Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám dilema, jestli si na dovolenou vzít nové diversky Longines Hydro Conquest, nebo "pracovní" Certina DS Podium. Srdce či rozum? Jak moc škodí mořská voda oceli? Mám na mysli dvoutýdenní dovolenou s denní koupačkou. Díky

Odesláno

Samurajům neudělala za dva týdny na windsurfu zhola nic. A to si té mořské vody užily patrně víc, než kdybych se šel občas cachtat. Rozum i srdce velí k moři divery ! :snorkle:

Odesláno
Mám dilema, jestli si na dovolenou vzít nové diversky Longines Hydro Conquest, nebo "pracovní" Certina DS Podium. Srdce či rozum? Jak moc škodí mořská voda oceli? Mám na mysli dvoutýdenní dovolenou s denní koupačkou. Díky

myslim si ze pokud jsou to diversky tak se nic nedeje jsou nato stavene ale samozrejme jim udela lip kdyz je nechas ne brehu. jinak po koupeli oprat a je to.

Odesláno (upraveno)

Ahoj, lodžíny přece nejsou žádná Čajna. Klidně s nima vyraž.

Já mám cca 10 let TISSOT PRS200 a ty už byli v moři móóóóóckrát. A bez újmy.

Hezkou dovolenou.

H

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Proč by se jim mělo v moři něco stát? Obzvlášť když jsou to "divers" model... Tak, jako potápěči veškeré vybavení, je po použití v moři opláchneš sladkou vodou (v umyvadle až se vrátíš od vody) a není co řešit...

Odesláno
po použití v moři opláchneš sladkou vodou (v umyvadle až se vrátíš od vody) a není co řešit...

Jasný, jen by ta voda neměla bejt zas moc sladká. Aby ti nelepily na pazouru..

Odesláno
Jak moc škodí mořská voda oceli? Mám na mysli dvoutýdenní dovolenou s denní koupačkou. Díky

Tak pokud je nerezova, tak 14 dni koupani ji jedine prospeje:-) Horsi je to s tesnenim, ktere trpi vice nez ve sladke, ale zas je na to taky konstruovano ze....

Obecna doporuceni vyrobcu WR diversek jsou tato: po vykonu v mori oplachnout v saponatove vode. Diversky s pravidelnou navstevou slane vody by mely casteji jezdit k servismanovi na test WR a vymenu tesneni...pry kazdy rok, ale myslim, ze to vydrzi i dele ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...