Dantechno Odesláno 8. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Prosil bych na stredu jedno h...o z Kapra. Dekuji
Dantechno Odesláno 8. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Tuhle si po me Dane chtel nejaky G-Shocky..... Tady mam tip - budes ladit, az ti bude Tuki sedet na ruce.
XXXfazerXXX Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 (upraveno) Dantechno napsal: Tuhle si po me Dane chtel nejaky G-Shocky..... Tady mam tip - budes ladit, az ti bude Tuki sedet na ruce. pomaz si to.Pred dvema minutama jsem sledoval ve vlakne se sokama jak si me beres do huby.......pak nemas mit prispevku,ze uz se ti to cislo ani na radku nevejde.Stejne furt jenom kopirujes cizi fotky a prehravas moudra vod nas chytrejsich Upraveno 8. března 2010 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Dantechno Odesláno 8. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: pomaz si to.Pred dvema minutama jsem sledoval ve vlakne za sokama jak si me beres do huby Promin.
Kalifx Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Takže pánové, já už začnu trochu couvat, protože kolega salamio zůstává v KV až do rána a já musím být bohužel ve čtvrtek v práci. A na to, abych jel vlakem brzo ráno zpátky jsem už přece jen trochu starej. Ještě jsme domluveni se spidererem, ale pokud nepojede (což je pade na pade), nejedu ani já.
XXXfazerXXX Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 (upraveno) Kalifx napsal: Takže pánové, já už začnu trochu couvat, protože kolega salamio zůstává v KV až do rána a já musím být bohužel ve čtvrtek v práci. A na to, abych jel vlakem brzo ráno zpátky jsem už přece jen trochu starej. Ještě jsme domluveni se spidererem, ale pokud nepojede (což je pade na pade), nejedu ani já. Typicky cintani pentle druhu mekejsu a jinech slizkejch mlzu...........no jo,poradnej sraz potrebuje poradne muze.Ne jak ty vase kakaovy posezeni v Gate,kdy styry si cepejri peri,dva maj nejvetsi starost,jak si nepocintat sako Pina Coladou a dalsi vystrihuje vomalovanky..................povolte si slajfky a udelejte poradnej rachotsraz treba v Kozicce,radi za vama prijedem.....Jo a zapomel jsem,kdyz vezmete sebou toho Snekofila,jiste to ze svejch bohatejch uspor rad zaplati Upraveno 8. března 2010 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Návštěvník salamio Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: Typicky cintani pentle druhu mekejsu a jinech slizkejch mlzu...........no jo,poradnej sraz potrebuje poradne muze.Ne jak ty vase kakaovy posezeni v Gate,kdy styry si cepejri peri,dva maj nejvetsi starost,jak si nepocintat sako Pina Coladou a dalsi vystrihuje vomalovanky..................povolte si slajfky a udelejte poradnej rachotsraz treba v Kozicce,radi za vama prijedem.....Jo a zapomel jsem,kdyz vezmete sebou toho Snekofila,jiste to ze svejch bohatejch uspor rad zaplati Šnekofil přijede taky? Jinak Kozička je podobná snobárna jako Gate (tak, a teď už mám plot kromě Jablonce i v Praze). My jsme loni se salamínou oslavili desáté výročí svatby tady (teď koukám, že v Azbukistánu vám to už taky zavedli). I když jsme byli u stolu sami dva, přece jenom jsme se na chvíli dostali na tu tabuli cti . Původně jsem ji chtěl vzít jinam, ale říkala, že tam prý až na patnácté výročí. Škoda, jsem se těšil na hekanou s halátem a okurčím, tak to ještě budu muset těch necelých pět let vydržet .
Návštěvník salamio Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Jo, a mám si vzít do té vaší knajpy sváču, nebo tam dostanu nějaký kydanec?
