Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj vsem,

skvele, ze existuje takove forum jakjo toto pro nadsence hodinek. Diky vam vsem za to.

A trosku dovolte, abych se podelil o radost:-) stal se zazrak uplnou nahodou jsem narazil u Bechyneho v Pze na Daytony v oceli. Slychaval jsem, ze je to nedostatkove zbozi a on tam mel jedny s cernym a jedny s bilym cifernikem. Cely zivot o nich snim a tak jsem prodal sve Submarinery a "skocil do vytouzenych Daytona. Jsou prekrasne. Proste Rolex a nikdy jinak:-) (prominte moji euforii)

Ted to (pro mne momentalne:-))dulezite. Prosim vas zajimal by mne vas nazor a zkusenosti, jak si nechavate nastavit reminek u takovych hodinek?

1/Volny, ze se vam pri pohybu pohybuji po zapesti a sklouzavaji a opiraji se o hrbet ruky? nebo

2/ utazeny, ze sedi nad kloubkem na vnejsi strane ruky a nepohybuji se?

3/ neco mezi, ze pri vedru , kdy ruka otece se nepohnou a pri chladu vam jsou volnejsi?

Fut spekuluju, jestli dotahnout ci ne.

BTW tyhle Daytony maji na pasku takovy patent , ze se vlete jednoduchym pohybem da pasek povolit asi o 2mm.

Dekuji moc za vase nazory.

Upraveno uživatelem JPB
Návštěvník Tada
Odesláno

Předpokládám, že řemínkem myslíš ocelový tah - to co tady popisuješ je hlavní důvod proč já třeba hodinky na tahu nenosím... TAkže správně je možnist 3...

Dej si na ně pěkný kožený řemen a nebudeš řešit tyhle problémy :D

Odesláno

Hurá další Daytony na fóru!!!! Gratuluju!

Máš černý nebo bílý?

Já osobně mám ráno tah "utaženější" a odpoledne povoluju ve sponě o ty dva mm - rychtuju to fakt podle počasí. :)

Hoď jsem prosím ňáký fotečky.

Odesláno (upraveno)
Hurá další Daytony na fóru!!!! Gratuluju!

Máš černý nebo bílý?

Já osobně mám ráno tah "utaženější" a odpoledne povoluju ve sponě o ty dva mm - rychtuju to fakt podle počasí. :)

Hoď jsem prosím ňáký fotečky.

Zkousel jsem je ted vyfotit, ale jak neni denni svetlo, tak je to spatny.

Ale mam tu jednu fotku, kterou jsem udelal mobilem hned v aute po tom, co jsem je koupil, abych ji rozeslal mmskou stejne ulitlejm kamosum.

Tak tady alespon jedno foto.:-)

post-7242-1242160377.jpg

Upraveno uživatelem JPB
Odesláno
Předpokládám, že řemínkem myslíš ocelový tah - to co tady popisuješ je hlavní důvod proč já třeba hodinky na tahu nenosím... TAkže správně je možnist 3...

Dej si na ně pěkný kožený řemen a nebudeš řešit tyhle problémy :D

Daytony na kůži??? :thumbsup_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno

Dayton na kůži bych se nebál, kor těch s černým ciferníkem...

Odesláno (upraveno)
Dayton na kůži bych se nebál, kor těch s černým ciferníkem...

Technický dotaz. Dělají se Daytony v bílém zlatě na kůži s indexy místo čísel?

post-1369-1242205597.jpg

Upraveno uživatelem mrakodrap
Odesláno
Technický dotaz. Dělají se Daytony v bílém zlatě na kůži s indexy místo čísel?

Moc té otázce nerozumím? Ta fotka je přece odpověď - ANO. :)

Odesláno

Problém bílého zlata je v tom, že je iridiované, a časem se iridiování ošoupe, podobně jako pozlacené hodinky se jednou ošoupou. A pod tím pak prokoukne sice bílé, ale nepatrně nažloutlé zlato. Osobně když zlato, tak bez dalších úprav, a nejlépe růžové. Tedy pokud vůbec nějaké zlato?

Odesláno (upraveno)
Šlo mě o to jestli si někdo nedal na ocelové kůži. Vždycky jsem viděl zlaté jen s čísly.

Zrovna ten model, cos tam pověsil je bílé zlato s indexama - dělá se spousta variant pro různé trhy, navíc si "pracháči" venku nechají často dělat "custom" verze, pak aby se v tom prase vyznalo.

Pár zlatejch Dayton s indexama je třeba tady

Upraveno uživatelem romulada
Odesláno

Chlapi, diky za reakce:-)

Na kozenej reminek jsem se ptal a bud musis koupit s kozenym nebo s kovovym tahem, ale pry to nejde menit, protoze je na tech Daytonech ruzne uchyceni. Je to patrne kdyz porovnas me foto vyse a fotku tech s kozenym paskem. No a protoze jsem videl za cely zivot ocelove daytony jen jednou a to s kovovym tahem, skocil jsem do nich a neriskoval, ze budu cekat na kozeny pasek dalsich X let:-)) rikali mi totiz, ze i kdyz Daytony objednas, cekas na ne treba 12 mesicu, tak pak prijde borec, co koupi dvoje ve zlate nejaky ten briliantovy prstynek k tomu a kdyz si rekne, ze by chtel jeste Daytonby v oceli pro syna, tak je pravdepodobne , ze preskoci nekoho, kdo ceka jen na ne, byt si je objednal drive. Pry...se takhle da cekat vlastne do nekonecna:-(

A k tem paskum, kozenej je hezci to jo, ale kdyz mas na ruce hodiny za vic jak dve kila, tak se ti v lete moc nechce nosit propocenej kozenej reminek a kazdy dva roky ho menit a shanet original reminek za bambilion:-) S kovovym tahem Daytony teoreticky nemusis sundat z ruky. Mam kamarada anglicana, co ma Datejusty a nesundava je ani do sprchy ani dopostele , nikdy. Tvrdi, ze Rolexy se nemaji sundavat:-/

Odesláno

Chlape neblázni - Daytony prostě patřej na ocel a basta! Na řemínku se dělaj teprve pár let - dřív byly vždycky na oceli a myslím, že jim to sluší nejvíc! Já je teda taky nosím skoro furt, ale na spaní mi to připadá trochu ujetý:)

Odesláno
Chlape neblázni - Daytony prostě patřej na ocel a basta! Na řemínku se dělaj teprve pár let - dřív byly vždycky na oceli a myslím, že jim to sluší nejvíc! Já je tedzatea taky nosím skoro furt, ale na spaní mi to připadá trochu ujetý:)

Neboooooj :-) na oceli jsou a na oceli zustanou:-) Rolexy jsou zatezovy hodinky, poctivy vodotesny pracanti, ty patreji na ocel.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...