XXXfazerXXX Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Dantechno napsal: Pockej az ty sokolniku budes potrebovat kozenou rukavici a cepicku na Tukiho ..... Se na tebe Simon vykasle. A jo.Tapnul sem vedle.Simo moc se omlouvam a opravdu nechces dneska na chvilicku prijet?Kdyby ano, vem sebou prosim siticko.Mam deravy rukavice na hokej.Staly sestku a nevydrzely ani sezonu,prece to nevyhodim ...............jo a pred pulnoci muzes PrilepHolubovi udelat po stehu u zadecku,aby byl pri pouziti pekne nafest
simon Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Odpouštím Ti i tvé hubě... hříšníku, neboj příště určitě přijedu, a vercajk vemu sebou..to bude wix kámo:) to tvá krčma nezažila ... po půlnoci Pěkně si zakalte, a ptáka nech v klidu...
Dantechno Odesláno 10. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Za pul hodiny vyrazim. Jenom se osplouchnu a vohaknu do svatecniho.
bandicoot Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 (upraveno) Je po desátý, tak můžu... ...do zas*aný pr*ele!!! Nemám slov... Tady je fotka z mojí dnešní Chrono-akce. 7 kiláků na R6 za Benzinou u Dobrý mi kolem šestý večer chytrej ventilek začal hlásit únik tlaku z pravý přední pneu. Během 5 km jsem byl z 2.3 na 1. Když jsem vylez, že to dotlakuju lepidlem (rezervu nemám), tak mi ventilek zůstal v ruce. Jak je několikadílnej, tak prostě v závitu prasknul, jak korunka vod levný dajvr-číny. Hodinu jsem na blikačkách čekal na dálnici na odtahovku, ta mě odtahla do Kladna a nazdar... Akci jsme s bráchou rozjeli na É-em-fau vedle Charouze na Kladně nebo co to bylo - jak příznačné... Fazere, tys to přivolal... Teď jsem dorazil domů, auto mam na Kladně a žaludek prázdnej (páč jsem v očekávání žranice ani neobědval). Fakt super akce. Zas*aný nový auta, kam se nevejde aspoň dojezdová rezerva. A to ani nesmim hulit, bo jsem v sázce. KUR*A!!! edit: to mám za trest, že jsem spíďovi s kalifem nechtěl dělat po praze noční dročku - jednou se proviním proti principům obětavosti a hned dostanu přes hubu edit2: a to jsem na závěr odtahu zjistil proč že se ten sympatickej metloš furt ptá, jak mi funguje ručka, on mi na korbě auto nepřivázal bo mu byla zima na ruce Fazit: serte na elektroniku v autě, normální ventilek by neprasknul. Upraveno 10. března 2010 uživatelem bandicoot
sibirnaya Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 a kurva. chapu tvou nasranost, taky to nemam rad nemit v aute rezervu ... ty nemas run flaty?
bandicoot Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 nemam a už vim že je to chyba - jenže za celej život, za celejch 5 nebo 6 set tisíc km mi ani jednou neprdlo kolo tak, že by nešlo zalepit...
sibirnaya Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 to me taky ne, ale co jezdim na rft, tak sem pichl tak trikrat - posledni tri roky - a dycky sem byl stastnej, ze muzu v klidu dojet do pneuservisu a tam si to nechat zalepit, plus jednou sem vohnul rafek, takze guma sice prezila, ale rafek sel pak do leceni... myslel sem, ze mam jen pichlou gumu, takze sem pokracoval v ceste z brna, pak zpatky, rano sem jel do servisu a rikal klukum, ze sem zas pich, at to slepej, vo to vic sem pak cumel, kdyz mi ukazoval, ze guma je ok a disk je vohlej na vnitrnim obvode ze bys tama prostrcil mobil... cenove to vychazi skoro nastejno, ale je fakt, ze jizda je mnohem tvrdsi na RFT...
bandicoot Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 (upraveno) Galaxy je houpačka, ta by runflaty mohla odpružit, navíc mám jen 17", asi to budou moje next gumy - sice tady nadávám, ale jsem vlastně za ten ventil rád - kdyby mi během pár km vyfičelo kolo a já jel zrovna stošede (galaxy tak jako plave i s plnejma kolama), taky bych už tady nemusel pindat a sbíral bych flašku pro Fazera někde na poli. Sory Fazere, flašku Hetmana nafasoval metloš z odtahovky, byl dobrej a hrál dobrou muziku. Máš u mě jinou flašku. edit: aby bylo jasno, galaxy plave jen "jako", naklání se, houpe se, ale kola na silnici sedí jak je u fordu zvykem Upraveno 10. března 2010 uživatelem bandicoot
Návštěvník salamio Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 (upraveno) Tak jste se chlapci vypovídali, proč jste nemohli přijet. Jsme vás teda oplakali. Šetřílka na gumách i potencionálního sociologického experimentátora. Ale nějak jsme to nakonec zvládli. Je ovšem fakt, že tolik modřin jsem si zatím z žádného srazu neodnesl. Ale ještě jsem nebyl v Jihlavě, takže dosud ještě tak trochu žiju. Salamíno má nejmilovanější, Jiříčka jsem myslím oslavil důstojně . Upraveno 11. března 2010 uživatelem salamio
Z. Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 salamio napsal: ... Salamíno má nejmilovanější, Jiříčka jsem myslím oslavil důstojně . No, to teda...
flagolo Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Salamio příteli, myslím si že oslava Jiříčka nemohla být v Tvém případě intenzivnější. Salamíno, jeho milovaná, udělal co bylo v jeho silách... PS: ode dneška je pro mne salamio jen a pouze gerojem Čapájevem.
Z. Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 A co se týče srazu, je to jako v Alchymistovi od Coelho(a): musel jsem projet celou republiku, abych nakonec poznal, že nejlepší srazy jsou doma, u fazera, ve znamení Štíra... (Foto snad dodá flagolo.)
tombed Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 salamio napsal: Salamíno má nejmilovanější, Jiříčka jsem myslím oslavil důstojně . Dva piva a dva fernety naráz?
NIGHTinGALE Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Klucí, já vám tak závidím, mrzí mě, že jsem nebyl s váma Akorát Dantechnovi moc nezávidím, už jen při představě, co večer asi zažil, se mi blbě sedí.
Návštěvník salamio Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 tombed napsal: Dva piva a dva fernety naráz? To už nevím, z celého srazu si pamatuju akorát jemný vzorek dlaždiček pod stolem.
tombed Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 NIGHTinGALE napsal: Klucí, já vám tak závidím, mrzí mě, že jsem nebyl s váma Akorát Dantechnovi moc nezávidím, už jen při představě, co večer asi zažil, se mi blbě sedí. a to ještě nebyl vzádu sestehovný
Dantechno Odesláno 11. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Nastesti vsichni vcas pochopili ze moje sexualni orientace neni na stejne pohlavi jak je tu prezentovano.
Gilius Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 4 Bandikůt - Ty Junghansy jsou Tvé?????
bandicoot Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Gil: bráchy, byť má pár slušnejch mechanik tyhle titanky ho úplně pohltily
Gilius Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Nedivím se. Ty Junghansy jsou super!!!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se