Návštěvník Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 (upraveno) V 25. 9. 2011 v 18:04, 'Princ Milis' napsal: Ja mel takhle strakapouda, akorat, ze nijak zvlast neskodil. Pak jsem vyslal kocoura na ozdravne-vychovny vesnicky pobyt a von me strakapouda prines, jeste s sesti mysma. Lezeli tam chudaci vedle sebe, jak Snehurka a sedm trpajzliku, skoro. Ted odpocivaji na kompostu, doufam, ze v pokoji. duch nevinnýho strakapouda a šesti nevinných myší zavražděných tvým bestiálním kocourem jednajícím na tvůj popud se skrze humus z kompostu přenese do každý řepy, kterou napřesrok sežereš. Bude tě tlačit břicho, blbče Upraveno 25. září 2011 uživatelem Roman I.
Milis Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 V 25. 9. 2011 v 18:38, 'Roman I.' napsal: duch nevinnýho strakapouda a šesti nevinných myší zavražděných tvým bestiálním kocourem jednajícím na tvůj popud se skrze humus z kompostu přenese do každý řepy, kterou napřesrok sežereš. Bude tě tlačit břicho, blbče Ja mu nerikal, at je zabije!!!
lib Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 V 25. 9. 2011 v 19:45, 'Princ Milis' napsal: Ja mu nerikal, at je zabije!!! Se ti chtěl zavděčit! Zpytuj svědomí, řepomile!
Dr.Watson Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 V 25. 9. 2011 v 19:45, 'Princ Milis' napsal: Ja mu nerikal, at je zabije!!! V klidu. Tak je z kompostu vyhrabejte, třikráte nad nimi řekněte mumlavě formuli "Já jsem přece soused, já vás nechtěl zabít" a zahrabejte je do kompostu k soudsedovi. Pokud soused nemá kompost tak alespoň nechejte za ubohá stvoření v nejbližším kostele sloužit mši. No a přirozeně musíte odškodnit příbuzné, takže do hromádek zasunout ústření topení, pod jablůňku malou televizku na baterky se satelitem a tak. A doufejte, že nemaj vostrýho advokáta... A jestli jsou v NATO, tak Vám nepomůže ani to, že jste Berlusconiho učil bunga-bunga.
RomanP Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 Já bych zase pro změnu docela rád důrazně odradil kočky, co mi skákajíc z mého auta na přilehlou zeď škrábou lak mimo firemního i na soukromém autě a už mě to nebaví. Nemáte nějakou konstruktivní radu jak na kočky?
long Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 (upraveno) V 26. 9. 2011 v 11:27, 'RomanP' napsal: Já bych zase pro změnu docela rád důrazně odradil kočky, co mi skákajíc z mého auta na přilehlou zeď škrábou lak mimo firemního i na soukromém autě a už mě to nebaví. Nemáte nějakou konstruktivní radu jak na kočky? Jasně kup si teriera. :-)))) Váží cca co ta kočka a máš klid nafurt ! Jsou to venku v přírodě psycho a myslím si, že si poradí i s krtkem:-)))) Jen ta jáma do Austrálie potom! Upraveno 26. září 2011 uživatelem Gilius smazána velká fotka , Gilius
RomanP Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 V 26. 9. 2011 v 11:42, 'long' napsal: Jasně kup si teriera. :-)))) Váží cca co ta kočka a máš klid nafurt ! Jsou to venku v přírodě psycho a myslím si, že si poradí i s krtkem:-)))) Jen ta jáma do Austrálie potom! Nemám auto na vlastním pozemku, nýbrž na vlastním parkovacím místě a psíka tam přivázat na trvalo nemůžu :-)
Milis Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 V 26. 9. 2011 v 11:53, 'RomanP' napsal: Nemám auto na vlastním pozemku, nýbrž na vlastním parkovacím místě a psíka tam přivázat na trvalo nemůžu :-) Nakapej někam kozlík lékařský. kočky to maj rády a budou se v tom válet a automobilu si ani nevšimnou....
