Milis Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Já v tomhle vlákně zabloudil... Jak to dopadlo s krtkem?? Mám na zahradě od jara, už podlezl snad komplet celé stavení+dva metry od baráku a zahrady, jako by si pod zemí dělal hranice. Do hromádek/tunýlků jsem mu dával takový ty otrávený prskavky, nic. Dva dny jsem do toho pumpoval vodu, nic. Vrtulníky z PET flašek mám po celý zahradě a taky nic... Tomu zmetkovi se tu prostě líbí Vono je taky zajímavý, vodkud se ten krtek vlastně vezme. Třeba široko daleko nic, a von tam najednou je. Jestli přileleze vodněkad po zemi, nebo jestli už rovnou celou dobu kopá....
Návštěvník ?po Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Vono je taky zajímavý, vodkud se ten krtek vlastně vezme. Třeba široko daleko nic, a von tam najednou je. Jestli přileleze vodněkad po zemi, nebo jestli už rovnou celou dobu kopá.... moje řeč - je to divný - ten krtek
VS Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Vono je taky zajímavý, vodkud se ten krtek vlastně vezme. Třeba široko daleko nic, a von tam najednou je. Jestli přileleze vodněkad po zemi, nebo jestli už rovnou celou dobu kopá.... Ještě zajímavější je, čím to kope. Našel jsem jednou čerstvý krtinec v zimě, kdy 14 dní mrzlo až praštělo. Zkoušel jsem kopat vedle a šlo to jen kladivem a majzlíkem.
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Vono je taky zajímavý, vodkud se ten krtek vlastně vezme. Třeba široko daleko nic, a von tam najednou je. Jestli přileleze vodněkad po zemi, nebo jestli už rovnou celou dobu kopá.... Von totiž nekopá ale reje, rejčem, víš...
Návštěvník ?po Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Ještě zajímavější je, čím to kope. Našel jsem jednou čerstvý krtinec v zimě, kdy 14 dní mrzlo až praštělo. Zkoušel jsem kopat vedle a šlo to jen kladivem a majzlíkem. já ho viděl v sobotu in natura - má jenom takový malý ručičky, lopatičky (něco jako rolex) - zřejmě s nima umí kmitat v koaxiálním rytmu, jinak to není možný
Návštěvník Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 já ho viděl v sobotu in natura - má jenom takový malý ručičky, lopatičky (něco jako rolex) - zřejmě s nima umí kmitat v koaxiálním rytmu, jinak to není možný a má je děsně vostrý, tohle udělal sousedoj.... líčil past..... soused ne krtek
Návštěvník ?po Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 a má je děsně vostrý, tohle udělal sousedoj.... líčil past..... soused ne krtek dyk říkám, že to je koaxrolex hajzl - já na ně asi vypustím slepice
Návštěvník Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 dyk říkám, že to je koaxrolex hajzl - já na ně asi vypustím slepice na ty taky bacha, sem někde čet, že kohout s těma vytuněnejma vostruhama někde na Filipínách zabil páneška. Aby se ti slepice nespojily s krtkem proti tobě. Stvořiteli. Něco jako ostrov dr. Moreau
Dr.Watson Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 moje řeč - je to divný - ten krtek No já na to mám teoryji. Výzkumem jsem zjistil, že u souseda nic, u druhýho souseda taky nic, pokud vím ani já ani Holmesová jsme ho nepouštěli až minulej tejden mi to docvaklo. Jsem viděl takovej ten serijál jak se ten bejvalej SEAL nebo co nechá někde vyhodit z letadla a musí přežít a někam doklopejtat. No a ten náš krtek je to samý... Šikovnej je. Nástrah přežil až běda... Ale už by se mohl sbalit a jít někam... Teda jako do Polska nebo tak. Jen se modlím aby sebou neměl taky krtkovou, jestli se to množí jak myši tak se stěhuju do Tadovýho nájmu bo na Špilasu mne nenajde. Ten krtek...
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 past na krtka a zbraň na krtka
Dr.Watson Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Ty hele a nebolí to tím?? To bych nerad... Mně stačí ho chytit a dát do útulku na sousedovic zahradu
Návštěvník Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 past na krtka a zbraň na krtka dobře si ty obrázky můj milý prohlídni, abys věděl, čím tě budu honit po poli a co najdeš přede dveřmi svého vozu, pakliže mi neprodáš ty doxy
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 (upraveno) dobře si ty obrázky můj milý prohlídni, abys věděl, čím tě budu honit po poli a co najdeš přede dveřmi svého vozu, pakliže mi neprodáš ty doxy vyhrožuješ...? Upraveno 27. září 2011 uživatelem km.kmk
Návštěvník Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 vyhrožuješ...? no tak si je teda nech
Mike-72 Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Odesláno 28. září 2011 Mně stačí ho chytit a dát do útulku na sousedovic zahradu
kleofash Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Odesláno 28. září 2011 Chůdáček roztomilej, byste mu ubližovali
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se