Hape Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Odesláno 5. března 2010 Tak mi moje nove spirity po 24hod provozu udelali odchylku +5s Myslim, ze muzu byt velice spokojen Dny s nima ubihaji strasne pomalu, jelikoz porad pozoruji čas A jaký máš přesně typ? Jinak ta odchylka je super. Já mám na cestě SVCS013, ale nějak se to zadrhlo, takže musím ještě cca 5 dnů čekat, než dorazí z Japonska! Už se nemůžu dočkat !!!
bicista Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Seiko Spirit SCVS003, koupeno pres azwatch.cz viz predchozi stranka, krapanek drazsi nez primej nakup z Japanu, ale vzhledem k 2 lete CZ zaruce ten litr klidne ozelim.
bicista Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Jinak pri beznem celodennim noseni vcetne noci stale odchylka +5s /den, jinak co se jim nelibi je hra na bici, to udelali +25s/3 hod. takze je na hudebni ksefty asi budu sundovat at ty mazliky nezatezuji. Ale myslel sem si ze zvyseny pohyb spis hodinky zpomaluje, ale jak se zda je to naopak.
Arthur N. Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 jeste jedna gratulace, taky jsem o nich uvažoval, ale nesnáším tahy. psal jsem si s azwatch, zda by se nedaly koupit jen samotné popř. s řemenem, tak prý ne:(
Well Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 gratulace, taky jsem o nich uvažoval, ale nesnáším tahy. psal jsem si s azwatch, zda by se nedaly koupit jen samotné popř. s řemenem, tak prý ne:( Tah je na SCVS003 naprosto suprovej (k přihlédnutí k ceně). Ty hodinky jsou na živo výrazně lepší než na většině fotek. Rád bych někdy viděl naživo Seiko Spirit SCVS013. Je to taková levnější alternativa k Nomos Tangente.
bicista Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Tak tak, tah je velmi kvalitni a prijemny na noseni. Co se tyce fotek tak i ta nejlepsi nevyjadruje skutecnou krasu tech hodinek. Ja videl treba nazivo Seiko Spirit SCVS001 a uplne mi spadla celist, je to takovy klenot ta kombinace stribrne a zlate. Podle fotek se mi treba naprosto nelibi, ale skutecnost byla uplne jina.
Arthur N. Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Rád bych někdy viděl naživo Seiko Spirit SCVS013. Je to taková levnější alternativa k Nomos Tangente. Hm, ty jsou z fotek moc pěkný. AZwatch vyprodáno a někdy se zde prodávaly na fóru. Taky bych rád viděl v reálu, cena je dost příznivá.
badcompany78 Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Tak tak, tah je velmi kvalitni a prijemny na noseni. Co se tyce fotek tak i ta nejlepsi nevyjadruje skutecnou krasu tech hodinek. Ja videl treba nazivo Seiko Spirit SCVS001 a uplne mi spadla celist, je to takovy klenot ta kombinace stribrne a zlate. Podle fotek se mi treba naprosto nelibi, ale skutecnost byla uplne jina. Tak co se mi nestalo. Chci se podivat na limitku Monster - Green Monster a nakonec se proklikam do tohodle topicu. Tak jste mne zblbli, ze hned druhy den jdu a kopim SCVS001. Uz je mam den na ruce a jsou fakt moc kasny - s fotkama se neda srovnavat. Zitra jdu k Simovi a necham si na ne udelat kozeny pasek na zakazku - origo tah pujde do supliku i kdyz je na noseni prijemny.
X-Bob Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Nezbude ti nic jiného, než stránky Chronomagu vymazat z prohlížeče. Pro jistotu...
badcompany78 Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Nezbude ti nic jiného, než stránky Chronomagu vymazat z prohlížeče. Pro jistotu... A to jsem se pred tydnem, kdyz jsem chtel koupit Archimede Arcadia, rozhodl ze si nebudu kupovat dalsi hodinky
bicista Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 Co tahhle fotka SCVS001 na ruce ?? prihod foto.
