Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny Béčkaře,

kolega v práci si udělal radost a koupil si SEAWOLFy viz. http://www.lacotedesmontres.com/Breitling-572-PdN.htm :speak_cool:

Přeju mu je a vás se chci zeptat, kolik takové hodinky stojí v ČR v kamenném obchodě. Ty jeho jsou také z kamenného

obchodu v Belgii. Nemám možnost porovnání, protože naše dočasné doma je teď v Bruselu.

Kolega to koupil na dipl. prodej bez daně. Ceníková cena byla 2.700,- korun evropských.

Díky H

Odesláno
Vyroba tohoto modelu skoncila v lonskem roce, nyni uz nejsou v nabidce, samozrejme, ze sehnat se daji asi bez problemu.

Pro predstavu ceny, se podivej sem nebo sem.

Díky,

takže cena Belgie x ČR cca stejná a kolega vydělal "jen" na odpočtu DPH. Milé překvapení. Často tu čtu, jak to u nás doma "natahují".

Ještě jednou dík.

H

Odesláno
Díky,

takže cena Belgie x ČR cca stejná a kolega vydělal "jen" na odpočtu DPH. Milé překvapení. Často tu čtu, jak to u nás doma "natahují".

Ještě jednou dík.

H

Co jsem vypozoroval, tak v obchodech vezmou doporučenou cenu v ?, vynásobí si ji nějakým kurzem, z toho ti pak dají případně nějakou slevu. Takže záleží na tom kurzu, který používají. Když jsem si kupoval hodinky, tak mě v Carollinu vyšly cca stejně jako jinde po Evropě. Předminulý týden počítali u Dušáka kurz ? 28 Kč. Vynásobili doporučenou cenu dvacetiosmi, po dotazu nabídli slevu 10% za platbu v hotovosti.

Odesláno
Co jsem vypozoroval, tak v obchodech vezmou doporučenou cenu v ?, vynásobí si ji nějakým kurzem, z toho ti pak dají případně nějakou slevu. Takže záleží na tom kurzu, který používají. Když jsem si kupoval hodinky, tak mě v Carollinu vyšly cca stejně jako jinde po Evropě. Předminulý týden počítali u Dušáka kurz ? 28 Kč. Vynásobili doporučenou cenu dvacetiosmi, po dotazu nabídli slevu 10% za platbu v hotovosti.

Ahoj,

nejsem si tím jistý, ale mám za to, že v různých zemích ( řekněme EU ) jsou doporučené ceny v eurech různé.

Je na tom něco, nebo blábolím ?!? :worried_anim:

Odesláno
Ahoj,

nejsem si tím jistý, ale mám za to, že v různých zemích ( řekněme EU ) jsou doporučené ceny v eurech různé.

Je na tom něco, nebo blábolím ?!? :worried_anim:

To se mi nezda, myslim, ze doporucene ceny v ? budou v EU stejne ;)

Odesláno (upraveno)

V pondělí jsem se chtěl na seawolfy kouknout na floře bohužel je neměli doporučená cena je 2940 Euro na tahu.

Upraveno uživatelem Sam
Odesláno
V pondělí jsem se chtěl na seawolfy kouknout na floře bohužel je neměli doporučená cena je 2940 Euro na tahu.

Ahoj. Jak už jsem psal výše, tady mají ceníkou cenu 2.700,- korun evropských.

Odesláno
Ahoj. Jak už jsem psal výše, tady mají ceníkou cenu 2.700,- korun evropských.

Ahoj. To je cena za ten starý model ta má je pro ten aktuální. 

Odesláno
Ahoj. To je cena za ten starý model ta má je pro ten aktuální. 

Ahoj. Nejsem v hodinkách moc kovanej, jsem jen nadšenec amater, ale o pár příspěvků víš,

píše "BAKER", že výroba modelu seawolf loni skončila!!!

Neví jaký "nový" model máš na mysli.

Odesláno
Toho konkretniho modelu v titanu. Je na trhu novy model Seawolf v oceli.

Ach táááááááák.

Omluvam se, že jsem "pokroutil" tvou informaci. :whistling:

Dík za info. Moc se neorientuji. Zkusím zjistit cenu v oceli tady. A hned bude

jasný, jestli jsou nastavené pro EU stejně. Dejte mi pár dní.

H

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

tak dens jsem ověřil cenu nových SEAWOLF (ocel + ocelový tah, černý ciferník) a je to 2.745,- korun evropských.

TO Spiderer: Vypadá to, že ceník není všude v EU stejný. Jestli znáš konkrétní "českou" cenu nějakého dalšího modelu,

dej prosím vědět. Opět ověřím a uvidíme ,jak to je:

Upraveno uživatelem honza71
Návštěvník YPO?
Odesláno
Ahoj,

tak dens jsem ověřil cenu nových SEAWOLF (ocel + ocelový tah, černý ciferník) a je to 2.745,- korun evropských.

TO Spiderer: Vypadá to, že ceník není všude v EU stejný. Jestli konkrétní "českou" cenu nějakého dalšího modelu,

to je moc pěkná cena za kalibr B17 :) .... jinak v praze se ve všech významnějších hodinářstvích počítá euro za 28,pade ...

Návštěvník YPO?
Odesláno
TO Spiderer: Vypadá to, že ceník není všude v EU stejný. Jestli znáš konkrétní "českou" cenu nějakého dalšího modelu,

2990 euro ceníková cena pro rok 2009 - superocean heritage 46mm na kovu x 28,50

(cz přepočet) to je panečku mazec :D

Odesláno
to je moc pěkná cena za kalibr B17 :) .... jinak v praze se ve všech významnějších hodinářstvích počítá euro za 28,pade ...

To asi jo, já se ještě moc nevyznám. To se nedivím, že pak v Čechách nemají problém dát

10% slevu, když ta základní cena je témeř o těch 10% větší !!! Plus ten "blbej" kurz a trocha VATY

na to, aby mohli dělat haury, jak vychází zákazníkovi vstříc je na světě. :smoke:

Odesláno
2990 euro ceníková cena pro rok 2009 - superocean heritage 46mm na kovu x 28,50

(cz přepočet) to je panečku mazec :D

Zítra zjistím.

Ten kurz je dost nefér.Ve VIP exchange koupíš euráče za 26.80,- dneska např. :thumbsdown_anim:

Návštěvník YPO?
Odesláno
Zítra zjistím.

Ten kurz je dost nefér.Ve VIP exchange koupíš euráče za 26.80,- dneska např. :thumbsdown_anim:

... je to asi kus od kusu - když jsem včera žebral o slevu u džérarda na staromáku tak mi sice nebyla poskytnuta, ale upravena dle aktuálního kurzu = to je fér :) ...

Odesláno
... je to asi kus od kusu - když jsem včera žebral o slevu u džérarda na staromáku tak mi sice nebyla poskytnuta, ale upravena dle aktuálního kurzu = to je fér :) ...

Tak to ti tu zdejší cenu v eurech radši ani zjišťovat nebudu, abych ti nekazil radost. Teda jestli si koupil? :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...