právě dorazily z Ukrajiny(sice s malou poruchou kterou jsem během 1 minuty opravil - no nekup to za 47+20 ojro)
Ivan Lelák Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Huráááá to jsem právě potřeboval !!!!! Včera právě dorazily z Ukrajiny(sice s malou poruchou kterou jsem během 1 minuty opravil - no nekup to za 47+20 ojro) Gratuluju!! Máš je do éra nebo na poličku? Kdybys vymýšlel stojánek, prosím o tip, stále nemám jasno. PS: Nádherně se mi u toho tikání usíná...
sect Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Huráááá to jsem právě potřeboval !!!!! Včera právě dorazily z Ukrajiny(sice s malou poruchou kterou jsem během 1 minuty opravil - no nekup to za 47+20 ojro) Neměli by tam ještě jedny ??? Taky je sháním a ta cena je výborná.
MiroUhr Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 I.L. Budou na poličce,zatím ještě nevím jaký stojánek,jestli ten co nabízejí na ebayi nebo zbastlím něco sám.V hlavě mám nějaké nápady,ale není moc času. sect Já je zháněl od té doby co jsem tady na fóru(klasická CHMag nemoc ) Narazil jsen na ně na ebayi,ta cena byla lákavá i s tím že nebyly funkční - měly šprajclé 2 kolečka u mechanismu stopek (na obr 18. ty dvě spodní mosazné),sleduj snad se něco objeví.
Biggles Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Nemá někdo zkušenost se závadou, kdy jdou jen v horizontální poloze (ciferníkem nahoru)?
PepaSFI Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 to vypadá že dostaly ránu a odnesl to čep setrvačky nebo ložisko.
Biggles Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Takže jediná varianta je návštěva hodináře.......To jsem si myslel, ale v koutku duše doufal, že se může jednat o nějakou drobnost. Teď jen schrastit nějakého, který bude ochoten a schopen (hlavně dílově)dát hodiny zase do kondice. Pravdou je, že netuším, co mají za sebou. Já je vyndal z odstavený An-2 v Kostromi před drahně lety a od té doby se povalovaly ve skříni. Co si vzpomínám, tak dřív šli i v jiné poloze, ale jen chvíli........
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se