Kalifx Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: Typicky cintani pentle druhu mekejsu a jinech slizkejch mlzu...........no jo,poradnej sraz potrebuje poradne muze.Ne jak ty vase kakaovy posezeni v Gate,kdy styry si cepejri peri,dva maj nejvetsi starost,jak si nepocintat sako Pina Coladou a dalsi vystrihuje vomalovanky..................povolte si slajfky a udelejte poradnej rachotsraz treba v Kozicce,radi za vama prijedem.....Jo a zapomel jsem,kdyz vezmete sebou toho Snekofila,jiste to ze svejch bohatejch uspor rad zaplati Měkejš je akorát salamio, páč se bojí zbytkáče a nechce jet už ve vosum ráno. .
Návštěvník salamio Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Kalifx napsal: Měkejš je akorát salamio, páč se bojí zbytkáče a nechce jet už ve vosum ráno. . Hele, teď to překrucuješ jako jeden autistický fotograf, co jsem znal! Vždyť jsem ti přece v SZ nabízel zážitek z autonehody způsobené ožralým řidičem! Mohls být ve zprávách TV H@vn@, kdybys nehrál zagorku.
Z. Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Kalifx napsal: Takže pánové, já už začnu trochu couvat, protože kolega salamio zůstává v KV až do rána a já musím být bohužel ve čtvrtek v práci. A na to, abych jel vlakem brzo ráno zpátky jsem už přece jen trochu starej. Ještě jsme domluveni se spidererem, ale pokud nepojede (což je pade na pade), nejedu ani já. No vlak bych ti z Varů ani nedoporučoval. Ale když sedneš na první (nebo i druhý) spoj Student Agency, (který odjíždí prakticky od hotelu), tak budeš v práci první, to ti garantuju. A ještě se cestou vyspíš, což by se ti se Spidererem v autě asi nepodařilo...
Kalifx Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 salamio napsal: ...Vždyť jsem ti přece v SZ nabízel zážitek z autonehody způsobené ožralým řidičem!... No jo, to se skoro nedalo odmítnout.
Návštěvník salamio Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Kalifx napsal: No jo, to se skoro nedalo odmítnout. Tak vidíš, žiješ přece jenom jednou, ne? A čím kratší dobu, tím míň vyprodukuješ metanu a jiných skleníkových plynů. To ti fakt na té ubohé Gaii vůbec nezáleží?
XXXfazerXXX Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 salamio napsal: Šnekofil přijede taky? Jinak Kozička je podobná snobárna jako Gate (tak, a teď už mám plot kromě Jablonce i v Praze). My jsme loni se salamínou oslavili desáté výročí svatby tady (teď koukám, že v Azbukistánu vám to už taky zavedli). I když jsme byli u stolu sami dva, přece jenom jsme se na chvíli dostali na tu tabuli cti . Původně jsem ji chtěl vzít jinam, ale říkala, že tam prý až na patnácté výročí. Škoda, jsem se těšil na hekanou s halátem a okurčím, tak to ještě budu muset těch necelých pět let vydržet . Houby,neprijede nikdo.Boji se,aby si nepropotili polo sirty s chciplejma krokousema...............priste to udelame na Golfu,budou ve svem zivlu.Ja ale nepudu,dela se mi ze stamgastu v tyhle knajpe,co skacou rusakum a jiny haveti sipky do p....e na bliti.........Svacu si neber,mame slusnou uzenou makrelu vod vietnamcu, chleba a vokurku koupim vodpoledne cerstvou..............................................Koukam,ze pises, ze Kozicka se zkurvila.Nenadelas nic.Ja uz tam leta nejezdim,kdyz vidim v noci plnej Vaclavak neg.u prodavajici mouckovej cukr, vsem pred vocima,je mi z toho smutne.Pred lety sem se chtel nechat svezt taxikem(zigulem) z Rokoka do Vodickovi ulice.Kdyz mi ten vycmoudil rek za dve ste metru 700,tak sem prestal videt...................o kus dal me zbalila zasahovka,ale ver tomu,ze ten z.rd se dlouho bal nekoho v noci nabrat.
