Přejít na obsah

Seiko SCVS003 - "Grand Seiko" pod 300 USD

safi

Doporučené příspěvky

Jestli je ten tah stejný jako u starých Seiko Alpinist (Sarb013 a Sarb015) a zdá se že by mohl být, tak není nic moc. Tah na Seiko Spirit SCVS003 se mi zdál o něco lepší.

No, asi je to trochu cesta unifikace. Přijde mi teď u Seika hodně využívaný, na rozdíl od toho původního.

Ale já s ním problémy nemám. Netahá, nechrastí, netáhne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 281
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Vcera vecer jsem na one mistnosti zjistil, ze cifernik neni cerny, ale tmave zeleny, jak je tu nekde popisovano.

Tak to by bylo zajímavé porovnat s jinými. Já se snažil, ale zelený nádech sem nenašel. Spíš není ciferník čistě sametově černý( jako by až do hloubky), ale má nádech do hněda. Pod určitým úhlem. Ale to mi přijde spíš jako nepřesnost v černé barvě.

Odkaz ke komentáři

Zkusim ten primy blesk. Je mozne, ze je to do hneda. Ja a barvocit, to nejde moc dohromady ;). Ten tah bude nejspise stejny jako u tech alpinistu (cislo na tahu je D385-G-C).

Well: Jeden z duvodu proc jsem nechtel spirity je prave tah, me se nelibi. Dalsim duvodem jsou napisy; jak se rika nekdy mene je vice, umisteni sviticich bodu a rucicky.

Radimk: Ja jsem na to prisel az pod bodovkou na zachode. Je to videt ve chvili kdy se ti svetlo odrazi skoro do oka.

Upraveno uživatelem Iha
Odkaz ke komentáři

Zkusim ten primy blesk. Je mozne, ze je to do hneda. Ja a barvocit, to nejde moc dohromady ;) . Ten tah bude nejspise stejny jako u tech alpinistu (cislo na tahu je D385-G-C).

Ten tah bude asi jinej. Na tahu z Alpinistů je D3A7-B.1. Tah ze Spiritů se mi na živo hodně líbil, ale hodinky bych asi volil Sarb021 a nosil na koženém řemenu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Well
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Tak uz sem taky stastnym majitelem Seiko Spirit SCVS003, dekuji panu Šafářovi z azwatch.cz za osobni predani pri kávě a trpelivosti pri vybirani mezi modelem s bilým cifernikem SCVS001.

Bylo zo tezke rozhodovani jelikoz model SCVS001 vypada uplne jinak nez na vsech fotkach - daleko lepe, ale nakonec sem zvolil cerny cifernik.

Bilý cifernik mi prisel lepe citelny, mene mu vadilo upatlane sklicko. Zas ale na nem byli vice stiny z okraje hodinek coz cifernik malinko zmensovalo. Rozhodoval sem se velice dlouho, ale chodim porad v cernym tak sem sel do cerne, aby tolik nesvitily. Byla to tezka volba jelikoz sem doposud mel vzdy bily cifernik. U bilých se mi vice libil pasek jelikoz ma ty prostredni uzke cleny lestene.

Ale jinak Spirity jsou fakt krasny spolecensky hodinky. Seiko 5 uvadeji vsude taky prumer 37 ale Spirity mi proste prijdou vetsi. No jsou to ted moji mazlici :)

A jeste sem dostal navic tluste stezejky Seiko k tomu gratis :)

Odkaz ke komentáři

Fotkýýýýýýýýýýýýýýý!!!! Na rucéééééééé! :)

Mam ted k dispozici pouze mobil, tak aspon tak, zapesti mam tenke.

Takze tady fotka z mobilu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...