Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsetkych hodinarskych nadsencov, potreboval by som poradit s vyberom hodiniek. :suicide_anim: Som student a chcel by som si kupit hodinky max. do 10 litrov na kazdonne nosenie s kozenny paskom.

Pacia sa mi hodinky typu ako: Certina DS Podium Chrono C536.7029.42.69 alebo od Christopher Ward : C4 Peregrine Chronograph C4SKK.

Skuste mi poradit, ktore z nich by som si mal vybrat, pripadne doporucit podobne hodinky. Dakujem za tipy.

Odesláno

Kup si Hamilton Khaki ETO http://www.hibernia.cz/hamilton/khaki/khak...etail/H77612333

krásný hodinky a pokud je koupíš na ebay, splní i tvůj finanční limit 10k :D

Odesláno

Tymi certinami nic nepokazis pokial ti nevadi baterka a to ze nemaju hodinove chrono myslim ale ze ine certiny ho maju a za cenu len o malo vyssiu...... dalej sa skus mrknut na timefactors.com Precista 89 100 metre CHRONOGRAPH - PRS-17-C ma o cosi lepsi stroj (aj s hodinovym chronom) nez tvoje certiny a cena je priazniva

inak chrono v mechanike do 10 bude naozaj iba nejaky poljot vyber je tam dost siroky mne sa osobne s tym strojom pacia najviac sturmanske

Odesláno
Tymi certinami nic nepokazis pokial ti nevadi baterka a to ze nemaju hodinove chrono myslim ale ze ine certiny ho maju a za cenu len o malo vyssiu...... dalej sa skus mrknut na timefactors.com Precista 89 100 metre CHRONOGRAPH - PRS-17-C ma o cosi lepsi stroj (aj s hodinovym chronom) nez tvoje certiny a cena je priazniva

inak chrono v mechanike do 10 bude naozaj iba nejaky poljot vyber je tam dost siroky mne sa osobne s tym strojom pacia najviac sturmanske

jestli premyslis nad quartzem, tak tam je siroky vyber. ja bych osobne dal prednost temhle tissotum pred vicemene noname precistama (nic proti eddiemu).

post-5480-1238938488.jpg

odkaz na ten topic jsem dal scvalne, uzivatel heky nekde psal, ze premysli o tom, ze je proda, cili dalsi vyhoda levnejsiho nakupu :-)

Odesláno

Otázkou je, zda jsi těmi "10 litrov" nemyslel na Slovači aktuální ojra :D I takové studenty znám...

Ale pokud ne, vybíral bych jako Kibi z ruské produkce, koukni třeba sem.

Já mám tyto Aviatory a jsem s nimi maximálně spokojen!

Odesláno
mechanicke? Poljot Aviator? :)

v quartzu je vyber o hodne sirsi - wenger napriklad

xpDSC_4295.jpg

imho archimede (od kubsona) - tedy Archimede Pilot Chrono jsou za 2x tolik penez a designove dost jinde...? ;)

chcem quartz pretože nechce sa mi každy deň naťahovať hodinky. čo sa tyka wengerov pačia sa mi jedny, ale čo som čítal na tomto fóre bolo viac negatívnych ohlasov na túto značku.

Odesláno
a co traser?

traser asi nie, sú to vojenské hodinky väčšinou hodinky hodiace sa na šport, síce som aktívny športovec, ale nemôžem povedať, že ma zaujali. ale aj tak diky moc :thumbsup_anim:

Odesláno
je to jasne. jednoznacne archimede! a najlepsie od kubsona. :gora: to sa ti tu budu snazit natlacit

tie certiny su velmi pekne.

musim sa priznat, že som tuto odpoveď čakal, že niekto navrhne Archimede, sice sa tu na mňa asi niekto nahnevá, ale "Archimedam" nemôžem prísť na chuť :crying_anim02:

Odesláno

pruša:

Ahoj, nejsem o tom ještě tak úplně přesvědčený...ale jestli máš zájem, tak mi pošli SZ a probereme to soukromě, ať tady nejsme off-topic :cool02:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...