Radius Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Odesláno 18. května 2009 Mám dilema, jestli si na dovolenou vzít nové diversky Longines Hydro Conquest, nebo "pracovní" Certina DS Podium. Srdce či rozum? Jak moc škodí mořská voda oceli? Mám na mysli dvoutýdenní dovolenou s denní koupačkou. Díky
chose Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Odesláno 18. května 2009 Samurajům neudělala za dva týdny na windsurfu zhola nic. A to si té mořské vody užily patrně víc, než kdybych se šel občas cachtat. Rozum i srdce velí k moři divery !
HROCH Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Odesláno 18. května 2009 Mám dilema, jestli si na dovolenou vzít nové diversky Longines Hydro Conquest, nebo "pracovní" Certina DS Podium. Srdce či rozum? Jak moc škodí mořská voda oceli? Mám na mysli dvoutýdenní dovolenou s denní koupačkou. Díky myslim si ze pokud jsou to diversky tak se nic nedeje jsou nato stavene ale samozrejme jim udela lip kdyz je nechas ne brehu. jinak po koupeli oprat a je to.
honza71 Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Odesláno 18. května 2009 (upraveno) Ahoj, lodžíny přece nejsou žádná Čajna. Klidně s nima vyraž. Já mám cca 10 let TISSOT PRS200 a ty už byli v moři móóóóóckrát. A bez újmy. Hezkou dovolenou. H Upraveno 18. května 2009 uživatelem honza71
Harry Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Odesláno 18. května 2009 Proč by se jim mělo v moři něco stát? Obzvlášť když jsou to "divers" model... Tak, jako potápěči veškeré vybavení, je po použití v moři opláchneš sladkou vodou (v umyvadle až se vrátíš od vody) a není co řešit...
lib Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Odesláno 18. května 2009 Doporučuje se je po koupání dobře opláchnout teplou vodou. Přinejhorším pak budou vypadat jako inspirované Titanicem DNA.
farářskej Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Odesláno 18. května 2009 Vezmi oboje, podle potřeby střídej
vojt Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Odesláno 18. května 2009 po použití v moři opláchneš sladkou vodou (v umyvadle až se vrátíš od vody) a není co řešit... Jasný, jen by ta voda neměla bejt zas moc sladká. Aby ti nelepily na pazouru..
afrikab Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Pod to oplachnuti sladkou vodou se podepisu. Me slana voda dokazala hezky prilepit lunetu. Ale nastesti sla zase pod vodou rozhodit.
Seamaster Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Jak moc škodí mořská voda oceli? Mám na mysli dvoutýdenní dovolenou s denní koupačkou. Díky Tak pokud je nerezova, tak 14 dni koupani ji jedine prospeje:-) Horsi je to s tesnenim, ktere trpi vice nez ve sladke, ale zas je na to taky konstruovano ze.... Obecna doporuceni vyrobcu WR diversek jsou tato: po vykonu v mori oplachnout v saponatove vode. Diversky s pravidelnou navstevou slane vody by mely casteji jezdit k servismanovi na test WR a vymenu tesneni...pry kazdy rok, ale myslim, ze to vydrzi i dele
Gorg Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 (upraveno) Kdyz nechas Longiny doma, nebudou Te mit rady...na vodu se tesi...je to jejich ucel... Upraveno 19. května 2009 uživatelem Gorg
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se