Gilius Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 ne...z ruky je sundat nechtěl.....byl hrozně překvapený,že o nich vůbec vím a velmi ochotně se rozpovídal.
ricous Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Admiro to jsou vlastní fota, potažmo hodinky...?
bandicoot Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 admiro, tohle vybočuje z těch tvých předchozích bezeslovných studiovek - konečně paráda...
Návštěvník admira Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 ne ne, ja mam Liney 40, maximalne spokojeny
Suru Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Tuto fotku jsem již dlóóóóóuho neviděl. To již ani není pravda. Ale ta fotka, hodinky a nehezká chlupatá (fakt to vypadá hrozně) ruka je moje.
ricous Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Tuto fotku jsem již dlóóóóóuho neviděl. To již ani není pravda. Ale ta fotka, hodinky a nehezká chlupatá (fakt to vypadá hrozně) ruka je moje. Tak gratulace majiteli! Předpokládám, že hodinky stále vlastníš - ale jak je to s Mi-24...?
Suru Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Děkuji za gratulaci, hodinky opravdu stále vlastním, jsem s nimi stále spokojen a už toho se mnou prošli skutečně hodně. Od létání v prachu, přes NVG až po létání v horách. S Mi-24 je to tak, že "Tygří letka" je stále v Náměšti n. Oslavou a ty kritizované dopravní vrtulníky Mi-171 jsou momentálně skutečně v Afghanistánu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se