Radimk Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Jestli je ten tah stejný jako u starých Seiko Alpinist (Sarb013 a Sarb015) a zdá se že by mohl být, tak není nic moc. Tah na Seiko Spirit SCVS003 se mi zdál o něco lepší. No, asi je to trochu cesta unifikace. Přijde mi teď u Seika hodně využívaný, na rozdíl od toho původního. Ale já s ním problémy nemám. Netahá, nechrastí, netáhne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Vcera vecer jsem na one mistnosti zjistil, ze cifernik neni cerny, ale tmave zeleny, jak je tu nekde popisovano. Tak to by bylo zajímavé porovnat s jinými. Já se snažil, ale zelený nádech sem nenašel. Spíš není ciferník čistě sametově černý( jako by až do hloubky), ale má nádech do hněda. Pod určitým úhlem. Ale to mi přijde spíš jako nepřesnost v černé barvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iha Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 (upraveno) Zkusim ten primy blesk. Je mozne, ze je to do hneda. Ja a barvocit, to nejde moc dohromady . Ten tah bude nejspise stejny jako u tech alpinistu (cislo na tahu je D385-G-C). Well: Jeden z duvodu proc jsem nechtel spirity je prave tah, me se nelibi. Dalsim duvodem jsou napisy; jak se rika nekdy mene je vice, umisteni sviticich bodu a rucicky. Radimk: Ja jsem na to prisel az pod bodovkou na zachode. Je to videt ve chvili kdy se ti svetlo odrazi skoro do oka. Upraveno 28. ledna 2010 uživatelem Iha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iha Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Tak slibovana fotka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iha Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Tak treba . Ja s tim mym barvocitem musim verit zene, pripadne ostatnim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Jo. To sedí. Na první oko je to černá, ale jinak je to spektrum šedohnědočerné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 (upraveno) Zkusim ten primy blesk. Je mozne, ze je to do hneda. Ja a barvocit, to nejde moc dohromady . Ten tah bude nejspise stejny jako u tech alpinistu (cislo na tahu je D385-G-C). Ten tah bude asi jinej. Na tahu z Alpinistů je D3A7-B.1. Tah ze Spiritů se mi na živo hodně líbil, ale hodinky bych asi volil Sarb021 a nosil na koženém řemenu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. ledna 2010 uživatelem Well Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iha Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Tyhle se mi tak nelibily, ale tah maji peknejsi. Na prvni pohled mi pripadne ten tah stejny jako na hodinkach co ukazuje kibi. Proto jsem psal to cislo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 zpět k Ihovým Spiritům - mě zarmoutilo, že indexy hodin (pětiminut) nejsou luminiscenční, ale jen "obarvené! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iha Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Indexy maji pouze luminiscencni tecky. Jinak to nejsou spiirity, ale Seiko Mechanical. Nicmene rozdily jsou podle obrazku minimalni. PS: zacal jsem merit o kolik se zmeni cas pri ruznych poholhach, tak jsem zvedav jak to dopane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iha Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Tak jsem zjistil, ze pokud hodinky zastavim, tak se mi po rozbehnuti prebehnou o cca 2 s. Pres noc jsem zatim vicekrat zkousel jen polohu na zadech a vysledek je 0 - 1 s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ram 21 Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Pěkný hodiny za dobrý peníze a budou to nezmaři. Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2010 nemá tu nekdo Seiko SCVS007?jak vypadaji na ruce,zive forky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2010 nacházejí se nějaké grand seika pro chudé v okolí Ostravy? rád bych se na ně někdy koukl naživo, kdyby to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Tak uz sem taky stastnym majitelem Seiko Spirit SCVS003, dekuji panu Šafářovi z azwatch.cz za osobni predani pri kávě a trpelivosti pri vybirani mezi modelem s bilým cifernikem SCVS001. Bylo zo tezke rozhodovani jelikoz model SCVS001 vypada uplne jinak nez na vsech fotkach - daleko lepe, ale nakonec sem zvolil cerny cifernik. Bilý cifernik mi prisel lepe citelny, mene mu vadilo upatlane sklicko. Zas ale na nem byli vice stiny z okraje hodinek coz cifernik malinko zmensovalo. Rozhodoval sem se velice dlouho, ale chodim porad v cernym tak sem sel do cerne, aby tolik nesvitily. Byla to tezka volba jelikoz sem doposud mel vzdy bily cifernik. U bilých se mi vice libil pasek jelikoz ma ty prostredni uzke cleny lestene. Ale jinak Spirity jsou fakt krasny spolecensky hodinky. Seiko 5 uvadeji vsude taky prumer 37 ale Spirity mi proste prijdou vetsi. No jsou to ted moji mazlici A jeste sem dostal navic tluste stezejky Seiko k tomu gratis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Fotkýýýýýýýýýýýýýýý!!!! Na rucéééééééé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hape Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Tak už jsou na cestě, nemůžu se dočkat !!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Fotkýýýýýýýýýýýýýýý!!!! Na rucéééééééé! Mam ted k dispozici pouze mobil, tak aspon tak, zapesti mam tenke. Takze tady fotka z mobilu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 jeste jedna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2010 Tak mi moje nove spirity po 24hod provozu udelali odchylku +5s Myslim, ze muzu byt velice spokojen Dny s nima ubihaji strasne pomalu, jelikoz porad pozoruji čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se