Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Bezvadé :)

To víčko musí být solidní dekl jesli mají hodinky 55mm :)

Odesláno

paráda Kubo... je vidět. že vopravdový flígry jsou jen pro vopravdový chlapy. To pouzdro by až takovej problém nebyl. Proto mě ty dnešní čajdy moc neberou. Horší je co nacpat dovnitř.

Odesláno
paráda Kubo... je vidět. že vopravdový flígry jsou jen pro vopravdový chlapy. To pouzdro by až takovej problém nebyl. Proto mě ty dnešní čajdy moc neberou. Horší je co nacpat dovnitř.

Ano, aby to nebyl malej šušínek někde uprostřed.

Skromný dotaz. Co tam nacpat nějaký strojek z kapsáčů, model který je běžně k mání? Např Omega 40,9. Jenže pak je otázka, co s centrální vteřinovkou. :crying_anim02:

Odesláno

Hezky fotky. Jedny original B-Uhren maji ve vitrine v Glashuette Original. Jsou to jedine puvodni, ktere jsem v realu videl. A cloveku pri pohledu na ne opravdu spadne celist, protoze jsou neskutecne obrovsky! Ty by snad ani nijak jinak nez pres bundu/kombinezu nosit nesly (pokud pominu Oniona). Onione, nevis, jaky mely ty puvodni prumer?

Odesláno
55 mm ... ale ten kdo viděl moje 55, tak ví, že je to nositelné i dnes :)

Ale musis chodit s rukama za zády :thumbsup_anim: , anebo pred sebou jako náměsíčník!!

Odesláno
náhodou jsem na flickru narazil na tyhle fotky leteckých Lange - po kliknutí původní lokace + chlapácká velikost

3545703093_041c90b3b9.jpg

3545707299_6da7198a17.jpg

3546521612_7bbf195df6.jpg

nádherný strojek a design je taky super....co takový skvost může asi stát? :wub:

Návštěvník Tada
Odesláno

Trošku jsem tak popřemýšlel nad tí, že B-uhr mají celkem dobrou cenu - jesli ono to nebude tím, že 55mm hodiny jsou nenositelné (když pominu Oniona :D ). Takže to bude jak s kapesními hodinami - cena je nižší, protože to moc lidí nechce...

Odesláno
Trošku jsem tak popřemýšlel nad tí, že B-uhr mají celkem dobrou cenu - jesli ono to nebude tím, že 55mm hodiny jsou nenositelné (když pominu Oniona :D ). Takže to bude jak s kapesními hodinami - cena je nižší, protože to moc lidí nechce...

No mezi nama, kdyz uvazime, ze ostatni masove vyrabene hodinky z WWII stoji vyrazne mene, tak je to i tak palka. Nebyt tak popularni jejich kopie tak jsou cenove nekde jine.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...