Hape Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 (upraveno) Tak mi dnes dorazily přímo z Japonska SEIKO SVCS013. Jsou parádní, zatím se s nimi seznamuji, už jsem si je nastavil a uvidím jak to bude s jejich přesností. Každopádně zpracování prvotřídní, vzhled luxusní, jen kožený pásek je poněkud fádní, ale zase bude asi odolný proti poškrábání. Co mě ale překvapilo, jak je pásek "krátký", i já který mám ruce jak párátka používám třetí dírku od konce. Neumím si představit, že by tento pásek využil nějaký muž s objemnějším zápěstím. Ale samozřejmě se dá kdykoliv pořídit pásek jiný, popř.tah. Své zkušenosti s SVCS013 budu postupně přidávat, teď se kochám :-) Upraveno 13. března 2010 uživatelem Hape
badcompany78 Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 Co tahhle fotka SCVS001 na ruce ?? prihod foto. Zatim se s nimi mazlim. Az se dostanu k fotaku tak postnu foto. P.S.: za dva dny + 10 sekund. Az si strojek sedne, tak ocekavam + 2 sec/den jako u oranzovych monster.
lub Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 Tak mi dnes dorazily přímo z Japonska SEIKO SVCS013. Jsou parádní, zatím se s nimi seznamuji, už jsem si je nastavil a uvidím jak to bude s jejich přesností. Každopádně zpracování prvotřídní, vzhled luxusní, jen kožený pásek je poněkud fádní, ale zase bude asi odolný proti poškrábání. Co mě ale překvapilo, jak je pásek "krátký", i já který mám ruce jak párátka používám třetí dírku od konce. Neumím si představit, že by tento pásek využil nějaký muž s objemnějším zápěstím. Ale samozřejmě se dá kdykoliv pořídit pásek jiný, popř.tah. Své zkušenosti s SVCS013 budu postupně přidávat, teď se kochám :-) určitě se pochlub, včetně fotek na ruce, jsou to moje favoritky .
bicista Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 Zatim se s nimi mazlim. Az se dostanu k fotaku tak postnu foto. P.S.: za dva dny + 10 sekund. Az si strojek sedne, tak ocekavam + 2 sec/den jako u oranzovych monster. Taky mi delaj 5s/den ... kdy by se to ustalilo jak pises tak by to bylo vice nez vymazlene. Nekupoval si ja taky nahodou pres azwatch.cz ? Maji je tam jako nedostupne, ackoliv pred 14 dny jsem mel oboje v ruce, pricemz ty cerne jsem si nakonec odnesl, ale trvalo mi to skoro pul hodiny nez jsem se rozhoupal zda bile nebo cerne. Najradsi bych mel v tu chvili oboje
badcompany78 Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 Taky mi delaj 5s/den ... kdy by se to ustalilo jak pises tak by to bylo vice nez vymazlene. Nekupoval si ja taky nahodou pres azwatch.cz ? Maji je tam jako nedostupne, ackoliv pred 14 dny jsem mel oboje v ruce, pricemz ty cerne jsem si nakonec odnesl, ale trvalo mi to skoro pul hodiny nez jsem se rozhoupal zda bile nebo cerne. Najradsi bych mel v tu chvili oboje Jo, tak ty jsi mi je ochmatal?!!! Setkani s panem Safarem byl vazne zazitek. A diky za vase debaty /viz. vyse ve vlaknu/ - diky nim odeslo moje rozhodnuti z minuleho tydne, ze si uz nekoupim dalsi hodinky
bicista Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 Mel by si je dezinfikovat aby ses ode mne nenakazil flanelovej hadrik a moje otisky budou vecnou minulosti - neboj. Kdybys nevedel co s paskem tak bych ho kdyztak mozna koupil.
Hape Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Tak mých prvních 24 hodin se SEIKO SVCS013 dopadlo nad očekávání. Po 24 hodinách se zpožďují jen o 1 sekundu, což je BOMBA! Uvidíme jak to bude po delší zkušenosti :-), zatím ale spokojenost! Jen tak na okraj. Neměnili jste někdo původní kožený pásek těchto hodinek za jiný,popřípadě jestli dáte nějaký tip, nebo odkaz,kde nejčastěji kupijete pásky a tahy. Děkuji.
badcompany78 Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 Vkládám slibene foto SCVS001. Kovovy tah si necham. Uz se tesim kozeny za 2 tydny, pak dam dalsi foto. P.S. nejsem zadny kibi, tak omluvte kvalitu... az si poridim nejaky svetlo a stativ, tak snad budou i kvalitnejsi fotky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hape Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 (upraveno) badcompany78: hodinky moc pěkné, jen by ještě zasloužily malinko lepší fotečky :-), ale jak píšeš..... Taky budu muset ty své SVCS013 nafotit. A na koženém, budou ty Tvé super. Já mám ty svoje teď na kůži, ale na léto právě uvažuji o tahu. Upraveno 15. března 2010 uživatelem Hape
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se