Dantechno Odesláno 10. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2010 spiderer napsal: Dane, my se do Varu mozna ani nedostanem To si zkuste, ja tu fosnu zrat sam nebudu. Pampeliskozrout Leclerc mi s tim moc nepomuze......
Kalifx Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 spiderer napsal: Dane, my se do Varu mozna ani nedostanem No já si taky myslím, že se vožerem někde na benzince, já si tam dám telecí suflé a 25 kořalek a pokud nezablokuje obsluha smetákem toalety, tak zbytek večera zůstanu tam.
bandicoot Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 ne že mi poblijete auto - je nový a neni služební a vemte si pár stovek na taxíka, kdybych už večer nemoh, tak vás vyhodim na kulaťáku
Kalifx Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 bandicoot napsal: ne že mi poblijete auto - je nový a neni služební a vemte si pár stovek na taxíka, kdybych už večer nemoh, tak vás vyhodim na kulaťáku To by ti jedině patřilo.... Darebáci, co způsobili svou nenasytností krizi, si nic jinýho nezasloužej. To se to kupujou nový autíčka, hodinky a tak, co? Co já musím za celou šichtu vysoustružit solniček abych si za 15 let moh koupit ubohý dvoje Breitlingy... Fuj!
XXXfazerXXX Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Takovy slusny a prinosny vlakno to tady bylo...nez se nam sem prisrali ti polopsi a prazaci.Clovek se tady uz skoro nedostane ke slovu.....no nic,zlaty stary casy.......................................................k veci:itrnice sou hotovy,servirky sem zkontroloval,sou umyty a preskrabnuty holitkem a ted jedu dokoupit este styry flasky ferneta pro jistotu.Salame,jestli to nevychlastas,dostanes to do kapes na cestu...samozrejme s moji marzi
bandicoot Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Kalifx napsal: To se to kupujou nový autíčka, hodinky a tak, co? Nerozumím? Já to jen měním.
Návštěvník salamio Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 (upraveno) xxxxxfazerxxxxx napsal: Tak panove spatna vec se stala...ted vazne...jelikoz mi ani ve snu nenapadla tak vysoka ucast,rezervoval sem stul pro devet lidi.Pozdeji se pridal Bandi a BandiBruder a ja se pokusil zmenit rezervacku na salonek,avsak obsluha mi poslala do riti,ze je tam plno a ze kvuli par vychlastanejm magorum neodreknou slusny lidi.Takze ta lepsi informace je,ze se budeme pekne mackat,coz treba mne vyhovuje prevelice.Budte v klidu,stul zatezkavalo i vice lidi....................... To je jednoduché řešení: kdo bude blbě pindat (jako tady třeba včera ten přesdržkáč a já), půjde si na 30 minut sednout na hanbu do kouta nebo vystřídá hajzlbábu nebo bude ožralcům otvírat dveře. Tak se zabijou dvě mouchy jednou ranou: u stolu se nebudeme mačkat a takové opatření zároveň pozvedne úroveň diskuse, takže karlovarský sraz bude právem označen za vpravdě gentlemanský. Protože poté, co náhradnímu hajzlbábovi místní štamgasti potřetí nablijou do talířku s desetníkama, si každý rozmyslí, jestli se bude bavit slušně nebo jako rozvraceč . Edit: no a teď jsem si sám na.ral do bot, protože jinak než jako hovado se bavit neumím . Ještě teda umím druhou rovinu: zlou legraci na účet ostatních. Obojí mi tak dnes určitě zajistí příjemné vzpomínky v průvanu u dveří nebo po.rané boty a manko na hajlzpapíru. Ach jo... Upraveno 10. března 2010 uživatelem salamio
bandicoot Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 salamio napsal: nebo vystřídá hajzlbábu to je jasný, hajzlbába bude totiž v salonku na hulahula tancích salamio napsal: nebo bude ožralcům otvírat dveře ožralce přivezu já, tak kolem sedmý buď připraven salamio napsal: Protože poté, co náhradnímu hajzlbábovi místní štamgasti potřetí nablijou do talířku s desetníkama... ještě že sem tohle nečet na poradě, měl bych průser, tam se většinou netlemíme
XXXfazerXXX Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Fernet je doplnen do pozice FULL.........protoze ste forum gentlemanu a hornich deseti tisic,drobne upominkove predmety a suvenyry pro hostitele v podobe bankovek,hodinek a sperku ukladejte u obsluhy,rano to proberu a pochvalim vas.....................................skoda ze nedorazi ten prepumpovanej financ ze severu.Kouka vzdycky jak kdyz nadloube volovi,ale je to srandista
Návštěvník salamio Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: ... ted jedu dokoupit este styry flasky ferneta pro jistotu.Salame,jestli to nevychlastas,dostanes to do kapes na cestu...samozrejme s moji marzi xxxxxfazerxxxxx napsal: Fernet je doplnen do pozice FULL......... Tak bych už se jenom zeptal, jak daleko je nejbližší pobočka Providentu, ať mám na ten fernet a taky kde se dají ve Varech ráno sehnat aspoň lehce jetá játra nebo ledviny? Nebo na to ? Přehození těch drůbků už si nějak zařídím, určitě tam zase někdo bude blbnout s kudlama. Vzal bych pak teda ještě navíc ten Stroh na desinfekci.
