Kalifx Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 (upraveno) Tak mě před chvilkou vysadil salamio na Smíchově. Je na mě hodně žalostnej pohled, ale žiju. Ovšem jen tak tak:) Díky všem zúčastněným za hodně příjemnou zábavu a Fázerovi za pohostinnost. EDIT: bandi je to fakt podělaná smůla, citelně jste tam chyběli... dvě husy a koleno musel Fázer dokonce hodit vlkům. Upraveno 11. března 2010 uživatelem Kalifx
spiderer Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Tak uz jsem se taky probral z nealkoholickeho deliria a musim rict, ze to bylo skutecne super - Fazer je vynikajici hostitel, Terezka se stirem o nas pecovala jako o vlastni a dokonce pekne pozovala na baru pri foceni, salamio se jako vzdycky ozral do bezvedomi, ale poprvy jsem zazil jeho zpev a jeste ted z toho mam hruzu, Pandice mi vymyslel novou cast podpisu pri vypraveni o svych pracovnich zazitcich pred truhlarinou, z flagola a Leclerca se vyklubali fajn chlapici i kdyz jsem je neznal a celkove to bylo vynikajici setkani. Dokonce ani Dantechno se po cca hodinovem otrkani nepoustel do zadnych vaznych akci a vrcholem vecera bylo par kulturistickych pozic ve stylu "kostra se zlobi".. Jo a vlastne i jednu negativni zpravu tady mame, na to, ze jsem nepil, bo jsem pocital, ze povezu Fixe domu, coz nakonec neklaplo, jelikoz kuzlatka a tepla lidska slova mu byla milejsi nez poctivy spanek, tak jsem celej nejakej pokousanej jak kdyz jsem se porval, ale to asi byla jenom Danova specificka laska a oceneni toho ze jsme prijeli a byli na nej hodni, nedelali si z nej prdel a tak Diky vsem, bylo to fakt super, PS: Navic pokud se do toho Premovi bude chtit jit tak budu mit originalni rakev na hodinky
Kalifx Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 spiderer napsal: Tak uz jsem se taky probral z nealkoholickeho deliria a musim rict, ze to bylo skutecne super - Fazer je vynikajici hostitel, Terezka se stirem o nas pecovala jako o vlastni a dokonce pekne pozovala na baru pri foceni, salamio se jako vzdycky ozral do bezvedomi, ale poprvy jsem zazil jeho zpev a jeste ted z toho mam hruzu, Pandice mi vymyslel novou cast podpisu pri vypraveni o svych pracovnich zazitcich pred truhlarinou, z flagola a Leclerca se vyklubali fajn chlapici i kdyz jsem je neznal a celkove to bylo vynikajici setkani. Dokonce ani Dantechno se po cca hodinovem otrkani nepoustel do zadnych vaznych akci a vrcholem vecera bylo par kulturistickych pozic ve stylu "kostra se zlobi".. Jo a vlastne i jednu negativni zpravu tady mame, na to, ze jsem nepil, bo jsem pocital, ze povezu Fixe domu, coz nakonec neklaplo, jelikoz kuzlatka a tepla lidska slova mu byla milejsi nez poctivy spanek, tak jsem celej nejakej pokousanej jak kdyz jsem se porval, ale to asi byla jenom Danova specificka laska a oceneni toho ze jsme prijeli a byli na nej hodni, nedelali si z nej p...l a tak Diky vsem, bylo to fakt super, PS: Navic pokud se do toho Premovi bude chtit jit tak budu mit originalni rakev na hodinky No, nešlo ani tak o nějaký kůzlátka, ale jak jsem říkal salamiovi ráno v autě - já si prostě nebyl schopnej ve svém velmi požehnaném stavu vůbec představit, že vydržím sedět dvě hodiny v autě. Asi by to šeredně vodskákala ta autíčka ze šelky, co máš na palubovce. A tak trochu i celý auto... A jinak máte se salámem pravdu, taky jsem nějakej domlácenej, tuž se snažím rozpomenout, co s náma kdo vlastně vyváděl. Pivo bylo cítit po roháči a Dantechno se tvářil nějak flupně.
flagolo Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Uff já dorazil do práce před chvílí. ještě jsem pořádně ani fotky nestáhnul, bo se mi nějak mží před očima a podlaha houpe... Ale hned jak se to ustálí, začnu vkládat
Leclerc Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 flagolo napsal: Uff já dorazil do práce před chvílí. ještě jsem pořádně ani fotky nestáhnul, bo se mi nějak mží před očima a podlaha houpe... Ale hned jak se to ustálí, začnu vkládat Na fotky se těším. Obzvlášť na výsledky workshopu "Udělej hodinky z cibule", což podle mne vyhrál Dantechno, který navíc přidal GMT komplikaci. Salamio se vrhl na nejtěžší komplikaci - tourbillon, což vzhledem k použitému materiálu - jitrnice, skončilo s rozpačitým výsledkem... Kalifx zaujal leteckou korunkou. Nejvíc ale zaujal personál v podobě dvou servírek... a to nejen svým hodinkovým výtvorem ze zeleniny... Tak fotky sem!
