XXXfazerXXX Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Odesláno 22. května 2009 pandice73 napsal: zdravim vas vsechny,na ten sraz se uz fakt dost tesim. Pandici hosi neberte vazne.JE TO SAMEC,NEMA VLASY ,ALE MA WELDER........a zizen
Pepino65 Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Odesláno 22. května 2009 Je mi to líto, mám to kousek, ale přes týden jsem v Praze, doma jsem vždycky jen na skok.
Z. Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Odesláno 22. května 2009 Tak to snad nebude poslední karlovarský sraz. Naopak doufám, že se vznikem místní chronomagorické buňky vznikne i nová tradice...
Joska Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Odesláno 24. května 2009 Ja bych taky rad prisel, doufam, ze mi to vyjde. Veznu Steinhart Nav B-Uhr II s Unitasem, na porovnani Archimede Pilot, jo a taky Monstra (kdyby jste je nahodou jeste nevideli :-) Tak v kolik?
XXXfazerXXX Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 (upraveno) tak zapisujem-----Utrejch----Fazer-----Z.-----Dantechno----Flagolo----Pandice ----Joska------Prvni navrh na cas ---19 hodin,zmenam se nebranim---na ty Steinharty jem zvedavej Upraveno 25. května 2009 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
utrejch Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: tak zapisujem-----Utrejch----Fazer-----Z.-----Dantechno----Flagolo----Pandice ----Joska------Prvni navrh na cas ---19 hodin,zmenam se nebranim---na ty Steinharty jem zvedavej Sedma je dobra ...
flagolo Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 Sedmá je dobrá. Budu mít Aviatory k porovnání se Steinhartama, oranžová monstra, nighthawky Citizeny, seamastery Omegy a eventuelně nějaká quartzová zařízení od Festiny či Casia...
XXXfazerXXX Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 Kuwa to bude hodinek---vezmu nejvetsi stul
XXXfazerXXX Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Jen pripominam,aby nam to nezapadlo---STREDA 19 HODIN Panoptikum-heslo pro servirku-TIK TAK------Utrejch----Fazer-----Z.-----Dantechno----Flagolo----Pandice ----Joska----neprida se jeste nekdo
Varadero Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Odesláno 1. června 2009 Skoda, ze je to tak brzo. Ja sem puvodem Varak a absolvovent Ostrovske SPS, ale ted jsem na Slovensku v pracovni neschopnosti, takze snad priste s mojimi B-Uhren.
flagolo Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 Lukas Svoboda napsal: Skoda, ze je to tak brzo. Ja sem puvodem Varak a absolvovent Ostrovske SPS, ale ted jsem na Slovensku v pracovni neschopnosti, takze snad priste s mojimi B-Uhren. Jsem taky absolventem tohoto ústavu
XXXfazerXXX Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 Tak zitra v 19 hodin--budu se tesit
Dantechno Odesláno 2. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: Tak zitra v 19 hodin--budu se tesit Budu tam
Z. Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: Tak zitra v 19 hodin--budu se tesit Také potvrzuji.
flagolo Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Nestane-li se něco opravdu mimořádného ( jako třeba že budu kol a kolem dvě hodiny kroužit a hledat místo kam uvážu svého ohnivého oře ) budu tam.
XXXfazerXXX Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 flagolo napsal: Nestane-li se něco opravdu mimořádného ( jako třeba že budu kol a kolem dvě hodiny kroužit a hledat místo kam uvážu svého ohnivého oře ) budu tam. V sedm vecer je mista dost a ani platit nemusis
utrejch Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 pandice73 napsal: cus chlapci,uz se to blizi.... Ja uz je lestim, aby neprisly olezle ...
flagolo Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Já přemýšlím do čeho je dám, nemaje přepravní pouzdro... Že by styl " sire kupte Rolex, pravej Rolex, plná paže Rolex, vyberete, krabičku Vám pošlu poštou "
Dantechno Odesláno 3. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Tak jsem dorazil domů. Super pokec a krásný kousky ..... Nejvíc mě brali ty ORIS které měl Z. na ruce , samuraie a Trasery. O omegách, IWC a jiných nemluvím ale ty si asi nikdy nepořídím. .......a ta velká krabice kterou nosí Pandice. Těším se na příště.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se