sibirnaya Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 natrvalo ne, na vecer ho privazes ke kolu a rano odvazes, nez pojedes do prace. kdybys zapomnel, to by byla docela sila..
kejklik Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 V 27. 5. 2009 v 9:44, 'afrikab' napsal: Jirko, nepochopil jsem tu past s těma hřebíkama - jak to funguje? Do prkýnka 120 x 250 mm vyvrtáš díry dle průměru hřebů dvoustovek v rastru 20 x 20 mm. Hřeby nastrkáš do děr až po hlavičky a přes hlavy přiklepneš druhé prkénko, to už bez děr. Vznikne malinkaté fakírské lůžko. Pak sedíš u rozpracované krtiny a při pohybu země zarazíš zbraň do krtiny. Prostě taková železná pana na krtky. Odzkoušená.
RomanP Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 V 26. 9. 2011 v 13:17, 'sibirnaya' napsal: natrvalo ne, na vecer ho privazes ke kolu a rano odvazes, nez pojedes do prace. kdybys zapomnel, to by byla docela sila.. Když to nejde, bude zima a já mám zvířata rád. (Teda ty kočky už tolik ne) Co s ním přes den, když jsem v práci a ženská se stará o prcka, to nemůžu udělat psovi, ani jí :-) Už vidím, jak to vysvětluju, proč jsem koupil psa a pak ještě nějaký větší zvíře, který ohlídá psa, aby mi neochcával pneu... Já myslel spíš nějakou chemii, nebo elektroniku.
RomanP Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 V 26. 9. 2011 v 13:16, 'Princ Milis' napsal: Nakapej někam kozlík lékařský. kočky to maj rády a budou se v tom válet a automobilu si ani nevšimnou.... Ještě mi řekni, jestli si děláš pr.el, nebo ne, protože nevím co pak budu dělat se třema sudama toho kozlíku, když to nezabere. A nevíš spíš o něčem, co je spíš odradí?
long Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 V 26. 9. 2011 v 13:17, 'sibirnaya' napsal: natrvalo ne, na vecer ho privazes ke kolu a rano odvazes, nez pojedes do prace. kdybys zapomnel, to by byla docela sila.. No jasně Jan miluje tvířata tak jako já, musíš ho hefnout k zrcátku aby mohl vyklusávat, ke kolu je to blbě bo potom je z něho větrník. P.S terier nezabíji není li ohrožen ale štěkáním atd atd zahání a vyhání vetřelce
Milis Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 V 26. 9. 2011 v 18:39, 'RomanP' napsal: Ještě mi řekni, jestli si děláš pr.el, nebo ne, protože nevím co pak budu dělat se třema sudama toho kozlíku, když to nezabere. A nevíš spíš o něčem, co je spíš odradí? No nedělám si pr.del, voni to fakt milujou. Ale uznávám, že v tomhle případě by to chtělo vopak. Tak to nevim.
VS Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Co nějaké ultrazvukové pištítko proti myším. Kočky mají dobrý sluch, tak by jim to mohlo taky vadit.
Milis Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 V 27. 9. 2011 v 9:52, 'km.kmk' napsal: Kočky nemaj rády průvan. Tím je to, myslím, vyřešený.
Dr.Watson Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Já v tomhle vlákně zabloudil... Jak to dopadlo s krtkem?? Mám na zahradě od jara, už podlezl snad komplet celé stavení+dva metry od baráku a zahrady, jako by si pod zemí dělal hranice. Do hromádek/tunýlků jsem mu dával takový ty otrávený prskavky, nic. Dva dny jsem do toho pumpoval vodu, nic. Vrtulníky z PET flašek mám po celý zahradě a taky nic... Tomu zmetkovi se tu prostě líbí
VS Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Až mě nasere, zakopu mu do díry tohle http://www.ges.cz/cz/sirena-est-ps5-GES07004608.html
maama Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 V 27. 9. 2011 v 15:08, 'VS' napsal: Až mě nasere, zakopu mu do díry tohle http://www.ges.cz/cz/sirena-est-ps5-GES07004608.html zničit krtka. pomocnice do domu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se