spiderer Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 flagolo - uz mam novej avatar Kazdopadne vcera jsem domu dorazil okolo pul ctvrty a byl jsem unavenej jak kdybych chlastal
Kalifx Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 spiderer napsal: flagolo - uz mam novej avatar Kazdopadne vcera jsem domu dorazil okolo pul ctvrty a byl jsem unavenej jak kdybych chlastal Ty vole, úplně se mně ten včerejšek vybalil.
spiderer Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Kalifx napsal: Ty vole, úplně se mně ten včerejšek vybalil.
Dantechno Odesláno 11. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Me boli hlava jak me do ni Fazer kousnul. Jinak musim rict ze LeClerc je fajn chlapik, ostatni jsem uz znal takze se k nim nebudu vyjadrovat. Salamovi jsem, musim se priznat posledni hodinu uz nerozumel ani slovo. ale uzvednu 130 kg - mam to uz vyzkouseny.
spiderer Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Dantechno napsal: Me boli hlava jak me do ni Fazer kousnul. Jinak musim rict ze LeClerc je fajn chlapik, ostatni jsem uz znal takze se k nim nebudu vyjadrovat. Salamovi jsem, musim se priznat posledni hodinu uz nerozumel ani slovo. ale uzvednu 130 kg - mam to uz vyzkouseny. Me od Fazerovych kousnuti boli spousta casti tela! Dan je trosku jako pejsek, taky kouse do toho co se mu libi
Kalifx Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Dantechno napsal: Me boli hlava jak me do ni Fazer kousnul... To je fakt psycho.
pandice73 Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 (upraveno) panove tady fazer....prihlasuju se pod pandice nikem,ponevac sem si vcera pri snaze napsat vam neco chytryho,rozlomil noutbuk a nepamatuju si hesla.K veceru:nebylo to spatny a Spajdy mi vcelku chutnal.Myslel jsem,ze budu stredem pozornosti,ale vsichni meli snahu zbalit mi servirku a na mou osobu srali,,,,diky za dobrou spolecnost a ja du schanet pocitac,ponevac tady v internetovy kavarne chteji tricet korun a maj hnusny kafe Upraveno 11. března 2010 uživatelem pandice73
NIGHTinGALE Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Mě by hlavně zajímalo, jestli tu servírku někdo sbalil. Jako ale přál bych jí, aby ji sbalil každej a nejmíň 3krát po sobě, protože má u mě ještě vroubek od minula, když mě nabonzovala, že jsem nedopil ten 90% Stroh. Takže by si zasloužila pořádně vyprášit kožich.
Z. Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 NIGHTinGALE napsal: ... má u mě ještě vroubek od minula, když mě nabonzovala, že jsem nedopil ten 90% Stroh. Takže by si zasloužila pořádně vyprášit kožich. Já jí včera říkal, že na ni vzpomínáš s láskou. A ona si tě s tím rumem také velmi dobře pamatuje a znovu nám to na tebe žalovala...
Kalifx Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Ještě jsem zapomněl vychválit vynikající jídlo a naprosto luxusní, silný "in house" křen. Vůbec jsem se dozvěděl pár zajímavej rad ohledně křenu.
Z. Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Kalifx napsal: Ještě jsem zapomněl vychválit vynikající jídlo ... Já doufám, že flagolo dodá nějaké foto té brutální 1,5m fošny: bůček -jelito - kachna - koleno - jitnice - bůček -jelito - kachna - koleno - jitnice - bůček... atd. apod.
Návštěvník salamio Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Ještě, že jsem si vzal dneska v práci volno ? právě jsem se vzbudil. Sraz byl moc fajn: jídlo bylo fajn, pivo bylo fajn, fernet taky fajn, noví chronokolegové, co jsem dosud neznal, byli fajn, servírka fajn, chronokolegové, co už jsem znal, byli jako vždycky fajn, hospoda moc fajn, akorát já jsem debil. Bojím se ohnout, aby se mi nerozlomily játra.
Návštěvník salamio Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Právě jsem přenosil a narovnal tři a půl tuny dřeva a jedu si do Motola vypsat žádanku na eutanazii. Bylo s váma prima, chlapi .
tombed Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 (upraveno) sis objednal "brzo" dřevo na zimu salámku... tak jsem si pečlivě přečetl vaše zápisky a plyne mi z toho jedno... nutně musím poznat štíra a taky pokousat Fazera dřív než on mě... zkrátka musím(e) k vám na výlet EDIT: málem bych zapoměl, že bych také rád shlédnul Dantechnovu rachitickou sestavu Upraveno 11. března 2010 uživatelem tombed
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se