Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Hydro Conquest Automatic:

http://www.goldeligius.cz/eshop/243841.lon...-l3-642-4-56-6/

mrkni i na jiný, tohle by se ti taky mohlo líbit:

http://www.goldeligius.cz/eshop/243867.lon...-l3-658-4-56-2/

Na tom kovovem tahu jsou pekné, dost podobné na ty omegy. ten pryžový se mi bohužel nelíbí, už je to příliš sportovní. celkově preferuju spíše kožený řemínek, potažmo kov. Goldelignus je komerční stránka, na které surfuju asi nejčastněji.:) Pokud bys měl nějaké další návrhy, určitě piš, velmi to oceňuji.

Odesláno

tak nevím, nejdřív jsem chtěl napsat Omega, ale pak... Závisí to na tom, v jakém prostředí se pohybuješ. Někde může Omega působit spíš trapně... V tomhle ohledu jsou Archimede mnohem neutrálnější. Ukazují, že je to tvůj koníček, ne snobárna. (A naopak: pokud jezdíš denně do práce v medvědovi, Archimede budou působit jako ze cvokhausu).

Návštěvník Snow
Odesláno

Už jsem alergický na slovo "profláklé", co je na Omegách "profláklé", to že jsou úzce spojené s Bondem nebo snad tím, že je značka mezi těmi první, které bude člověk neznalý hodinek jmenovat ? Omega Ti přinese punc hodinek, které jsou prověřené generacemi. OMEGY jsou hodinky, které Ti budou spolehlivě sloužit snad až do hrobu a ještě Tví potomci budou mít z hodinek potěšení. Proto jsem pro OMEGU.

Odesláno
Už jsem alergický na slovo "profláklé", co je na Omegách "profláklé", to že jsou úzce spojené s Bondem nebo snad tím, že je značka mezi těmi první, které bude člověk neznalý hodinek jmenovat ? Omega Ti přinese punc hodinek, které jsou prověřené generacemi. OMEGY jsou hodinky, které Ti budou spolehlivě sloužit snad až do hrobu a ještě Tví potomci budou mít z hodinek potěšení. Proto jsem pro OMEGU.

To máš určitě pravdu. Nicméně spousta lidí si to může vyložit tak, že každá, s prominutím, lopata, co přijde rychle k penězům vekslováním s kradenými mobily s koupí možná právě je, protože jsou "profláklé". Ale toto je věc, kterou neřeším, důležitý je pro mě pocit, který hodinky dají mně. A tyto omegy mají bez debat pořádnou atmosféru, která se mi líbí.

Návštěvník Snow
Odesláno
..............proto jedině Rolex :goof:

A nebo .................... ?!

Odesláno
To máš určitě pravdu. Nicméně spousta lidí si to může vyložit tak, že každá, s prominutím, lopata, co přijde rychle k penězům vekslováním s kradenými mobily s koupí možná právě je, protože jsou "profláklé". Ale toto je věc, kterou neřeším, důležitý je pro mě pocit, který hodinky dají mně. A tyto omegy mají bez debat pořádnou atmosféru, která se mi líbí.

Dovolím si opravit: existuje daleko větší pravděpodobnost, že lopata, která přijde k penězům vekslováním s kradenejma mobilama, si koupí breitlingy. Nebo rolexky. Pokud možno padělaný...

Odesláno

Podle informací z tohoto vlákna :

Cena modelu Grantour bez chrona na kůži 43 700 Kč, s chronografem na kůži 68 400 Kč. Na tahu +3800 Kč.

Ahoj,

zajímalo by mě, odkud vyšťoural "Tomasek" ty ceny.

V Belgii je zatím neznají a Jakub "Jakubisko" je taky ještě nesehnal.

Model GRANTOUR bude na krámě až cca v září.

H

Odesláno

Zatím propadám čím dál více omegám. Děkuji všem za odpovědi. Při surfování jsem objevil drobné rozdíly mezi jednotlivými seamastery, je to asi pro profíka trapná otázka, ale přimhuřte nad ní oči: existuje více druhů samotných seamasterů, o kterých se tady bavíme? Pomineme-li černé/modré provedení a quartz/automat.

Další věc je tedy cena. Zvažuji vyzkoušet Maďarsko a Polsko, kde jsou pro nás díky ekonomické situaci věci levnější. Koukal jsem na stránky nějakých polských obchodů a cena mi vyšla na nějakých 55tis. U Gold elignus je 69. Máte někdo další zkušenosti? Mám ještě kontakt v USA, který mi právě zjišťuje cenu tam v kamenných obchodech i s případnou slevou, tak vám posléze mohu dát vědět, pokud byste chtěli.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...