Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já v tomhle vlákně zabloudil...

Jak to dopadlo s krtkem?? Mám na zahradě od jara, už podlezl snad komplet celé stavení+dva metry od baráku a zahrady, jako by si pod zemí dělal hranice. Do hromádek/tunýlků jsem mu dával takový ty otrávený prskavky, nic. Dva dny jsem do toho pumpoval vodu, nic. Vrtulníky z PET flašek mám po celý zahradě a taky nic... Tomu zmetkovi se tu prostě líbí :(

Vono je taky zajímavý, vodkud se ten krtek vlastně vezme. Třeba široko daleko nic, a von tam najednou je. Jestli přileleze vodněkad po zemi, nebo jestli už rovnou celou dobu kopá....
  • Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník ?po
Odesláno

Vono je taky zajímavý, vodkud se ten krtek vlastně vezme. Třeba široko daleko nic, a von tam najednou je. Jestli přileleze vodněkad po zemi, nebo jestli už rovnou celou dobu kopá....

moje řeč - je to divný - ten krtek

Odesláno

Ještě zajímavější je, čím to kope. Našel jsem jednou čerstvý krtinec v zimě, kdy 14 dní mrzlo až praštělo. Zkoušel jsem kopat vedle a šlo to jen kladivem a majzlíkem.
Návštěvník km.kmk
Odesláno

Von totiž nekopá ale reje, rejčem, víš...

post-959-074205000 1317140926.jpg

Návštěvník ?po
Odesláno

Ještě zajímavější je, čím to kope. Našel jsem jednou čerstvý krtinec v zimě, kdy 14 dní mrzlo až praštělo. Zkoušel jsem kopat vedle a šlo to jen kladivem a majzlíkem.

já ho viděl v sobotu in natura - má jenom takový malý ručičky, lopatičky (něco jako rolex) - zřejmě s nima umí kmitat v koaxiálním rytmu, jinak to není možný

Odesláno

já ho viděl v sobotu in natura - má jenom takový malý ručičky, lopatičky (něco jako rolex) - zřejmě s nima umí kmitat v koaxiálním rytmu, jinak to není možný

a má je děsně vostrý, tohle udělal sousedoj....

líčil past..... soused ne krtek

post-1551-078855300 1317142701.jpg

Návštěvník ?po
Odesláno

a má je děsně vostrý, tohle udělal sousedoj....

líčil past..... soused ne krtek

post-1551-078855300 1317142701.jpg

dyk říkám, že to je koaxrolex hajzl - já na ně asi vypustím slepice

Odesláno

dyk říkám, že to je koaxrolex hajzl - já na ně asi vypustím slepice

na ty taky bacha, sem někde čet, že kohout s těma vytuněnejma vostruhama někde na Filipínách zabil páneška. Aby se ti slepice nespojily s krtkem proti tobě. Stvořiteli. Něco jako ostrov dr. Moreau
Odesláno

moje řeč - je to divný - ten krtek

No já na to mám teoryji. Výzkumem jsem zjistil, že u souseda nic, u druhýho souseda taky nic, pokud vím ani já ani Holmesová jsme ho nepouštěli až minulej tejden mi to docvaklo. Jsem viděl takovej ten serijál jak se ten bejvalej SEAL nebo co nechá někde vyhodit z letadla a musí přežít a někam doklopejtat. No a ten náš krtek je to samý... Šikovnej je. Nástrah přežil až běda... Ale už by se mohl sbalit a jít někam... Teda jako do Polska nebo tak. Jen se modlím aby sebou neměl taky krtkovou, jestli se to množí jak myši tak se stěhuju do Tadovýho nájmu bo na Špilasu mne nenajde. Ten krtek...
Odesláno

past na krtka a zbraň na krtka

dobře si ty obrázky můj milý prohlídni, abys věděl, čím tě budu honit po poli a co najdeš přede dveřmi svého vozu, pakliže mi neprodáš ty doxy :angel:
Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

dobře si ty obrázky můj milý prohlídni, abys věděl, čím tě budu honit po poli a co najdeš přede dveřmi svého vozu, pakliže mi neprodáš ty doxy :angel:

vyhrožuješ...?

post-959-059663400 1317151535.jpg

Upraveno uživatelem km.kmk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...