Kalifx Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 salamio napsal: Tak vidíš, žiješ přece jenom jednou, ne? A čím kratší dobu, tím míň vyprodukuješ metanu a jiných skleníkových plynů. To ti fakt na té ubohé Gaii vůbec nezáleží? Ne, mně záleží jenom na mě. Já mám svý skleníkový plyny rád. A co se týká toho metanu: těsně po válce jsem, ještě jako chlapec na sklonku puberty, s kamarádama z vedlejší vesnice založil kapelu Metanica a řek bych, že naše produkce byla pro většinu posluchačů skutečně otravná. Chtěl jsem si s sebou do Varů vzít kráječ na vajíčka, protože na něj umím bezvadný sólo. Škoda. Ale co, stejně je ten Fázer a ti ostatní rusáci jenom banda abstinentů, co jezděj s papouškem po poutích, aby jim tam za 4 eura tahal z bedýnky planety.
Návštěvník salamio Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Kalifx napsal: Ale co, stejně je ten Fázer a ti ostatní rusáci jenom banda abstinentů... Tvl, nestraš. Zatím skoro na všech srazech, co jsem obrazil, mi téměř všichni připadali jako abstinenti. Jsem myslel, že aspoň v tom rusákově se trochu umí bavit. No nic, pro jistotu si s sebou vezmu placatku ferneta, abych se mohl na pokoji dorazit.
XXXfazerXXX Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Kalifx napsal: Ne, mně záleží jenom na mě. Já mám svý skleníkový plyny rád. A co se týká toho metanu: těsně po válce jsem, ještě jako chlapec na sklonku puberty, s kamarádama z vedlejší vesnice založil kapelu Metanica a řek bych, že naše produkce byla pro většinu posluchačů skutečně otravná. Chtěl jsem si s sebou do Varů vzít kráječ na vajíčka, protože na něj umím bezvadný sólo. Škoda. Ale co, stejně je ten Fázer a ti ostatní rusáci jenom banda abstinentů, co jezděj s papouškem po poutích, aby jim tam za 4 eura tahal z bedýnky planety. Nevim z ceho plynou vase obavy ze zbytkace.Posledni hospoda u nas zavira ve 23 hodin a to sem ja.
Návštěvník salamio Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: Nevim z ceho plynou vase obavy ze zbytkace.Posledni hospoda u nas zavira ve 23 hodin a to sem ja. No to mě poser, ještě žes mě upozornil. To si radši místo placatky vezmu na pokoj půllitr. A pro jistotu, jak daleko to je z hotelu na nejbližší benzinku? Nebo si teda vemu pozítří volno a dorazím už po obědě, ať si stihnu do zavíračky trochu zvednout náladu. Ještě mi řekni, že tam čepujete jenom desítku, ať vím, jestli si mám vzít do batohu i svoje štěně. Makrelu už mi prosím pověs do světlíku, mám ji radši trochu olezlou.
Dantechno Odesláno 8. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Dobry den, zkousel jsem si tu gumicku a nedrzi mi. Dekuji Dopredu upozornuji ze tvrde nepiji - jako zaprisahly abstinent. Uz jsem ale slavnostne oznamil ze vypiju nejmin 5 malych piv. Kdybych se pote zacal svlekat nebo sahat Salamovi na prsa, posadte me na taxik. Dekuji - konec hlaseni.
spiderer Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 To jsou zase debaty, volove Ja dorazim i s Kalifixem tak na cca 60% a zitra se rozhodnu jestli z sedesatky bude stovka nebo nula, ale on je v tom tentokrat nevinne, je to holt jeden z tech co musi nekdy chodit do prace Hele Dane a nejaky normalni jidlo nez psi hovna v kapru nebo voslizly makrely tam nemas? Hlad po ceste budu mit urcite, ale takovejmahle sragorama mi hubu moc nerozmazlis a vzhledem k tomu ze nebudu pit, tak bych aspon rad jedl.. Jeste musim vymyslet co si vezmu na sebe at me tam nevohnes jak nebohyho Dantechna na kteryho jsi v Jihlave v hotelu zkousel na pokoji nasadit tu praseci hlavu, bylo to slyset prej az na okraji Prahy jaky zverstva se tam dely..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se