XXXfazerXXX Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 salamio napsal: Tak bych už se jenom zeptal, jak daleko je nejbližší pobočka Providentu, ať mám na ten fernet a taky kde se dají ve Varech ráno sehnat aspoň lehce jetá játra nebo ledviny? Nebo na to ? Přehození těch drůbků už si nějak zařídím, určitě tam zase někdo bude blbnout s kudlama. Vzal bych pak teda ještě navíc ten Stroh na desinfekci. Ty mas starosti.nabouchas tady vosum set duchaplnejch mouder za tri mesice,ale jakej darecek mi privezes neprozradis?
spiderer Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 bandicoot napsal: ne že mi poblijete auto - je nový a neni služební a vemte si pár stovek na taxíka, kdybych už večer nemoh, tak vás vyhodim na kulaťáku To se mi nelibi.. Rekni rovnou jestli se ti chce udelat vecer rozvoz nebo ne, nez dat 800 za tago, to tam radsi pojedu autem a nebudu chlastat, pokud jo, na benzin za cestu navic a nejaky spropitny se s Kalifem slozime..
Návštěvník salamio Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: Ty mas starosti.nabouchas tady vosum set duchaplnejch mouder za tri mesice,ale jakej darecek mi privezes neprozradis? Tak pro tebe bych možná měl jedny luxusní kapesní cibule! Ale až podle toho, jak mi bude chutnat nakládaný hermelín .
Kalifx Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Hlavně Bandi, pokud nás budou stavět policajti, tak nechejte dejchat ...
Gilius Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Tož si to dnes užijte. A Fazere...vyfoťte to prkno plný žrádla....chystám se za známejma do Varů(ještě nevím kdy)....respetive,ne do Varů,ale do Ostrova(což je kousek)....tak ať je mám na co lákat *slint*
XXXfazerXXX Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Gilius napsal: Tož si to dnes užijte. A Fazere...vyfoťte to prkno plný žrádla....chystám se za známejma do Varů(ještě nevím kdy)....respetive,ne do Varů,ale do Ostrova(což je kousek)....tak ať je mám na co lákat *slint* Diky za prani.Neboj von to nekdo nafoti,ja na to nemam,po vcerejsim vecirku s moravakama,nejak nejsem ve forme
simon Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 sakriš teď ně mrzí, že nejedu na tu sešlost...nějak tuším, že bude slušná zábava...příště se přifařím k partičce co objíždí všechny srazy:) tak ať to teče pánové..
XXXfazerXXX Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 simon napsal: sakriš teď ně mrzí, že nejedu na tu sešlost...nějak tuším, že bude slušná zábava...příště se přifařím k partičce co objíždí všechny srazy:) tak ať to teče pánové.. Diky.Je videt,ze jako muz dokazes priznat chybu..............problem je ,ze vasi profesi je hamouneni a neochota utratit krejcar vlastni po cela staleti.Sefcove byli vzdycky drzgresle.Typickym prikladem je sefc Rumcajs.Bohatym brat a do jeskyne vsecko schovat..........................ps.muzu bejt drzej,ke kabelce sem este nedorost a hodinky nosim vsechny na tahu
Dantechno Odesláno 10. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: Diky.Je videt,ze jako muz dokazes priznat chybu..............problem je ,ze vasi profesi je hamouneni a neochota utratit krejcar vlastni po cela staleti.Sefcove byli vzdycky drzgresle.Typickym prikladem je sefc Rumcajs.Bohatym brat a do jeskyne vsecko schovat..........................ps.muzu bejt drzej,ke kabelce sem este nedorost a hodinky nosim vsechny na tahu Pockej az ty sokolniku budes potrebovat kozenou rukavici a cepicku na Tukiho ..... Se na tebe Simon vykasle.
bandicoot Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 spiderer napsal: nez dat 800 za tago, to tam radsi pojedu autem a nebudu chlastat, pokud jo, na benzin za cestu navic a nejaky spropitny se s Kalifem slozime.. To je jednoduchá matika: dát si pivo a 500 za taxíka vs. dát si colu a 500 za benzín. Opravdu nejsem schopnej teď říct, jestli bych ve dvě v noci měl vnitřní sílu projet okolo svýho baráku v ruzyni s vidinou, že ještě hodinu pojedu na druhej konec prahy a zase zpátky. Altruista a filantrop jsem, ale cílím na potřebné
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se