Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak nevím, jestli jsem někde něco blbě nastavil, nebo jestli je to novinka, ale nyní, když klepnu na příspěvek, tak se mi zobrazí jenom ten a všechny ostatní jen seznam a musím je jednoduše odklikat. Jde to nějak vrá***?

• po měsících...
Odesláno

At nezakladam nove vlakno, davam to sem.

Mam dotaz na IT odborniky, nevim co se stalo, ale uz asi tyden se musim pokazde pri spusteni Mozilly prihlasovat, predtim jsem byl prihlasen pernametne. Nevi nekdo kde je chyba, dost me to prudi.

Odesláno

Mam dotaz na IT odborniky, nevim co se stalo, ale uz asi tyden se musim pokazde pri spusteni Mozilly prihlasovat, predtim jsem byl prihlasen pernametne. Nevi nekdo kde je chyba, dost me to prudi.

hele me tohle delalo asi tak pred tydnem tak dva dny. ted uz je to v pohode. neivm co se stalo. vim, ze ted byla nejaka aktualizace. mam 3.0.12 dej tomu jeste par dnu. nebo zkus promazat susenky

Odesláno

Hele Bakere , me to dela od vcerejska ! Co se mi nainstalovala nejaka aktualizace myslim. Nevim jestli musim nekde neco zaskrtnout....

Odesláno

Hele Viktore, me to dela obcas jakejkoliv prohlizec a neprisel jsem na to proc, doma mam aspon pohodu v tom, ze mam v Opere ulozeny prihlasovaci udaje, takze mi staci dat CTRL+Enter a jsem nalogovanej i kdyz me to odhlasi :)

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

cha cha máte používat Netscape.

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno
ty voe to jeste existuje? ja myslel ze to zabalili tak pred 20 ti lety ,kdyz je prevalcoval IE

Kdepak.

Odesláno

Doporucuju ve Firefoxu dat Nastroje, Moznosti, Soukromy, pak zaskrtni Pri ukonceni aplikace vymazat duverna data... jeste si muzes zaskrtnout Dotaz na vymazani, aby jsi si po kazdem ukonceni aplikace mohl zvolit jestli jo nebo ne. Take si v nabidce co se ti v tomhle pripade bude zobrazovat muzes zadat co smazat a co ne. Nic tim nezkazis, ale hodne ziskas:-)

Odesláno
Doporucuju ve Firefoxu dat Nastroje, Moznosti, Soukromy, pak zaskrtni Pri ukonceni aplikace vymazat duverna data... jeste si muzes zaskrtnout Dotaz na vymazani, aby jsi si po kazdem ukonceni aplikace mohl zvolit jestli jo nebo ne. Take si v nabidce co se ti v tomhle pripade bude zobrazovat muzes zadat co smazat a co ne. Nic tim nezkazis, ale hodne ziskas:-)

Jee , diky moc - pomohlo. :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...