Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

eee.. dnesni moonwatche maji jakozto jak rikas "kopie" hesalitove (plastove) sklicko, stejne jako puvodni moonwatch. pouze ref. 3573, tzv sapphire sandwich maji safir jak na pruhledu, tak shora...proto taky cena o 700 euro vyssi...

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
eee.. dnesni moonwatche maji jakozto jak rikas "kopie" hesalitove (plastove) sklicko, stejne jako puvodni moonwatch. pouze ref. 3573, tzv sapphire sandwich maji safir jak na pruhledu, tak shora...proto taky cena o 700 euro vyssi...

Jo ták :) To jsem vůbec neregistroval, až teď jsem tam našel anglický popis, jsem jelito :thumbsup_anim:

No, rozdíl 700EUR je docela dost..

Kolik by teoreticky stála výměna v čechách za safír?

Tak nějak jsem si na safír zvykl..

Odesláno
Jo ták :) To jsem vůbec neregistroval, až teď jsem tam našel anglický popis, jsem jelito :thumbsup_anim:

No, rozdíl 700EUR je docela dost..

+/- 700 EUR :thumbsup_anim:

Odesláno

Podle mě patří na Moonwatch jenom hesalit :)

Odesláno

No ja som mal obe verzie a na denne nosenie som si nechal s double safirom. Je to prakickejsie a ten pohlad na strojcek tiez nie je na zahodenie ;)

Odesláno

Zajímalo by mě, na kolik by takovej novej hesalit přišel v servisu. Je možné, že jsou jiné ceny u Dušáka a třeba Hanáka? Udajne např. pouzdro vyjde tak na cca 30.000 Kč

Odesláno
Jestli te to vazne zajima, zkus jim zavolat. Ta informace tu nekde byla a tusim s jednalo o cca 700 i s praci, takze pohoda.

Občas se hodí mít informaci o servisu. U Omeg se dá vyměnit téměř cokoliv, pokud to není hodně starý model. Překvapuje mě, že cena součástky bývá pověrně o dost vyšší než cena práce. Díky za nabídku, klidně jim když tak zavolám sám, jen k Hanákovi bych to měl blíž :)

Odesláno (upraveno)
speedmastera (861) jsem měl nedávno (leden - březen) na vyčištění u Dušáků po cca 11 letech od koupě nových. Ačkoliv byly jen minimálně nošené, vyměnili kompletní sestavu korunky včetně vodítka, obě tlačítka a také mezikolo chronografu. Prý se to tak dělá pokaždé

Je dobře,že těsnící prvky vyměnili,ale proč to mezikolo chronografu?Teď mám v ruce kalibr Omega 27CHRO T1 ze 40-cátých let a všechna kola jsou v perfektním stavu.Jedno to kolo bývá nasazené na sekundové hřídeli a při rozborce se musí z té hřídele stáhnout.A pokud je nasazeno příliž pevně,může při snímání dojít k poškození.To by mohl být ten důvod výměny.

post-2877-1244226585.jpg

Je to to kolo,co ti vyměnili?

post-2877-1244226846.jpg

Upraveno uživatelem haslermetra
  • Po roku...
Odesláno (upraveno)

Koukám že toto Seamasterovo vlákno se vytratilo do prázdna. Mám podobný plán a budu se ho snažit dotáhnout do konce. Vyměním pevné dýnko na 3570.50 za dýnko s průhledem, nylonovou brzdu nechám být.

Teď řeším ten spacer, tedy kroužek, který nahrazuje antimagnetický dekl pod dýnkem.

Ota Frej ho má za 62 baků a k tomu chce 35 za poštovné. Ještě jsem našel Thomase Preika,který dělá ošklivé dýnka, ale mohl by mít ten spejsr levnější. Tak až dorazí matroš, pustím se do díla podle tohoto návodu.(How to section)

Doufám, že rozměry pouzdra z 1976 a dýnka z 2003 budou sedět :)

Budu dokumentovat a pochlubím se výsledkem

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Koukám že toto Seamasterovo vlákno se vytratilo do prázdna. Mám podobný plán a budu se ho snažit dotáhnout do konce. Vyměním pevné dýnko na 3570.50 za dýnko s průhledem, nylonovou brzdu nechám být.

Teď řeším ten spacer, tedy kroužek, který nahrazuje antimagnetický dekl pod dýnkem.

Ota Frej ho má za 62 baků a k tomu chce 35 za poštovné. Ještě jsem našel Thomase Preika,který dělá ošklivé dýnka, ale mohl by mít ten spejsr levnější. Tak až dorazí matroš, pustím se do díla podle tohoto návodu.(How to section)

Doufám, že rozměry pouzdra z 1976 a dýnka z 2003 budou sedět :)

Budu dokumentovat a pochlubím se výsledkem

Zkus se na ten spacer zeptat u Dušáků ... třeba by to šlo rychleji a levněji, do 3573.50 se dodává, tak když uděláš psí oči :D ...

Odesláno

Zkus se na ten spacer zeptat u Dušáků ... třeba by to šlo rychleji a levněji, do 3573.50 se dodává, tak když uděláš psí oči :D ...

Napíšu Dušákovi. Jo a teď jsem se někde dočetl, že u cal.861 starších než 1983 vy Delrin brake měla být kovová. Tak uvidíme, až otevřu ty svoje vintáže, jak to tam bude. Ale ty víš o moonech hodně. Je tomu tak?
Odesláno

Napíšu Dušákovi. Jo a teď jsem se někde dočetl, že u cal.861 starších než 1983 vy Delrin brake měla být kovová. Tak uvidíme, až otevřu ty svoje vintáže, jak to tam bude. Ale ty víš o moonech hodně. Je tomu tak?

Něco jsem se dočetl :D literaturu koupíš na eBay vcelku pohodě. Každá vyšla na cca 2tis. ale je v nich všechno :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...