Iha Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Jak to vsechno bylo a nebylo Tak jsem v souvislosti s hodinkami na jinem foru dosel k zaveru, ze asi strcim mobil do batohu a jeho funkci v podobe hodinek nahradim nejakymi skutecnymi hodinkami. Mam doma nejake Ti olympie na baterku, ktera tam moc dlouho nevydrzi a tah nema pojistku, takze jsem je uz parkrat skoro ztratil. Takze jsem se rozhodl pro hodinky. Napred jsem si cetl clanky na chronomagu a zacal jsem uvazovat o Primkach 1949, ale za tu cenu se mi znelibili. Po mych zkusenostech s Primkami co jsem mel jako mlady (17 karatu, meli driv snad vsichni) jsem mel zakladni pozadavek vodotesnost. Dosel jsem zaveru, ze si poridim neco na bazi Seiko 5 do $100. Rikal jsem si, ze vodotesnost 5at mi staci. Dokonce jsem si vybral i nejaky model. Pak jsem se v tom zacal vrtat a procitat a chtel jsem plny tah. No nato prislo, ze kdyz uz tak japonce, zadne malaysie limit jsem si zvedl na $150. Dalsi kapka byla 10 at vodotesnost. Takze jsem si vybral dva modely mezi kterymi jsem se rozhodoval a ni jeden nebyl uplne presne to co bych chtel model1 model 1. Samostrejme tam byly i dalsi modely ve hre. ale u techto dvou jsem skoncil, ale ani jeden model nebyl uplne to co bych chtel (hodinky s cenami nad limit jsem ignoroval). Samostrejme. ze se mi libili grand seika, ale komu ne. Prochazel jsem si i vylozene japonce, ale cena se mi nelibila, takze jsem od nich vzdy rychle utekl hledat jinam. No a pak jak jsem se tak probiral temi vlakny rikal, ze si prectu neco o tech spiritech, at mam predstavu i o tech vyssich modelovych radach. No a to jsem nemel delat. Samostrejme jsem zjistil, ze to je to co chci (SCVS003), ze chci jednoduche hodinky, to jsem vedel, ale v 10at jsem na nic jednoducheho za muj limit nenarazil. No a jak jsem si prochazel tohle vlakno tak jsem narazil na SARB033. Napred jsem si rikal, vzdyt vypadaji stejne, ale ten tah se mi libil vice. Takze zacalo dilema. Zda si priplatit a zacal jsem hledat obrazky jak vypadaji v detailu a nasel jsem. a No zaver je takovy, ze jsem si samostrejme vybral ty drazsi, protoze v detailu se mi libi vice. Cenove jsou samostrejme uplne mimo nez jsem puvodne chtel (ale alespon, ze ne o rad), ale proste se mi libi. Takze ted uz musim jen presvedcit zenu . Zatim nechce slyset, ze pry drahe a ze mam ty olympie a znate to hodinky na ruce se blbe schovavaji, kdyz je chcete nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iha Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 Tak jsem dnes poslal objednavku Higushimu. Doufam, ze vsechno probehne v pohode a ja se stanu majitelem novych SARB033. Cena je 36000 YENu, coz by mel delat pri soucasnem kurzu Raifky asi 7200 + pocitam, ze pri mem stesti DPH. Uz se tesim az je dam na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 Tak jsem dnes poslal objednavku Higushimu. Doufam, ze vsechno probehne v pohode a ja se stanu majitelem novych SARB033. Cena je 36000 YENu, coz by mel delat pri soucasnem kurzu Raifky asi 7200 + pocitam, ze pri mem stesti DPH. Uz se tesim az je dam na ruku. budeš spokojený - kdyby ty hodinky byly jenom o kousek větší tak bych je pojal jako společenské hodinky - strojek je skvělý a 50 hodinová rezerva to jenom podtrhuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 budeš spokojený - kdyby ty hodinky byly jenom o kousek větší tak bych je pojal jako společenské hodinky - strojek je skvělý a 50 hodinová rezerva to jenom podtrhuje mluvis mi z duse, takovy aqua terra za pusu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iha Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 YPO: Vis co, ja jsem takova zdechlina a kdyz jsem nosil na ruce Poljoty jako jsou ted v burze. Tak to vypadalo fakt divne. Ja mam sirku zapesti 6 cm a obvod cca 16. Tak doufam, ze tah pujde dostatecne zkratit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iha Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Tak fesandy jsou doma. Uz jsem jim zkratil tah a nastavil cas. Clo po me nechteli, takze parada. Castka strzena z uctu necelych 7300,-. Prisli v krabicce a s celosvetovou zarukou (jen je na te karticce vyplnen prodejce a nic dalsiho). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 velmi pekne chcelo by to ale lepsie foto,aspon lepsie svetlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iha Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 To vis stativ je v aute a pri zarivkach je to naprd a blesk dela hnusne odlesky viz foto. Zitra zkusim udelat neco lepsiho ve dne. Dom jsem je totiz donesl z posty v sest . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 přimlouvám se za pořádnou sérii fotografií prosím. Nutné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iha Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 Sice nevim jaky konkretni detail chces, ale neco jsem naplacal, zase ted po tme . Sekunkovku jsem nezastavoval, tak je videt jak se smrdla dablice jedna . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 Ku.a to je masíčko. Ještě že je mám taktéž ve stáji. Pořád mě neomrzely. I kdaž jsou docela malušké, jsou fakt moc moc podařené!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 Toto asi budou moje příští hodinky,až mě omrzí ty dvoje co mám.Hrozně se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 já bych eště potřeboval foto na ruce. S údajem o ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iha Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 Tak nejaka snaha byla, snad ti to bude stacit . Jak jsem psal vyse, mam docela hubenou ruku a takove "male" hodinky mi vyhovuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ford Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 Zdravím, je nějaký rozdíl mezi 6R15A a 6R15B ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iha Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Vcera vecer jsem na one mistnosti zjistil, ze cifernik neni cerny, ale tmave zeleny, jak je tu nekde popisovano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 to je zajímavé, takže stejně jako na Seiko Alpinist? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iha Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Je to mozne, zkousel jsem to vyfotit, ale fotka nic moc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jinak co jsem si myslel, ze bude svitit a nesviti jsou ty bile carky na rucickach. Sviti jen ty velke trojuhelniky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Iha: Obrovska gratulace Pokud clovek touzi po GS pak je tohle skvela volba! I ten tah vypada povedne a spona je rozhodne lepsi (alespon dle fotek) nez u diveru! Skoda datumu Za takovej peniz mit moc konkurence nebudou. I ten pruhled mi tam sedi, inhause je holt inhause Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 I ten tah vypada povedne a spona je rozhodne lepsi (alespon dle fotek) nez u diveru! Jestli je ten tah stejný jako u starých Seiko Alpinist (Sarb013 a Sarb015) a zdá se že by mohl být, tak není nic moc. Tah na Seiko Spirit SCVS003 se mi zdál o něco lepší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se